2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
وای دخترها چقدر حالم خرابه....چقدر داغون و خسته ام....کی میخواد این بدبختی های منم پایان داشته باشه. ...

عزیزم میفهمم حالتو بخدا نمیدونم چطوری آرومت کنم ایشاا... خدا بهت صبر بده امیدوارم دفعه بعد خدا دوتا نی نی خوشگل و سالم بهت بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خوبه انشالله که حتی بیشتر هم بشه با آمپول این چهار تا رو داشتی یا نه؟ 

ببخشید دقیقا متوجه سوالت نشدم، ولی امروز ۴ تا داشتم، میترسم اون دو تا ۱۷ زودتر آزاد شه، چون چهارشنبه پانکچر میشم، البته گفتن که آمپول ستروتاید جلوی آزاد شدنشو میگیره

ه چسبی هست میدن صخامت میبره ولی چهار میلیوم اینا میشه نمیدونم دقیقشو نگران نباش خدا بزرگه  

اسمش چیه؟

ممنونم گلم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
هیچی نداد بهم گفت داروهای قبلت رو ادامه بده.اعصابم ربخته بهم .سرکار زنگ زدم گفتم گفت نمیشه دم عیده ا ...

سلام گلم ببخش ک من جواب دادم چون تجربه بدی داشتم ازش ببین خیلی خوبه ک متوجه شدی شما باید استراحت مطلق داشته باشی تا جذب بشه با هر خونریزی یا لک بینی اصلا نترس درضمن اگه آ اس آ. داری باید قطع بشه این نظر دکتر من بود و خیلی از بچه های ک هماتوم داشتن 

ببخشید دقیقا متوجه سوالت نشدم، ولی امروز ۴ تا داشتم، میترسم اون دو تا ۱۷ زودتر آزاد شه، چون چهارشنبه ...

نه عزیزم نگران نشو آزاد نمیشه منم دقیقا سایزاشون فرق میکرد دکترم گفت امپول میده که اون یکیا آزاد نشن. 

سوالم این بود با آمپول چهار تا تخمک داشتی یا نه؟  آمپولات چیا بودن؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه عزیزم نگران نشو آزاد نمیشه منم دقیقا سایزاشون فرق میکرد دکترم گفت امپول میده که اون یکیا آزاد نشن ...

بله با آمپول، hmg  و سینال اف، دوره های قبل اصلا برام تخمک درست نمیشد

بله با آمپول، hmg  و سینال اف، دوره های قبل اصلا برام تخمک درست نمیشد

خدا رو شکر انشالله روز پانکچر بیشتر هم بشه مال من سونو اخر بهم گفت ۸ تاس ولی ۱۲ تا گرفتن. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
افت بتای شدید دارم عزیزم احتمالا سقط میشه

خیلی متاسف و ناراحت شدم .خدا به دلت آرامش بده 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...