2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046942 بازدید | 684566 پست
امروز میرم بتا میدم ، برام دعا کن  مثبت بشه حتما میرم دکتر ، ولی بعید میدونم 🙁

از صمیم قلبم دعا میکنم که مثبت باشین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها من آزمایش دادم گفت بارداری ولی بتا خیلی پایین ، البته تلفنی جواب دادن دکتر هم تیتر بتا ننوشته ...

وااایی خدا رو شکر ان شاالله که بتاتون بالا میره خیلی خوشحال شدم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات. به سلامتی انشالله پس نزدیکی به مامان شدن. موفق باشی. استرس رو که هممون داریم ولی سعی کن خیلی ک ...

سارا من همیشه استرادیول و با دوفاستون همزمان مصرف میکنم اشکالی نداره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مرسی از پاسخ کاملت عزیزم💚 البته من فردا انتقالمه و دیگه فرصتی برای کارای قبل انتقال ندارم. شنبه پ ...

ان شاالله که نتیجه میگیرین 🙏🏻🙏🏻

[QUOTE=225914556]😊😊😊😊 من میگم کی میشم ۳۶ هفته ان شاالله بسلامتی بگذره و زایمان کنیم این اواخر استرس خیلی بیشتره

واقعا درست میگی انشاءالله 🤲🏻من همش میشینم حساب میکنم میگم زودتر هفته هام بگذره برسم به اون هفته هایی که اگه خدایی نکرده زبونم لال زایمان زودرس گرفتم حداقل با تو دستگاه رفتنو اینام سالم بیاد تو بغلم😥😥😥

خلم کلا بقیه چه فکرایی میکنن من چه فکرایی میکنم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

حالا چرا ۳۶ هفتگی عزیزم؟ مگه ۳۸ هفته زایمان نمیکنی؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خدا رو شکرررررر عزیزم، خب اوایلش بتا پایینه دیگه گلم نگران نباش فقط خیلی احتیاط کن و دوچرخه هم اصلا ...

دوچرخه و ... که سوار نمیشم ،امروز روز 27 سیکلمه ، من سیکلام 26 روزه ، میگم شاید خیلی زود آزمایش دادم 🥺 فقط برام دعا کن ، مررسی عزیزم 🌷💚🌷💚 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم تبریک میگم بهت انشاءالله صحیح وسلامت نی نی میاد تو بغلت  اگه اشتباه نکنم شما هنوز موعد پ ...

مررسی عزیزم ، امروز دقیقا باید روز اول پریودم باشه ، روز 27 سیکلمه 

صبح دکترمو دیدم ، بعداظهر زنگ میزنم مطب ببینم چی میگه 🌱💞🌱💞  یه دنیا ممنونم ازتون ، فقط دعام کنید

وااایی خدا رو شکر ان شاالله که بتاتون بالا میره خیلی خوشحال شدم 

انشالله عزیزم ، خواهش میکنم برام دعا کنید خدا نا امیدم نکنه ، اونم بعد این سالا وقتی طبیعی بهم داده حداقل بمونه 😇😕

سلام دوستان  من دیروز تست زدم یه کوچولو پررنگتر شده بود بی بی چک هام مال روز ۱۲ و ۱۴ انتقالم ...

به به .مبارک باشه 😍😍😍

نرفتم بگیرم گفت ۳ یا ۴

انشاالله که خدا دلتو شاد می‌کنه عزیزم انشاالله انشاالله

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خوبی عزیز دلم چیشدی 

سلامتیت عزیزم فعلا تا شنبه منتظرم دکتر گفته شنبه برم پیشش دعام کن 

انشالله عزیزم ، خواهش میکنم برام دعا کنید خدا نا امیدم نکنه ، اونم بعد این سالا وقتی طبیعی بهم داده ...

توکلت بخدا باشه انشاالله که هر چی خیره برات پیش بیاد