2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046941 بازدید | 684566 پست
عزیزم همسر شما هم الیگواسپرمی هست؟ یا تعداد اسپرمش نرمال؟ همسر من الیگواسپرمی حاده و همه ی فاکتورا خ ...

همسرم الیگو اسپرم هست و dfi بالا ولی جنین خوب تشکیل میشه

مثل اینکه الیگو اسپرم مشکل خیلی بدی نیست و خیلیها راحت با ivf باردار میشن

کیفیت تخمک باعث میشه جنینهای ما ۵ روزه نشن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
فدای تو  مرسی عزیزدلم آره واقعا هرروز خداروشکر میکنم و واسه تمام منتظرا دعا میکنم چون خودمم ان ...

قربونت برم میفهمم هممون هم دردیم انشاالله منم از این انتظار دربیام‌ ای جانم منم خردادی هستم🥰 انشاالله خوب پیش میره و به سلامتی نی نی تو بغل میگیری عزیزم مواظب خودت باش

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من تقریبا تو ۹هفته ام ولی از اولم خیلی تو شکمم احساس سنگینی میکردم یعنی دقیقا از همون بعد انت ...

فک نکنم مشکلی باشه چون کلا ادم باد میکنه سنگین میشه مثل قبل پریود  . منم لاغرم و شلوارام از هفته هشت با اینکه وزن کم کرده بودم کمرشون اندازم نبود یعنی خیلی سفت بسته میشد کلا این ورم و همه دارن

درد اینا که نداری؟ 

مرسی عزیزم 💗 حتما بیادت هستم 🙏🏻 شما هم برای من دعا کن ❤️🙏🏻

عزیزمی که حتما تو ختم اسمتون و میبرم اسم قشنگت چی بود 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دوستان من تقریبا تو ۹هفته ام ولی از اولم خیلی تو شکمم احساس سنگینی میکردم یعنی دقیقا از همون بعد انت ...

نه فدات شم من نمیدونم حقیقتا من خودمم همین طورم البته نه به این شدتی که میگی ولی این حس رو دارم. 

حالت بهتر شد انشالله

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فک نکنم مشکلی باشه چون کلا ادم باد میکنه سنگین میشه مثل قبل پریود  . منم لاغرم و شلوارام از هفت ...

درد ندارم ولی خیلی از همون بعد انتقال پیش میاد مثلا یهو نیم ساعت دورنافم سفت میشه مثل سنگ میشه

به دکترم گفتم گفت دور ناف سفت شه مشکلی نیست

چهارشنبه هم سونو بودم قلبش خداروشکر میزد

ولی این دوتا چیز یعنی یکی سنگینی خیلی زیاد تو شکمم و اینکه روزی چندبار اینطوری دور نافم میگیره سفت میشه خیلی اذیتم میکنه ولی خوب میگم جفتشو از بعد انتقال داشتم

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
نه فدات شم من نمیدونم حقیقتا من خودمم همین طورم البته نه به این شدتی که میگی ولی این حس رو دارم.&nbs ...

امروز خیلی بهترم سارا جان ولی واقعا چندروز خیلی سخت بهم گذشت

خودت بهتری گلم

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
سلام عزیزدلم بله تو سونو بود درصد زده بود برام ۹۰ درصد نمودار نداشت انشاءالله نی نیتو صحیح وسلامت بغ ...

ممنون فداتشم اخه واسه من نزده وزن نی نی شما آنومالی چقدربود؟چندهفته رفتی؟من۳۱۰گرم‌بود۱۸هفته و۵روز رفتم

انشالله مرسی همچنین

واسه حرکات گل پسرت هم اصلا استرس نداشته باش منم چندروز پیش اصلا تکون نمیخورد هرچی هم شیرینی خوردم حرکت نکرد ولی روز بعد دوباره لگداشو احساس کردم اصلا نگران نباش نی نیت درحال استراحته

درد ندارم ولی خیلی از همون بعد انتقال پیش میاد مثلا یهو نیم ساعت دورنافم سفت میشه مثل سنگ میشه به د ...

خداروشکر عزیزم سعی کن نگران نباشی چون خودش بدتره نه هیچی نیست اگه توام با درد باشه باید به پزشک اطلاع داد که اونم باز جاینگرانی نداره فقط برای خیال جمعیه

قربونت برم میفهمم هممون هم دردیم انشاالله منم از این انتظار دربیام‌ ای جانم منم خردادی هستم🥰 انشاال ...

انشالله مامان آینده😍

فدات خردادی جان🥰

ممنونم عزیزدلم💗💗💗

سلام 

بچه ها لطفا کمکم کنید من تو دوراهی موندم

اهوازی هستم و پانکچر انجام دادم میخواستم قبل از انتقال خراش رحم روانجام بدم اما دکتر میگه اگه خراش میخوای میمونه برای سال جدید چون الان خراش بده انتقالم توی تعطیلات میوفته 

چکار کنمممممم

خدایا به امید تو....
سلام  بچه ها لطفا کمکم کنید من تو دوراهی موندم اهوازی هستم و پانکچر انجام دادم میخواستم قبل ا ...

عزیزم خراش و یک هفته قبل از انتقال انجام میدن

پریودی شما برا کی هستش

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مرسی عزیزم خداکنه فردا اوج نگیره فقط

ابمیوه حسابی بخور ایشالا زودی خوب شی مایعات زیاد بخور ❤️❤️ خیلی مرقب خودت باش❤️❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

@سارادلارام   عزیزم خوبی؟؟؟ حالت اوکیه ؟ مشکلی که نبود خداروشکر ؟؟؟. اصلا تغیییری ایجاد شد واکسن زدی؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍