2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
بی بی چک امروزمه سه روز ب موعدم مونده

مباااااارک باشه عزیزمممممم، قدمش پر خیر و برکت باشه، صحیح و سلامت دنیا بیاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشه 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها جومم من روز یازدهم بنام ۴۳ بود، الان روز سیزدهم شده ۷۹ این طبیعیه؟ خوبه؟ پایین نیست به نظرتون ...

عزیزم مبارکه برامنم روز ۱۴ شده بود ۷۵

کم کم رشد می‌کنه خیلی مبارکه توکل بخدا  منم دعا کن شنبه سونو دارم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دختررر پاشو برو ازمایش بدووووووو مبارکه خیلی❤️❤️😍😍 برا چی میخوای صبر کنی برو ازمایش بده

😂😂 فدااات عزیزم 🥰🥰🥰 ولی الان که سرکارم ، فردا یه بی بی دیگه بزارم ببینم اگه مثبت شد میرم ، دیگه روم نمیشه برم آزمایشگاه 😂😂 کل آزمایشگاه های شهرمون منو میشناسن 😬😬😬😬

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
بعد دوستان یه سوال دیگه لطفا هر کس میدونه بگه قراره پانکچر بشم و همون روز اسپرم تازه از بیضه همسر ب ...

ما هم همراه نداشتیم عزیزم 

توکلت بخدا باشه انشاالله جنین های تپل مپل

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دوستان ، میشه نظرتون درمورد بی بی چک من بگید ؟ هر دوتاشو امروز گذاشتم ، روز 26 پریودمه ، درواقع ...

عزیزم مبااااارکت باشه، چند روز دیگه برو آزمایش بده که قشنگ بتات بره بالا، الهی که صحیح و سلامت بغلت بگیریش و خیرش رو ببینی گلم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نمیدونم چرا کیفیت عکس میاد پایین 😕 چون قشنگ دوتا خط صورتی افتاده ، زیر 5 دقیقه هم افتاد ، من این ما ...

سرکاری نیست جوجه داره اذیتت می‌کنه ای جونم ببین به دنیا بیاد چه اذیتایی بکنه.😍😍😍😍 مبارکه عزیزم

پی ار پی تخمدان بهش میگن  حدود4 میلیون دادم برام انجام دادن

قبل از پانکچر انجام میدن ؟ چقدر قبل پانکچر باید باشه ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دوستان من تقریبا تو ۹هفته ام ولی از اولم خیلی تو شکمم احساس سنگینی میکردم یعنی دقیقا از همون بعد انت ...

طبیعیه منم اوایل  سنگینی  و بیشتر حس  می کردم یه جورایی هم ادم‌ مدام مراقب حرکاتشه این حس و بیشتر می کنه 

😂😂 فدااات عزیزم 🥰🥰🥰 ولی الان که سرکارم ، فردا یه بی بی دیگه بزارم ببینم اگه مثبت شد میرم ، دیگه ...

عیبی نداره ما همه مون دیگه سرشناس شدیم خود من ایندفعه ۹بار رفتم آزمایشگاه دیگه وقتی منو میبینن خودشون می‌دونن چیکار کنم انشاالله با جواب خوب بار آخرتون باشه 

انشالله درسته و بتات عالی میره بالا💗 چرا نه عزیزم معجزه هم بعضی وقتها اتفاق میافته 🎉 حتما برات د ...

به خدا شاید نیام نی نی سایت ولی هرجایی بودم برای همه اینجا دعا کردم ، چون میدونم چقدر اینجا بچه ها اذیت میشن 🥺 معجزه که واقعا اتفاق می افته ، دعا میکنم به زودی برای شما یه معجزه بشه و هرچه زودتر به خاسته دلت برسی عزیزم 😘😘 مرسی که برام دعا میکنی یه 🌷دنیا ممنون 

عزیزم مبااااارکت باشه، چند روز دیگه برو آزمایش بده که قشنگ بتات بره بالا، الهی که صحیح و سلامت بغلت ...

مرررسی ازتون 😍😍 به خدا خیلی خوبید 🥲 

دعا کنید برام که واقعی باشه ، 5 سال منتظرم 

ان شاالله عزیز دلم، دکتر خودم یکم منو ترسوند گفت حالا پنجشنبه باز آزمایش بده ببینیم چی میشه! توکل بر ...

آره دکتر منم تا دیروز فقط آزمایش می‌نوشت دیروز روز ۲۵ بود گفته تا شنبه صبر کن بیا سونو توکل بخدا انشاالله خدا هوامو نو داره 

مرررسی ازتون 😍😍 به خدا خیلی خوبید 🥲  دعا کنید برام که واقعی باشه ، 5 سال منتظرم

انشاالله واقعیه انشاالله که بتای تپل مپل