2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
الان رفتم ولی یه ازمایشگاه دیگه

انشاءالله مثبته به حق علی واولادش به حق یتیمی بچه های علی وفاطمه🤲🏻🤲🏻🙏🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها جونم بیاین از علائمِ افسردگی بارداری بگین برام اگه اطلاعاتی دارین ممنون میشم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
چی شد چندتا جنین شد گلم

سارا جون بهم گفتن سه تا جنین سه روزه دارم ..سارا دیگ میدونی من همسرم آزواسپرمی بود چند سال قبل تسه شد و یازده تا جنین تشکیل شد که چهاربار انتقال دادم ولی منفی شد الان بعد چند سال گفته بودن شاید اسپرم دیگ نباشه و همش استرس داشتم نتیجه چی میشه ولی خداروشکر که بهم لطف کرد و سه تا جنین شده برام ..درست از دفعه قبلی کمتر ولی پیش خودم گفتم خدا اگه بخواد با این سه تا مامان میشم دفعه قبل زیاد بود چی شد هیچی ..دست به دامان خدا شدم تا الان همه چی رو جور کرده از این به بعد هم هوامو داشته باش ..قربونت برم درد دل کردنم گرفت ببخش

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
خانوما من باهمسرم دعوا کردم دیگه نمیخوام برم بتا رو تکرار کنم بتا دوروز پیش ۲۰ بوده امیدی ندارم بیاد ...

خب عزیزم فکر کنم همین حرفا و بهم ریختگی اعصاب دقیقا یعنی بتات داره میره بالا توکل بر خدا 😁😁 حالا چرا با اون بنده خدا دعوا میکنی؟؟؟ عزیزم تو هنوز ۸ ماه پیش رو داری تازه از اینجا به بعد هورمونات بیشترم بهم میریزه سعی کن آرامش خودتو حفظ کنی گلم 😘😘

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
الان رفتم ولی یه ازمایشگاه دیگه

کاش همون آزمایشگاه میراتی چون ممکنه روش هر آزمایشگاهی متفاوت باش در نتیجه عدداشون تفاوت داشته باشه، اوایل بارداری که عدد بتا خیلی پایینه این تفاوت خیلی خودشو نشون میده، حالا توکل بر خدا که خوش خبر برگردی اگرم دیدی مثلا باز همون ۲۰ بود نگی رشد نکرده ها، تقصیر خودته که رفتی یه آزمایشگاه دیگه، باید باز یه بتا دیگه بدی همون آزمایشگاه 

سارا جون بهم گفتن سه تا جنین سه روزه دارم ..سارا دیگ میدونی من همسرم آزواسپرمی بود چند سال قبل تسه ش ...

ان شالله صاحب یه دو قلوی ناز میشی خستگی این مدت از تنت میریزه 😍

خدایا شکرت
ممنون،چند روز بعداز تخمک کشی پریود شدین؟بعد از تخمک کشی نیاز به معاینه دکتر نیست؟

من نزدیک دو هفته طول کشیده بود دکتر معاینه نکرد فقط هایپز بودم که گفتن با پریودی خوب میشی. من خونریزی هم داشتم همونجا قطع شده بود

خدایا شکرت

@داداشمممم    

عزیزم شما بهتری ان شاالله؟ تبت دیگه کامل پایین اومد؟ شکر خدا علائمات کمتر شده؟ به یادت هستم گلم برات دعا میکنم صحیح و سالم زایمان کنی و زندگیتون سراسر عشق و شادی باشه عزیزم 🙏🌹

در مرحله استراحت😄😄 دو تا پانکچر و دو تا انتقال منفی داشتم، دیگه فعلا به جسم و روحم استراحت دادم😊

عزیزم خیلی خیلی سخته درکت میکنم ، پاشو برو ورزش کن ، باشگاه هم نذو فقط محیط باز پیاده روی کن ، به خدا که روحیه ادم عوض میشه ، منم این روزارو گذروندم ، انشالله خدا بهت طبیعی بچه بده که دنبال دکتر نباشی 🤲🤲🤲🤲

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
امروز بی بی زدی؟ مشگل تنبلی هم داشتی؟

اره عزیزم امروز بی بی زدم  تقریبا مثبت ، حالا فردا دوباره بزارم ببینم پر رنگ تر میشه یا نه ؟

من ذخیرا ام 2.2 بود ولی تنبلی داستم از این بابت که کیفیت تخمک خوب نبود 😕 اندومتریوز و چسبندگی و .... تا دلت بخواد هر سال اضافه شده بهش

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
کاش همون آزمایشگاه میراتی چون ممکنه روش هر آزمایشگاهی متفاوت باش در نتیجه عدداشون تفاوت داشته باشه، ...

اونجا گفت امروز اماده نمیشه  

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
خب عزیزم فکر کنم همین حرفا و بهم ریختگی اعصاب دقیقا یعنی بتات داره میره بالا توکل بر خدا 😁😁 حالا چ ...

خدا از دهنت بشنوه الان رفت جواب ازمایشو بگیره

کاش همون آزمایشگاه میراتی چون ممکنه روش هر آزمایشگاهی متفاوت باش در نتیجه عدداشون تفاوت داشته باشه، ...

عزیزم بتا اومده پایین ۱۶ هست