2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست

[QUOTE=226450163]این اصلاح سبک و توضیح میتونی بدی کمی خیلی کمک می‌کنه به همه من اصلاح سبک و اینستا دیدم زیاد سر در نی ...[/QUOTمواردش زیاده البته تونت حتما بخون اما مهم هاش و بگم شب قبل ۱۱بخوابی صب قبل ۹صبحانه خودده باشی ...هر روز یکساعت ورزش و رقص داشته باشی حتی شده تو خونه ....شکر و قند و شیرینی و شکلات و کیک و وسایل  کارخونه ای حذف کنی ...لبنیات حذف اما قزص کلسیم بخوری پنیر لیقوان یا محلی با سیاه دانه هفته ای ۲بار عیبی نداره ...ژل رویال ناشتا قد یه عدس بخوری ...جوانه گندم و ماش با سالاد بخوری ...وعده هاتون مرتب باشه مثلا شام قبل ۸ شب باید باشه ...ماساژ رحم با هر روغن گیاهی تونستی انجام  بده ...بادام درختی ۱۵تا ۳۰ تا خیس کنی تو اب پوستشو بکنی بخوری ...خرما متناسب با وزنت حق داری بخوری مثلا ۶۰ کیلویی روزی ۶تا می تونی بخوری میوه های شیرین خوردی مثل موز دیگه اون روز خرما نخور روزی ۸لیوان اب بخوری اجیل بخورین عسل هم بخورین اما باید تا حد امکان درصد شکرش کم باشه  جلبک الگومد هم میگفت بخورید همینا یادم بود عزیزم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی که هرچی خیره همون برات بشه عزیزدلم

ممنون جونم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنون عزیزم الان رسما پریود شدم من سیکل پریودیم ۳۰ روزه بود امروز ۲۵ سیکل هستم پری اومد برا همین آما ...

ن خطری نداره خارج از رحم باشه گوشت اضافه هستش

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
[QUOTE=226450163]این اصلاح سبک و توضیح میتونی بدی کمی خیلی کمک می‌کنه به همه من اصلاح سبک و اینستا د ...

ممنون جونم 

من الان از بیمارستان بهمن براتون هزینه تعیین جنسیت رو پرسیدم گفتن ۶ تومن و تا ۲۶ اسفند هم مرکز باز ه ...

سلام،خیلی خیلی ممنونم از لطفتون،خیلی زحمت کشیدین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ممنون جونم 

عزیززم خدا نکنه خارج رحمی باشه من داشتم امروز ۲۴ روزه ک جراحی شدم،شما ببین درد کتف نداری ،یا لکه بینی حتی کوچیک درد یه طرفه شکم ،نمیخوام استرس بدم ایشالا ک تو رحمته وهمونجور ک دیر بتات بالا رفته دیر هم میخواد خودشو نشون بده ولی شما اگه از علامتهایی ک گفتم کوچکترین چیزی دیدی سریع برو بیمارستان،نگو حالا یه چیز کوچیکیه  الان خوب میشم

سلام بچه ها منم امروز آز دادم روز پونزدهم شد 1300 

خیلی مبارکه😍

ان شاالله بارداری خوبی داشته باشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آخه من روزی سه تا شیاف با یدونه امپول میزنم،آخه لک با این شرایط عجیب نیست؟

ن گلم اصلا عجیب نیست نگران نباش خونریزی توی بچه های آی وی اف بیشتر طبیعی مشاهده شده فقط استرس نگیر و با دکترت مشورت کن

ایشالا همه چی خوبه و هماتومم رفته خیالت راحت میشه❤️نمیدونم عزیزم که روو حرکات چندروز تاثیر داره یا ن ...

سلام عزیزدلم من رفتم دکتر گفت چیزی نمیبینم ما پرولوتونو ادامه بده با روزی ۲ تا شیاف و بقیه داروها رو باید برم آزمایش قند و سونو رشد برام نوشته توو اسفند باید برم ! خدا کنه اینارم بریم همه چی اوکی باشه دیگه🤲🏻❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام بچه ها منم امروز آز دادم روز پونزدهم شد 1300 

وای سحر نمیدونی چقد خوشحالم برات عزیزم هزار مرتبه شکر حتما دوقلو شده خیلی خیلی مبارکت باشه عزیزم دلم باورت نمیشه چقد خوشحال شدم برات

ببخشید اینکه میگید انتقالتون میره برای بعد ماه رمضان من رو به فکر انداخت.  منم قراره قبل عید پ ...

سلام.منم دوم اسفند سال۹۷ پانکچر شدم،دکتربهم گفت فریز میکنیم برات،هروقت خواستی انتقال بدی از روز۱۴ پری بیا،

عید شد،بعدهم تا از تعطیلات خارج از کشور و....بیان طول میکشه،خلاصه من اردیبهشت رفتم برای انتقال.گفتم ماه رمضان هم روزه بگیرم هم انتقال.

دکتر گفت چون با روزه داری آب نمیخوری،درصد مثبت شدنت میاد پایین.خلاصه که اواخر اردیبهشت ماه رمضون شروع میشد.منم گفتم میرم روزه ماه رمضون ر با خیال راحت میگیرم بعد ماه رمضون میام دنبال انتقال.

که خدا خواست و تومان رمضون طبیعی باردارشدم بعد ده یازده سال😍😍😍😍وبعد سه انتقال منفی و آیو آی های منفی و......

حالا هم تصمیم گرفتم چون اول ماه رمضون۱۵ فروردین میفته صبرکنم روزه هام ر بگیرم بعد اردیبهشت برم برای انتقال.

ان شاالله شماهم مثل من معجزه خدا نصیبت بشه وطبیعی بارداری.الهی آمین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامانا من ۲۲ هفته و ۱ روزمه امروز رفتم دکتر گفت مسافرت نرو ، پیاده روی نرو، خرید نرو ، تووو خونه فقط در حد کارهای خیلی معمولی فعالیت داشته باش🤭 که اونم یعنی هیچی !  

من خیلی کلافه ام حوصله ام سر رفته وحشتناک همش امید داشتم برم بگه میتونی بری بیرون و اینا حداقل یه جا برم روحیه ام عوض شه . خونه مامانم میمونم چندروز اما بازم حوصله ام سر رفته من اصلا قبلا خونه بند نبودم الان خداروشکر میکنم واقعا بازم با همه ی شرایط اما چیکار کنم که افسردگی نگیرم ؟؟؟؟؟ چیکار کنم همه کارا نشستنیه که نشستنم زیاد خووب نیست شماها چیکار میکنین که حوصله تون سر نمیره ؟؟؟؟؟ چجوری خودتونو سرگرم میکنین ؟؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍