2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون مهربانو جان، حتما که دعای شما برای ما خیر میشه گلم، من متاسفانه با داریم همونجا که افت بتا داش ...

خیلی خیلی ناراحت شدم برات عزیزم قشنگ حالتو میفهمم از خدا میخام هرچه زودتر بهت دوتا نی نی سالم بده

پس اینکه اینقدر خونریزی دارم مال چیه؟ دقیقا از وقتی فیبروم دار شدم خونریزیم زیاد شده  دکترم ه ...

منظورم برای برداشتن رحم بود توووی عمل که گفتی شاید بردارن گفتم توو این عملا امکان همه چی هست وکرنه این خونریزیای زیادت مال همین فیبرومه

چرا متاسفانه شروع کردم حالا فردا میره همسرم تست کرونا بده قطعی که شد با مرکزم تماس میگیرم و اطلاع می ...

ببین خیلی ازین تستا منفی کاذبه الان اگه علائم دارید کروناس واقعا سرماخوردگی تووو این پاندمی امیکرون بی معنیه. من اولش یه کوچولو سوزش گلو داشتم بعدش ابریزش و کیپی بینی که توو دوروز گلودردم خوب شد فقط ابریزش مونده پقیقا مثل یه سرماخوردگی ساده شد البته من دوتادوز واکسنمو زدم شاید اونم بی تاثیر نیست

ایشالا که خیره برات عزیزم ببین دوره اش هم ۱۰ روزس بعدش میشه از قرنطینه درومد اگه انتقالت بعده این مدته مینونی انجام بدی چون واقعا با علائم رفتن به مراکز و اینور اونور برای بقیه خطرناکه

یه دنیا ممنون عزیزم انشاالله خدا حاجت دلتو بده گلم 

عزیزم اگه میتونی امروز پیگیری کن حتما چون اگه خدایی نکرده خارج رحمی باشه واقعا ساعت و دقیقه هم مهمه که خدایی نکرده اتفاق بدتر نیوفته. ایشالاااا که میری میبینی همه چی خوبه خیالت راحت میشه عزیزم ❤️

سلام کسی ب ذخیره تخمدان زیر یک ای وی اف کرده تو رو خدا جواب بدید  چن نفر گفتن بهم تو همین ت ...

اره من ذخیرم ۶دهم بود

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
سلام دوستان جواب آزمایشم اومد خدا رو شکر مثبت بود تیتر بتا ۳۳۴ بود

خیلی خیلی برات خوشحال شدم عزیزم انشالله که بسلامتی بغلش کنی گلم 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
روز ۳۰روز از انتقالم میگذره دوشنبه هفته پیش شده بود ۸۵۱

اخه عزیزم چرا اینجوری شده حالا زیاد به خودت استرس نده خدا کریمه 

اخه عزیزم چرا اینجوری شده حالا زیاد به خودت استرس نده خدا کریمه 

میگم که آندومترمم  خیلی کم نشون داد تو سونو شاید پروژسترون شیافشو درست استفاده نکردم نه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دوستان میگم توروخدا کسی تجربه داره بهم کمک کنید خیلی استرس گرفتم من چندباری تو این ماه بعده نزد ...

عزیزم برو سونو بررسی بشی 

والا واس من دوبار پیش اومد بعد انتقال منفی که تشخیص دادن میوم دارم انشاالله برا شما اینجوری نیست

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنون عزیزم دعا کن برامون هم من هم همه کسایی ک فردا باید آزمایش بدن

انشاالله انشاالله انشاالله همه تون نتیجه بگیرین گلم