2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست
آره عزیزم من دوبار پانکچر و دوتا انتقال ناموفق داشتم با جنینای بلاست پنج روزه پی ار پی خراش رحم همه ...

چقدر خوب و عالی که شما هم‌طبیعی باردار شدین 😍😍😍😍😍😍😍😍 چه حس خوبی منتقل میکنن این معجزات 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر خوب و عالی که شما هم‌طبیعی باردار شدین 😍😍😍😍😍😍😍😍 چه حس خوبی منتقل میکنن این معجزات 

قربونت عزیزم ایشالا روزی خودت و بقیه بچه ها😍 واقعا وقتی ما با این شرایط شد برا همه میشه ! حتی دکترم با توجه به شرایطمون هی میگفت ممکنه طبیعی هم بشی سقط بشه ها پوچ بشه فلان! سونو قلب که رفتم گفتم نمیمونه به خاطر دی اف ای فلان ... اما واقعا معجزه خدارو دیدیم ایشالا از ته دلم برا همه میخوام هرچی دلشون میخواد بشه

🛑🛑 بچه ها یه سوال 🙄 شب قبل از انتقال باید نزدیکی داشته باشیم یا نه؟؟؟ شانس مثبت شدن رو بیشتر می ...

عزیزم من دفعه آخری که مثبت شدم نداشتم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزانم خوبین،قسمت هایی از تاپیک روخوندم وباخوشحالیاتون خوشحال وباناراحتی تون ناراحت شدم ولی به ...

@wihan    

عزیزم میتونی کمکشون کنی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
منم معدم داره اذیت می کنه نعناع میشه دم کنم بخورم؟ من  قبل انتقال دو ماه پنتوپرازول ناشتا خوردم ...

عزیزم ببخشید که من جواب میدم ولی نعناع خیلیی طبعش گرمه بهتره نخوری

یکی باید باهاتون باشه بیهوش میشن. برای کارهای ترخیص احتیاجه

وای من هیچ کس را ندارم 

نمیشه از همون مرکز پرستار همراه بگیرم هزینه اش را بدم؟ 

فکر کنم برای همین قسمت نمیکنه خدا که برم برای انجام کار میدونه من کسی را ندارم 

ما هم همراه نداشتیم عزیزم  توکلت بخدا باشه انشاالله جنین های تپل مپل

بالاخره کدومه؟ 

دوست عزیز دیگری گفتن حتما همراه باید داشته باشم چون میخوان اسپرم تازه از بیضه بگیرن

شما میگید همراه لازم ندارم 

کدومش؟ 

خیلی ممنون عزیزم از دعای خوبتون. خیلی نا امیدم خیلی 

بالاخره کدومه؟  دوست عزیز دیگری گفتن حتما همراه باید داشته باشم چون میخوان اسپرم تازه از بیضه ...

عزیزم من و همسرم هم تو یکروز عمل شدیمبرای یکی از پانکچرهام، همراه هم نداشتیم

اول من عمل شدم و بهوش که اومدم همسرم برام تاکسی گزفت من رو نشوند تاکسی و فرستاد خونه، من رفتم خونه و مستقیم رفتم رو تخت خوابیدم. از قبل وسایل و همه چیز رو آماده کرده بودم، سوپ هم درست کرده بودم. 

بعد از من همسرم رو عمل کردند و اونهم تاکسی گرفت با موبایل و اومد خونه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نه عزیزم همه چیز خوبه فقط چرا برات PAI1 رو ننوشته؟ اونم باید مینوشت برای من PAI1 مشکل داره باید ان ...

ممنونم عزیزم ، نمیدونم 

دوتا گزینه بود که گفت نداریم ، زنگ زد اصفهان اونا هم گفت این آزمایش نداریم ، احتمالا اینم که میگید جزو همونا بوده 🤦

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم