2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

سلام دوستان

من روز ۲۰ انتقالم هستم

روز ۱۴ انتقال بتا ۲۹۱بود روز ۱۶ ۴۸۸ بود این به نطرتون کم نیست؟

دکتر گفت فردا شنبه ۲۳ دوباره تکرار کنم؟

و ضمن اینکه خارش گرفتم نمیدونم چرا؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها ، امیدوارم همگی خوب باشید. بچه ها من دیروز انتقال دادم، ولی واقعا خیلی سخته ادم فقط استر ...

وااای منم دیروز انتقال دادم و اصلا آدم یه جاموندن نیستم.دکتر من گفت تا روز چهارم فقط بخواب و دسشویی برو 😥 بعدشم فقط تو خونه آروم قدم بزن🙄 حتی گفت دو هفته سرکار نرو البته من یه هفته بیشتر مرخصی نگرفتم و میخوام برم بعدش.

من بیش فعالم اصلا نمیتونم تو خونه بمونم آدم زخم بستر میشه اینطوری😂

مامانا من شیاف اکتوژست باید هر ۱۲ ساعت بذارم اما به قدری سفته اصلا باز کردنش خیلی سخته باز نمیشه هیچ رقمه کسایی که شیاف اکتوژست دارن راهنمایی میتونن بکنن چجوری بازش میکنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه جوری بستنش که انگار قراره فرار کنه😬😬😬😬

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
مامانا من شیاف اکتوژست باید هر ۱۲ ساعت بذارم اما به قدری سفته اصلا باز کردنش خیلی سخته باز نمیشه هیچ ...

عزیزم من شبی یکی دارم شیاف همون که جلدش سفید؟اگه اونه منم با چاقو بازش میکنم با دست بازنمیشه

مسمومیت بارداری ورم خیلی شدید داره. مثلا هفته ای یک کیلو بیشتر وزن بره بالا

وزنم که خیلی میره بالا از اول بارداری غذا زیاد میخورم تحرک هم ندارم همش چک میکنم ورم نکنم فشارمم چک میکنم فشار بالای ۱۴ خطرناکه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مامانا من شیاف اکتوژست باید هر ۱۲ ساعت بذارم اما به قدری سفته اصلا باز کردنش خیلی سخته باز نمیشه هیچ ...

با چاقو باز کن عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
فشار به همراه دفع پروتین خطرناکه چقد وزنت زیاد میشه؟

از اول تا الان ۲۰ کیلو زیاد شدم

البته ی دفعه نیست ماهی حدود ۳ کیلو اینا

فشار به همراه دفع پروتین خطرناکه چقد وزنت زیاد میشه؟

بعد عزیزم میگم من ی بار دوماه پیش اینجوری شدم ی بار دیروز که دراز کشیدم ی دفعه بلند میشم میشینم تا دو سه ثانیه حس میکنم تو هوا الکیل پخش شده بعد دو سه ثانیه خوب میشم بنظرت خطرناکه؟

بعد عزیزم میگم من ی بار دوماه پیش اینجوری شدم ی بار دیروز که دراز کشیدم ی دفعه بلند میشم میشینم تا د ...

منم الکیل رو میدیدم.فشارت رو تند تند چک کن.حرکات جنین رو حواست باشه.

ورم دست و صورت خیلی خطرناکه.

هفته ای یبار هم دفع پروتیین ۲۴ ساعته بده

😉

سلام،بیتا انتقال دادی به سلامتی😍👶👶ان شاالله مثبتی و مامان دوقلوهای همسان گل پسر. منم دوم اسفند و ...

سلام‌عزیزم، اره دیگه دیروز رفتم واسه انتقال، اصلا هم‌نمیتونم زیاد بخوابم، همس پا میشم تو خونه میچرخم، الانم اینقدر با خواهرم خندیدیم که فکر نکنم چیزی از جنینم مونده باشه😂😂