2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
دارم پریود میشم خواهر جان ☺️ اشکالی نداره  انشالله دفعه بعد شاید سالمشو بهم داد

عزیزم خیلی دعات کردم لیاقت نداشتم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
از تو چه خبرا جونم  کارم از استرس گذشته فقط گریه میکنم میون گریه دعا میکنم همه رو که هیشکی مثل ...

دورت بگردم من فردا میرم ازمایش سپردم بخدا ایشاا... ک خیره عزیزم ناامید نباش ایشاا... دیده میشه نگران فشار نباش جنین توی رحمه هیچ مشکلی با فشار ب جنین نمیاد وگرنه خود دکتر این کارو نمیکرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سونو دالپر همون سونو واژینال هستش امروز دوبار دوجا انجام دادم هیچی به هیچی

چه عجیب 🤦‍♀️ ان شاالله فردا حتما نی نی قشنگتون رو تو جای درستش میبینید🙏🏻🙏🏻🙏🏻میدونم موقعیت استرس زاست ولی به خودتون مسلط باشین که هم برای نی نی و هم خودتون خوب نیست ..اا پس چرا من فکر میکردم یه نوع پیشرفته تر سونوگرافی هستش ..بخشید 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
هیوا جان من همسرم فکر کنم کرونا گرفته و منم رفتم تو سیکل انتقال واقعا نمیدونم چکار کنم داروها رو دار ...

ببین من که گرفتم همسرم نگرفت ایشالا توهم نمیگیری اما اگه هنوز شروع نکردی کاشکی عقب بندازی یکم ولی نترس سبکه کلا هیچی نمیشه

سلام گلم رفتم سونو باز هیچی دیده نشد بجز میوم  بعد دکتر فرستاد سونو بیرون برم اونجا شکمی و واژ ...

اشکال نداره یکی دو روز دیگه فرصت بده

سونوی یه مرکز دیگه رو امتحان کن

ان شالله که خیره

دورت بگردم من فردا میرم ازمایش سپردم بخدا ایشاا... ک خیره عزیزم ناامید نباش ایشاا... دیده میشه نگران ...

انشاالله با بتای تپل مپل عزیزم انشاالله انشاالله انشاالله

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
چه عجیب 🤦‍♀️ ان شاالله فردا حتما نی نی قشنگتون رو تو جای درستش میبینید🙏🏻🙏🏻🙏🏻میدونم موقعیت است ...

منم شاید اشتباه میگم عزیزم نمی‌دونم که فکرم درست کار نمیکنه فعلا

ببین من که گرفتم همسرم نگرفت ایشالا توهم نمیگیری اما اگه هنوز شروع نکردی کاشکی عقب بندازی یکم ولی نت ...

چرا متاسفانه شروع کردم حالا فردا میره همسرم تست کرونا بده قطعی که شد با مرکزم تماس میگیرم و اطلاع میدم ببینم چکار کنم و چه جوری قطع کنم .شما چه علائمی داشتین .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اشکال نداره یکی دو روز دیگه فرصت بده سونوی یه مرکز دیگه رو امتحان کن ان شالله که خیره

ممنون از دعای قشنگت توکل بخدا

سلام دوستان جواب آزمایشم اومد خدا رو شکر مثبت بود تیتر بتا ۳۳۴ بود

تبریک میگم جانم خدارو شکر

این یکم طبیعیه منم بخاطر هماتوم همش استرس بودم . بعد با خودم میگفتم استرس من چیزی رو عوض می کنه هر ا ...

شما چند هفتتونه؟انشالله به سلامتی پیش بره 

خیلی راه سختی درپیش داریم خدا کمکمون باشه🥺🥺

هانیل جان خیلی ناراحت شدم به خدا ان شالله خدا لطف میکنه و بتات میره بالا توکلت به خدا به خدا با ه ...

ممنون مهربانو جان، حتما که دعای شما برای ما خیر میشه گلم، من متاسفانه با داریم همونجا که افت بتا داشتم ختم شده بود الان داروهامو قطع کردم تا پریود بشم، ان شاالله از فروردین یا اردیبهشت دوباره شروع میکنم توکل بر خدا 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم