2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
امروز خیلی بهترم سارا جان ولی واقعا چندروز خیلی سخت بهم گذشت خودت بهتری گلم

خدا رو شکر انشالله بهترم میشی. منم بدک نیست یکم امروز بهترم. تبمم دارم کنترل میکنم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما کدوم مرکز انجام دادین چقد هزینه شد وچندتا جنین دارین

من عزیزم قم مرکز جهاد دانشگاهی رفتم و حدودا هشت تومن شد البته بدون سونو و داروهای قبل پانکچر چون دارو و سونو ی قبلش مطبش تهران میرفتم 

12تا جنین.  شما کجا رفتید و چند تا جنین دارید

همسرم الیگو اسپرم هست و dfi بالا ولی جنین خوب تشکیل میشه مثل اینکه الیگو اسپرم مشکل خیلی بدی نیست و ...

جنین های من سه روزه فریز شد و گفت کیفیتش خوبه از کجا باید فهمید ک پنج روزه میشن یا نه .... البته من دوشنبه پانکچر شدم پنجشنبه فریز شدن

بچه ها کسی می‌تونه راهنمایی کنه؟! من میخوام تهران هم برم کارای و ivf انجام بدم.بنظرتون کدوم مرکز از ...

سلام دوست عزیز با این وضعیتی که دارید بهتون پیشنهاد میکنم رویان برید چون واقعا جنین شناسی فوق العاده ای داره 

از تخمک نابالغ دوست بنده برای بار اول بعد ده سال ناباروری باردار شد 

خود من هم رویان میرم 

دکترم مصطفایی 

ممنون فداتشم اخه واسه من نزده وزن نی نی شما آنومالی چقدربود؟چندهفته رفتی؟من۳۱۰گرم‌بود۱۸هفته و۵روز رف ...

عزیزدلم من ۱۸ هفته و۲ روز رفتم وزن ۲۸۰ گرم بود وزن نی نیت خوب بوده عزیزم خداروشکر 

آره عزیزم خداروشکر دوباره به ورجه وورجه افتاد شیطونکم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دوستان من تقریبا تو ۹هفته ام ولی از اولم خیلی تو شکمم احساس سنگینی میکردم یعنی دقیقا از همون بعد انت ...

سوگولی جونم طبیعیه عزیزم والا فکر نمیکنم چیز خاصی باشه احتمالا بخاطر داروها باشه یادم میاد اوایل منم یه مدت احساس سنگینی رو داشتم داروهام که کم شد انگاری بهتر شدم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مرسی عزیزم داروخونه بدونه نسخه میده؟ راستی پسرمون تکون خورد 

والا نمیدونم بخدا بپرس از داروخونه ولی بنظرم فکر کنم بدن 

آره عزیزم بالاخره از نیم ساعت پیش حرکاتشو شروع کرد دوباره

درد ندارم ولی خیلی از همون بعد انتقال پیش میاد مثلا یهو نیم ساعت دورنافم سفت میشه مثل سنگ میشه به د ...

سلام عزیزم من تا بحال باردار نشدم که از تجربه بارداریم بگم 

اما این حسی که داری میگی رو منم دارم 

اما مال من پایین شکم دقیقا از ناف تا پایین ...حدودا رحم میشه 

درطول روز وقتی از خواب بیدار میشم یه چیزی داخلش میپیچه وعین سنگ سفت میشه 

من فکر میکنم نفخ باشه ....

بس که شیطونن بخدا😍😂 نی نی من حرکاتش خیلی زیاده و محسوسه یعنی انگار واقعا داره فوتبال بازی میکنه ت ...

خب خداروشکر نه بابا استرس نگیر منم ی وقتا تکوناش کمه یه وقتا زیاد 

زیاد تکون نمیخوره بعضی وقتا منم عادت کردم این مدلی😊

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ساراجون شما دستگاه فشار داشتی؟ یه چیز معمولیه خوب قیمت مناسب که خطاش کم باشه میخوام😂یعنی کوتاه هم ن ...

😂😂😂نه عزیزم ندارم مامانم اینا دارن گاهی می خوام میارن برام اونم قدیمیه خارجیه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوستان من تقریبا تو ۹هفته ام ولی از اولم خیلی تو شکمم احساس سنگینی میکردم یعنی دقیقا از همون بعد انت ...

نمی دونم عزیزم من اینطوری نبودم.شاید بخاطر داروها باشه

@سارادلارام   عزیزم خوبی؟؟؟ حالت اوکیه ؟ مشکلی که نبود خداروشکر ؟؟؟. اصلا تغیییری ایجاد شد وا ...

سلام عزیزم خوبی قربونت نه تغیری نکردم مثل قبلم😂😂😂😂

فقط رو دستم می خوابم بعضی وقتا درد میگیره