2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
نمیدونم چرا کیفیت عکس میاد پایین 😕 چون قشنگ دوتا خط صورتی افتاده ، زیر 5 دقیقه هم افتاد ، من این ما ...

مبارک عزیزم چشم و دلت روشن هاله داره قشنگ. قرار بود تخمک کشی کنی چی شد؟ 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ان شالله که واقعی است این قدرت خداست و معجزه خدا مبارک باشه عزیزم دیگه بیشتر از خودت مراقبت کن مامان ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزززززم ❤️😍❤️ یه دنیا ممنون به خاطر انرژی مثبت ، ولی باور کن 5 سال منتظرم ، انگار سختمه باور کنم ، تا دوتا خط پرنگ نبینم و ازمایش ندم باور نمیکنم 😎

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارک عزیزم چشم و دلت روشن هاله داره قشنگ. قرار بود تخمک کشی کنی چی شد؟ 

سلام عزیزم ، چطوری خوبی ؟ 

رفتم برای پانکچر حتی یه جنین هم تشکیل نشد 😞 با اون همه هزینه دارو خارجی و ... 

ولی وقتی پانکچر کردم جوان سازی تخمدان انجام دادم ، شما چکار کردی ؟ چه مرحله ای هستی ؟

خدا از دهنت بشنوه عزیزززززم ❤️😍❤️ یه دنیا ممنون به خاطر انرژی مثبت ، ولی باور کن 5 سال منتظرم ، انگ ...

میدونم برای ما که عادت به بی بی تک خط داریم سخته اما برای خدا کاری نداره . خوشحال باش عزیزم و فقط انرژی مثبت جذب کن ان شالله بعد نه ماه سالم و سلامت بغلش کنی  عزیزم .    

سلام عزیزم ، چطوری خوبی ؟  رفتم برای پانکچر حتی یه جنین هم تشکیل نشد 😞 با اون همه هزینه دارو ...

جوان سازی تخمدان چیه ؟ همون تزریق سلولهای بنیادی هست ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
میدونم برای ما که عادت به بی بی تک خط داریم سخته اما برای خدا کاری نداره . خوشحال باش عزیزم و فقط ان ...

باشهذعزیزم سعی میکنم مثبت فکر کنم ، دلم میخواد برم آزمایش بدم به زور دارم جلوی خودمو میگیرم 😂😂😂 خدا بهم صبر بده 🌼❤️

سلام عزیزم ، چطوری خوبی ؟  رفتم برای پانکچر حتی یه جنین هم تشکیل نشد 😞 با اون همه هزینه دارو ...

سلام گلم اه چه بد. باز خدا رو شکر که طبیعی شدی خدا رو شکر. منم به لطف خدا انتقال دادم و الان هشت هفته هستم. 

فقط یه چیزی تو چون یه بار سقط داشتی حتما زود برو تحت نظر باش. آزمایشای ایمنی انعقادی رو دادی یا نه؟

عزیزم الیگو اسپرمی که خیلی بهتر از آزو اسپرمیه، الیگو اسپرم کلی اسپرم داره ولی آزو تعداد خیلی کمی اس ...

سلام مامان سوفی عزیز، دکتر من هم تو رویان دقیقا همین نظر رو دارن بخاطر همین این سری بهم اوابوست و داروهای تقویتی داد و خداروشکر تخمک های خوبی دارم و امروز هم پانکچر میشم البته من به روش شانگهای 2 هستم 

امروز پانکچر میشم پنجشنبه سبکل بعدی شروع میشه مجدد برای پانکچر 

سلام عزیزم خوبی چرا اومد۸۵۱ دکتر گفت تا شنبه صبر کن بعد بیا مطب  نگرانم کرد  توکل بخدا ...

وای عزیزم دیگه واقعا مبارکه خیلییییییی تبریک میگم مامان شدنتو انشالله بارداری خوب و سالمی داشته باشی 

سلام گلم اه چه بد. باز خدا رو شکر که طبیعی شدی خدا رو شکر. منم به لطف خدا انتقال دادم و الان هشت هفت ...

ااای جوونم پس مبااارکه مامان شدی عشقم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

اره حتما که زود زود میرم دکتر ، فقط قطعی بفهمم که بارادرم ،  والا آزمایش انعقادی دادم دیروز پیامکش اومد که برم بگیرمش ، ایمنی هرکاری کردم دکتر برام ننوشت ، گفت نیاز نداری 

ااای جوونم پس مبااارکه مامان شدی عشقم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 اره حتما که زود زود میرم دکتر ، فقط قطعی ...

فدای محبتت عزیزم ممنونم. 

تو مامانی تموم شد رفت همین الانم بری آز بدی نشون میده خدا رو شکر خیلی برات خوشحالم خیلیییی قربون بزرگی خدا. 

انشالله که صحیح و سلامت بغلش میکنی 

بعد دوستان یه سوال دیگه لطفا هر کس میدونه بگه قراره پانکچر بشم و همون روز اسپرم تازه از بیضه همسر ب ...

یکی باید باهاتون باشه بیهوش میشن. برای کارهای ترخیص احتیاجه

خدایا شکرت