2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
قربونت برم  ممنونم ازت دلم گرفته😭😭 چشم حتما میرم

الهی قربون دلت برم حق داری ولی هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا نیست اینو یادت نره توکل بخودش کن ایشالله بزودی از ته دل شاد بشی عزیزم. به چیزای خوب فکر کن که ایشالله همونارو هم جذب کنی گلم😇

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم فکر کنم طبیعیه چون دیروز سونو بودم دکتر بهم جای پاشو نشون داد نمیدونم انقدر فکر میکن ...

خواهش میکنم

آره طبیعیه اصلا نگران نباش گلم

من بعضی روزا اصلا حرکتش واحساس نمیکنم بخاطر جفت عزیزم هفته های بالاتر بهتر متوجه میشیم 

سلام دوستان من سونو آنامالی انجام دادم گفتن که دوقلوهام کیست دارن تو مغزشون کیا مثل من بودن؟؟ان تی ه ...

کیست بعد چند هفته جذب میشه . اصلا نترس .‌به خواهرم همینو گفتن یادم‌نیست چند هفته بود ، بعد که رفت گفتن جذب شده . میگم‌بیشتر برای پسر بچه ها پیش میاد 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام دوستان من سونو آنامالی انجام دادم گفتن که دوقلوهام کیست دارن تو مغزشون کیا مثل من بودن؟؟ان تی ه ...

عزیزم نظر دکترتون چیه من کیست تو مغز نشنیدم ایشالله که بحق علی برطرف بشه و دوقلوهاتو سالم بغل بگیری گلم 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
نه من سفط داشتم میکرو کردم ولی تو ۱۰ هفته سفط کردم چون قلبش تشکیل نشد دیروز پیش دکترم بودم یه چکاب ک ...

آره عزیزم‌ شمارو یادمه خواننده خاموش بودم اونموقع که سقط کردی خیلی ناراحت شدم انشالله بهترینا واست اتفاق بیفته 

منم بهمن سال پیش انتقال دادم مثبت شد ولی ۹ هفته قلبش دیگه نزد فروردین سقط کردم منم خیلی حالم بد بود منتظر دکترم بودم برگرده دوباره انتقال بدم‌ولی درکمال ناباوری

بعد۷سال دقیقا همون ماه میخاستم انتقال بدم طبیعی بادارشدم تواین چندماهم برای همه منتظرا دعا میکنم که زودتر صاحب بچه بشن چون واقعا سخته

آزمایش لوپوس داده بخاطر سقط چون لوپوس خودش باعث سقطمیشه ولی فکرنکنم شمالوپوس داشته باشی لوپوس علائم داره کهیر وقرمزی وپوست و...

اره اگه ثابت بمونه خوبه ولی معمولا تغییر میکنه  منم دوست دارم تپلی باشه بدنیا میاد ولی سالم با ...

آره عزیزم سالم بودنشون بیشتر از هرچیز دیگه مهمه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم، قربونت برم خودت خوبی؟ وای که من از روزی که مثبت شد انتقالم همه ش به یک چیزی دارم گیر می ...

فدات بشم خوبم بخوبیت عزیزدلم انشاءالله از این دورانت بهترین لذتو ببری وسالم وصالح بیاد تو بغلت 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
انشاالله انشاالله انشاالله توکل بخدا تو دلیت خوبه عزیزم  به تو دلیت بگو برا فسقلی دعا کنه بمو ...

الهی دورت بگردم تودلیت برات میمونه مطمئن باش عزیزدلم نی نیت باوفاس با چنگ ودندون داره خودشو حفظ میکنه برات دورش بگردم 

به شرط لیاقت حتما حتما دعاگوت هستم عزیزم

فدات بشم عزیزم تبم رو کنترل کردم خدا رو شکر مرسی عزیز دلم  

خداروهزار مرتبه شکر عزیزم انشاءالله تا آخرشو صحیح وسلامت بگذرونی وبیاد بغلت عزیزم

عزیزم نظر دکترتون چیه من کیست تو مغز نشنیدم ایشالله که بحق علی برطرف بشه و دوقلوهاتو سالم بغل بگیری ...

دکترم گفت چون آن تی سونو وازمایش هیچ مشکلی نداشتم بنظرم مهم نیست جذب میشه ولی چون ای وی اف هستی باید بری سل فری یا آمینو سنتز انجام بدی 

عزیزم من چند نفریو دیدم کیست بوده جذب شده ان شاالله واسه نی نی های شما هم جذب میشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان خوبین؟ من روز ۱۵ انتقالم  بتا ندادم هنوز وقتی استراحت میکنم خوبم ولی وقتی پا می ...

گلم منم همینجوری هستم، آزمایشم مثبت شده، ان شاالله بارداری ، فردا فکر کنم باید آزمایش بدی درسته؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم