2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خودتو ناراحت نکن ، میدونم خیلی سخته، اروم باش گریه کن هیچ اشکالی نداره باید خالی بشی ولی توکلت ...

کی میاد جواب ازمایش

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
دکترت دارو چی داد؟

هیچی نداد بهم گفت داروهای قبلت رو ادامه بده.اعصابم ربخته بهم .سرکار زنگ زدم گفتم گفت نمیشه دم عیده اوج کاراست باید بیاین.حالا نمیدونم این استراحت تا چه حدی هست؟میشه با اسنپ برم اونجا هم پشت میزم کارای حسابداری رو بکنم بعد با اسنپ بیام یا نه؟اما خونمون طبقه دوم بدون آسانسوره 

سلام خوبید دوستان؟

خواستم در مورد یه چیزی نظرتون رو بخوام.

من امروز روز ۱۳ سونو شدم ،دو فولیکول ۱۷ سمت چپ و دو فولیکول ۱۳ سمت راست داشتم، به نظرتون تا ۴شنبه که پانکچر میشم ۴ تا تخمک برام درست میشه؟؟

دو تا آنپول ستروتاید برای امروز و فردا هم بهم دادن ، البته برای دو روز دیگه آمپولای دیگه هم قبلا داشتم ادامه میدم.

کسایی که تجربه دارند میتونند نظری بدن؟  

سلام خوبید دوستان؟

خواستم در مورد یه چیزی نظرتون رو بخوام.

من امروز روز ۱۳ سونو شدم ،دو فولیکول ۱۷ سمت چپ و دو فولیکول ۱۳ سمت راست داشتم، به نظرتون تا ۴شنبه که پانکچر میشم ۴ تا تخمک برام درست میشه؟؟

دو تا آنپول ستروتاید برای امروز و فردا هم بهم دادن ، البته برای دو روز دیگه آمپولای دیگه هم قبلا داشتم ادامه میدم.

کسایی که تجربه دارند میتونند نظری بدن؟  

سلام خوبید دوستان؟ خواستم در مورد یه چیزی نظرتون رو بخوام. من امروز روز ۱۳ سونو شدم ،دو فولیکول ۱۷ ...

عزیزم خوبه انشالله که حتی بیشتر هم بشه با آمپول این چهار تا رو داشتی یا نه؟ 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چیکا جون از هفته چند بهت این قرص داد ؟ روزی چند تا خوردی؟ میشه اسم قرص کامل بگی ؟ با بچه داری چه می ...

من از هفته ۲۳ درد داشتم از روزی یکی خوردم اواخر روزی سه تا میخوردم اسم قرص ایزوکسوپرین عزیزم. از بچه داری نگم بی خوابی و‌خستگی درب و‌ داغونم اره تنهام عزیزم

خداياشكرت....❤️