2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
چشم حتما اگه لایق باشم حتما فقط بسپار به خدا ببین برات معجزه میکنه خودتم آرامشت بیشتر میشه. انشالله ...

منم دوبار پانکچر شدم بار اول پانکچر شدم نه تا تخمک داشتم چهارتا جنین بلاست تشکیل شد هیستروشدم ناه بعدش انتقال دادم مثبت شدم خوردم ب اوایل کرونا و تعطیلات نمیدونستم هماتوم و خونریزی چیه سقط شد دفعه دوم اومد دوتا دیگه انتقال بشه دکتر هرکاری کرد نتونست گفت دهانه رحمت تنگه اینقد درد کشیدم باورتون نمیشه گریه میکردمو میلرزیدم زیر دستش گفت بلند شو نمیشه انتقال بدم گفتم بیهوشم کن گفت ن دیگه نمیشه دوباره جنینامو فریز کردن برای بار سوم همونا رو انتقال دادن بعد انتقال جنین شناس گفت چون دوبار فریز شدن خیلی ضعیف شدن میخواستم بمیرم فهمیدم ک منفی میشه فقط بهش گفتم چرا قبلش بهم نگفتی الانم ک دوباره پانکچر شدمو همین سه تا جنین رو دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستات عزیزم  خوبید؟ من صبح بی بی چک گذاشتم متاسفانه منفی بود😔

روز چندم

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
منم دوبار پانکچر شدم بار اول پانکچر شدم نه تا تخمک داشتم چهارتا جنین بلاست تشکیل شد هیستروشدم ناه بع ...

الهی عزیزم چقد بد خیلییی ناراحت شدم انشالله که اینبار دفعه آخرته به حق فاطمه زهرا و با مثبت شدنت همه سختیتات فراموش بشه. ❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
منم دوبار پانکچر شدم بار اول پانکچر شدم نه تا تخمک داشتم چهارتا جنین بلاست تشکیل شد هیستروشدم ناه بع ...

ذخیرتون چند

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
رب انار رو میخواستم بگم اما ترسیدم دچار انقباضات رحمی بشن.چون انار یه کمی با رحم سرو کار داره   ...

انار حتی نصفی در روز برای من ک آسپرینم رو قطع کرده بودم توصیه میشد

رب انار که یکی دو قاشقش بعید میدونم ضرر داشته باشه اونم بخوان رو آفت بمالن

من هر وقت فشارم یکم بالا میره رب انار می خورمتا حالا نشنیده بودم ممکنه مضر بشه

آره دکتر عفونی هم گفت همین کارا رو کنم مرسی که همون روز اول راهنماییم کردی فدات شم ممنونم 

قربونت عزیزم ان شالله خیلی زود خوب میشی. منم دکترم بخاطر شرایط این روزا تو اولین ویزیت بهم تذکر داد من استامینوفن خریدم خونه نگهداشتم. 

خدایا شکرت
انار حتی نصفی در روز برای من ک آسپرینم رو قطع کرده بودم توصیه میشد رب انار که یکی دو قاشقش بعید مید ...

والا حتی پوستش رو میجوشونن و میشینن توش بخاطر تنگی واژن.مطمئنا خوردنش رحم رو جمع و...می‌کنه.

من با استناد به اینا گفتم بازم بهتره انجام نده .بخدا آنقدر اذیت شدیم توی این مسیر که از سایه ی خیلی چیزا هم میترسیم.والا بخدا     

خب خداروشکر  اره چیزای خنک و اینا بخوری حتی میوه پوره کن بزار فریزر یکم که بست بخور. من والا ا ...

خدا کنه برا هممون بخیر بگذره و به سلامتی و به موقع بغل بگیریمشون 🤲🏻❤️ 

هیوا جون تکونای نینی رو حس میکنی؟؟؟ کجای دلته ؟؟؟ از کجا آدم متوجه بشه که تکون ماله بچه اس؟؟ جفتت خلفیه یا قدامی؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
اینم بی بی چک من

مثبته خداروشکر ❤️❤️❤️❤️👏🏻👏🏻👏🏻 تبریک میگ مامان شدنتو🥳🥳🥳🥳🥳🤩

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه ها یعنی این لکه بینی تا کی ادامه داره؟ لکه های قهوه ای و قرمز روشن با هم هستش شیافم هم دو برابر کردم ولی تاثیر زیادی نداشته کسی اینطوری بوده؟ از یه طرف هم از وقتی شیافم رو کردم دو تا واژنم باد کرده و میسوزه طببعیه؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

عزیزم برات دعا می کنم آزمایشت مثبت بشه  خیلی از این دکترا فقط به فکر پول هستن براشون مهم نیست چه بلایی سر ما میاد منم بار اول داروها را گرفتم چقدرم اذیت شدم آخرم به خاطر بیدقتی دکترو ماماش تخمک آزاد شد و همه چیز کنسل شد و من مجبور شدم مجدد از اول شروع کنم چقدر هم به لحاظ جسمی روانی و مالی بمون فشار اومد   انگار ما رو فقط به شکل پول می بینن فکر کنم اهوازم از همه جا بدتره