2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046949 بازدید | 684566 پست
بچه ها من ۲۴ هفته ام نی نیم امروز کلا اصلا تکون نخورده درصورتیکه کلا تکوناش ولگداش خیلی زیاده همیشه ...

عزیزم نگران نباش منم تو هفته ۲۴ اینا بعضی روزا بود که اصلا حس نمیکردم

بچه منم اصلا به شیرینی جواب نمیده فقط آب قند 

آب قند با آب خنک درست کن شیرین شیرین باشه به پهلو چپ بخواب دستتو بزار رو شکمت حتما حس میکنی فقط استرس نده به خودت 

من دیروز بچم از صبح تکون نخورد کلی استرس کشیدم ساعت ۱۲ شب تکون خورد 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
هیوا جون با کسی رفت امد داشتی ؟نگران نباش به خیر میگذره دوست منم شدید مریض بود تازگی انومالی داده هم ...

قربونت خداکنه والا من هیچ جا نمیرم حتی خونه مامانم اما پنجشنبه رفتم بیرون خرید و اینچیزا اما دوتا ماسک داشتم یه سه لایه یه شش لایه! مثل همیشه 

همسرم هنوز علائمی نداره اما من کاملا حالت سرماخوردگی و احساس میکنم خفیفه فعلا که الانم سرماخوردگی نداریم هرچی هست امیکرونه خدا فقط رحم کنه همین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پنتو دز چنده ،؟به من لانزو پرازول ۲۰داده انگار نه انگار 

۴۰ عزیزم من ۵ روزه ناشتا میخورم واقعا مثل آب رو آتیشه برام تنها چیزی که واقعا اذیتم کرد این چندوقته معده درد بود 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم نگران نباش منم تو هفته ۲۴ اینا بعضی روزا بود که اصلا حس نمیکردم بچه منم اصلا به شیرینی جواب ن ...

بس که شیطونن بخدا😍😂

نی نی من حرکاتش خیلی زیاده و محسوسه یعنی انگار واقعا داره فوتبال بازی میکنه تو شکمم ولی امروز انگار نه انگار کلی هم چیز میز خوردم چندساعتم هست درازکشم فقط بعد بستنی دوتا لگد خیلی ریز زد همین، کلی فکرای منفی اومده بود تو ذهنم ولی خداروشکر خیلی آروم شدم حالا اب قندم حتما امتحان میکنم 

من از الان استرس ۲۸ هفته به بعدو گرفتم که یه وقتی تکوناش کم شه چقدر استرس بکشم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
چیزی نیست دورت بگردم طبیعیه این دردا  برا سونو که بنظرم بهترین زمانو گفته بهت چون زیر ۱۵۰۰ هیچ ...

الهی شکر ممنون ازت گلم توکل بخدا دعام کن خواهری

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نه هیچی چون معده خودمم پیادس😂😂😂 جالبه تهوعم بیشتر شده یعنی قرصم میخوررم باز تهوع دارم! ممعده دردم ...

ای وای. من تهوع رفت حالا معده درد اومده یعنی قشنگ باید همه چی رو یه امتحانی کنم 🤭🤭. مرسی فدات شم انشالله خوب بشی زود 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها کسی می‌تونه راهنمایی کنه؟! من میخوام تهران هم برم کارای و ivf انجام بدم.بنظرتون کدوم مرکز از ...

انشالله بسلامتی شروع کنی

من از رویان خیلی راضی ام یعنی کاملا به جنین شناسیش اعتماد دارم. مطمئنم کارشون بهترین و درست ترین نتیجه رو میده

من قبلا یک بار اصفهان پانکچر شدم ولی هیچ کدوم از جنینام بلاست نشد و از بین رفتن. ارولوژ و جنین شناس مرکز اصفهان میگفت شما اصلا شانس انتقال و بلاست (جنین ۵ روزه) ندارید

اما رویان یک بار دو تا جنینم رو برای بلاست گذاشتن و هر دو جنینم بلاست شد اون روز قشنگترین روز زندگیم بود

البته فعلا مامان نشدم🥺

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم منم خیلی معده درد اذیتم میکرد دکتر قرص پنتوپرازول داده صبحا ناشتا میخورم الان ۵روزه من دیگه اص ...

مرسی عزیزم داروخونه بدونه نسخه میده؟ راستی پسرمون تکون خورد 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤