2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
وای کاش زودتر همین شیاف هم تموم بشه خیلی خستم. فعلا دوتا شیافه تا دوهفته بعد یه هفته یکی و بعدم قطعش ...

فکر کنم دکتر من به باردارها میگه تا هفته ۱۰ هم آمپول پروژسترون داشته باشن هم شیاف ، هم استرادیول ولی دیگه ۱۰ و ۱۱ قطع میکنه

آمپول انوکسا و آسپین هم که تا آخر باید مصرف بشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سارا جان سلام . عزیزم من باشم این ریسکو نمیکنم. من سر دخترم همه چی ok بود ولی پامو از تهران بیرون نذ ...

ممنونم عزیزم اخه جاهای نزدیکم هیچ جا نمیبرتم پوسیدم تو خونه فقط واسه دکتر میرم‌بیرون چون خونه مادرشوهرم شهرستان بود گفتم شاید راضی شه که نشد دعا کن برام به خوبی و خوشی این دوماه هم بگذره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان عزیزم‌هرکس میدونه جواب بده

پردنیزولون رو دکتر شما کی قطع کرد؟

دکتر من اینجا اعتقادی به پردنیزولون نداره و من میخوام هر وقت رفتم تو سیکل سرخود بخورم، چون از ای ان با خودم آوردم. فقط میخوام ببینم به اندازه کافی دارم یا نه

شما تا چند وقت پردنیزولون مصرف کردین؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خدایا چقدرررر این روزها و شبها تنها و دل شکسته ام، چقدرررر بی اختیار و در تنهایی اشک می ریزم، چقدر د ...

الهی آمین🤲🏻 انشالله به زودی مادر بشی🤲🏻

حال منم همینه

ای کاش این سالهای انتظار به سر بیاد دیگه تحمل ندارم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
وای کاش زودتر همین شیاف هم تموم بشه خیلی خستم. فعلا دوتا شیافه تا دوهفته بعد یه هفته یکی و بعدم قطعش ...

عزیزم واسه من هفته ۱۲ کرد یکی شیافو اون یکیو تا هفته ۲۴ داشتم ۲۴ قطع کردم انوکسا تا هفته ۲۱ و اسپرین رو ۲۸ هفته قطع کردم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
از لبه بالاش میبری؟؟؟ بازم نمیشه 😑 خیلی سفته چندتا خراب کردم ریختم رفت 

نه عزیزم اول زیرشو کامل ببر بعد با چاقو یواش بغلشو ببر

فدات عزیزم من زایمانم سر از کمر بود دکتر عارفی بیمارستان بهمن سر از کمر عالیه چون تا درد زیاد داشت ...

پس بیمارستان آرمان نرفتی شما.خداروشکر که همه چی خوب بوده خدا حفظ کنه دسته گلاتو عزیزم موقع شیر دادنت اول منتظرا بعدم ماها که قراره زایمان کنیمو دعا کن که خدا صحیح سالم بزاره تو بغلمون😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
پس بیمارستان آرمان نرفتی شما.خداروشکر که همه چی خوب بوده خدا حفظ کنه دسته گلاتو عزیزم موقع شیر دادنت ...

نه نرفتم چون هم هزینه اش بالا بود و هم اورژانسی شدم

چشم عزیزم اگه لایق باشم حتماااا

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
نیلو جون اگه اشتباه نکنم ۲۴ وقت زایمان زده بودن براش  انشاءالله بسلامتی بغلش کنه🤲🏻🤲🏻🤲🏻

الهی آمین عزیزم🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام گلم، ممنون عزیزم، تو خوبی مهربون؟ سلامت باشی گلم، اره یک شنبه بخاطر باز شدن دهانه رحم سزارین او ...

سلام فدات شم،ممنونم

الهی به سلامتی

چشم و دلت روشن 

قدم نو رسیده مبارکتون باشه❤💚💛🧡

خدا رو هزار مرتبه شکر

ممنون عزیزم انشالله

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
من سحر هستم عزیزم، خوشبختم 🌹 من همیشه توکلم به بی بی فاطمه هست، این بار هم به ایشون متوسل شدم تا از ...

عزیز دلم 

برا افت بتات واقعا ناراحت شدم 

اگر لایق باشم برات دعا میکنم بهترینا برات اتفاق بیفته

نه بابا من مطمینم افسرده شدم وگرنه برای چی اونجوری گریه کنم من خستم دلم میخواد برم بچرخم برم بگردم خ ...

قربونت برم سارای قشنگم

خودتو مشغول کن

فیلم دوس نداری،سریال دانلود کن بشین ببین

به روزای پیش رو فکر کن این روزام میگذره❤💖💖

تو خودت برا رسیدن به این لحظه کم سختی نکشیدی

همیشه به این فکر کن یکی هست (خودمو میگم)الان حاضره هر کاری بکنه که تو شرایط شما باشه و نی نی تو دلش باشه

هر وقت دلت گرفت بیا اینجا با بچه ها حرف بزن خودخوری نکن

سلام دوستان وقت همگی بخیر نمی‌دونم خاطرتون هست یا نه منم اول آبان آی وی اف دو مرحله ای انجام دادم ب ...

سلام‌ببخشید زالو‌ درمانی برای تخمدان چه اثری داره ؟ چند جلسه رفتین ؟ بعد اینکه همراه با داروهای طب سنتی ویتامین و مکمل هم‌مصرف میکردین ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام خوبین خانوما

هرکی تجربه داره بگه لطفا..🙏🏻🙏🏻

من پری روز دوتا پروژسترون زدم دیروزم دوتای دیگه زدم،الان بعضی وقتا حالات پریودی دارم ولی پریود نمیشم..پماد واژینال هم از دیشب دارم استفاده میکتم دالاواگ،نکنه اون نمیزاره پریود بشم..

میخوام پریود بشم برم انتقال