2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684576 پست
نذر می کنم برات عزیزم. ان شاالله فردا خوش خبر بیای. امروز با خبرت خیلی دلم شکست و گریه کردم. ان شاال ...

تو رو خدا دعام کن فردا تکلیفم مشخص بشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
هیسترو میگن با دوربین هست و خطرش کمه

باشه میگم به دکتر

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی بگردممممم عزیزممممم، حس و حالتو قشنگ میفهمم، توی همین مدت کوتاه هم آدم دل می‌بنده اما خب عقل نا ...

الان نگران خودمم من همون اون روز که دیده نشد دل بریدم اما تکلیف درمانم مشخص نیست

عزیزم در حال حاضر سلامتی خودت مهمه.دعا میکنم تنت سلامت باشه . 

اره خیلی دعام کن خیلی

بنظرت کدوم روش عوارضش کمتره شاید دکترم یکم باهام راه اومد

قرص عوارضش از همه کمتره ، اما ممکنه کامل سقط نشه و بقایا بمونه. اگر بقایا بمونه با هیستروسکوپی میتونن دربیارن بقایا رو این از همه عوارضش کمتره

برای بعضیا هم با قرص کاملا سقط میشه و با پریود بعدی هیچی بقایا نمیمونه

اگر دکتر گفت فقط کورتاژ بهش بگو پس ساکشن کنید که آسیب نزنه به رحم

انشالله که همه چیز برات راحت پیش بره 😔

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
وای سها جون بمیرم عین برا منه. بچه اول منم اینجوری شد         دقیقا مثل فاط ...

شمام ای وی اف کرده بودین یا طبیعی بودین؟ خیلی سخته پن هنوزم که هنوز نتونستم بالاش کنار بیام

قرص عوارضش از همه کمتره ، اما ممکنه کامل سقط نشه و بقایا بمونه. اگر بقایا بمونه با هیستروسکوپی ...

عزیزم با لاپاراسکوپی نمیشه سقط کرد 

قرص عوارضش از همه کمتره ، اما ممکنه کامل سقط نشه و بقایا بمونه. اگر بقایا بمونه با هیستروسکوپی ...

بعد این در مورد بارداری داخل رحم هست؟؟برا خارج رحم هم انجام میدن کورتاژ یا هیستروسکوپی رو؟؟

شمام ای وی اف کرده بودین یا طبیعی بودین؟ خیلی سخته پن هنوزم که هنوز نتونستم بالاش کنار بیام

نه من هر دو تا خارج رحمی رو طبیعی بود بعد که اینطوری شد هر دکتری رفتم گفتن آی وی اف کن حتما. سر این بود که اومدم برا ای وی اف.

میفهمم واقعا سخته

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره فردا موندم برم سونو تو بیمارستان صبح اول وقت پیش دکتر خودم یا برم یه سونو دیگه؟؟

یه جای خوب برو سونو من نمیشناسم که خوب پرس و جو کن من بار اول جای رفتم که خوب نبود کارش هیچی ندید مثل شما اون جاهایی که معرفی کردن و خوب بود نبودن اونموقع شب منم اولین جایی که باز بود رفتم بار دوم رفتم جایی که معرفی کردن و راحت برام پیدا کرد که کجاست

اگر تو رحم باشه نه اگر تو لوله باشه بستگی به سایزش داره ممکنه با دارو دفع بشه، اگر نشه لاپاراسکوپی ...

پس اگه تو لوله باشه با لاپارا میشه

یه جای خوب برو سونو من نمیشناسم که خوب پرس و جو کن من بار اول جای رفتم که خوب نبود کارش هیچی ندید مث ...

سه جا رفتم همه تعریف کردن دیده نشد نمی‌دونم که خواهری دارم دیوونه میشم چی و کجا رو می‌خوان کورتاژ کنن 

فدای دلای مهربون وعزیز  خداخودش به هممون یه نگاه کنه تا آخرش واسه هممون کافیه  امیدوارم این روزای پایانی سال۱۴۰۰ روزهای پایانی چشم انتظاری همه عزیزان باشه وبه حاجت دلمون برسیم  خدا کارش بی حکمت نیست من عین ۱۲ سال هرماه وهرسالش منتظربودم وهستم ونا امیدنمیشم وچشمم به لطف ومحبت خدا وکرم خداست   خدایا صبربنده کمه ولی کرم ولطفتت زیاده پس به ما ببخش همه کرم ولطفت رو  دوست داریم ازطرف همه مادرا  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد