2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
بچه ها جومم من روز یازدهم بنام ۴۳ بود، الان روز سیزدهم شده ۷۹ این طبیعیه؟ خوبه؟ پایین نیست به نظرتون ...

اره عزیزم خوبه مبارکه باید حدود دوبرابر بشه که شده خداروشکر

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اره عزیزم خوبه مبارکه باید حدود دوبرابر بشه که شده خداروشکر

میگم کم رشد نکرده؟ نگرانم برای روز سیزده انتقال کم نیست؟ چون لکه بینی هم دارم قشنگ استرس گرفتم

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم کم رشد نکرده؟ نگرانم برای روز سیزده انتقال کم نیست؟ چون لکه بینی هم دارم قشنگ استرس گرفتم

نه عزیزم کم نیست باید ۱.۶ برابر بشه هر دو روز که شده

عدد بتا مهم نیست رشدش مهمه که خوبه واسه شما استرس نده بخودت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
یروز های خاصی زنگ میزنی منشی فور کنم عصر ها بود متشی با واتساپ باهات تماس می گیره. منم برای ویزیت با ...

بله اونکاراشو کردم تماس گرفتم شماره واتساپ دادن آنلاین برای اینروزا خیلی بهتره فقط میخواستم بدونم تو ویزیت آنلاین درست ویزیت میکنه یا نه اهمیت نمیده.

مرسی گلم.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
بله اونکاراشو کردم تماس گرفتم شماره واتساپ دادن آنلاین برای اینروزا خیلی بهتره فقط میخواستم بدونم تو ...

سوال های لازم پرسید مخصوصا برای من که جواب آزمایش بود همچی هم خوب بود. چیز بیشتری نبود بگه فقط خودم گفته بودم قطع کنم برای انتقال گفت دایم بخور بعد گفت تا ۳ ماه ادمه بده بعد ۳ ماه تماس گرفتم گفت تا اخر بارداری بخور دارو . 

خدایا شکرت
سوال های لازم پرسید مخصوصا برای من که جواب آزمایش بود همچی هم خوب بود. چیز بیشتری نبود بگه فقط خودم ...

مرسی گلم ببینم بمن چی میگه حالا باز توکل به خدا.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
کارشون خوبه؟تعداد مثبت هاشون زیاده یا معمولی؟میشه لطف کنی حدود هزینه از پانکچر تا انتقال رو بگین.مرس ...

اره خوبه مثبتم زیاددارن.من چون آزمایش هام زیادبود۷تومن اوناشدبااونا وپانکچروانتقال۱۵شد.

سرچ کنید توی اینترنت هم نوشته. نمیدونم والا

عزیزم تو این تاپیک همه با میکرو باردار شدن ولی خداروشکر بچه هاشون همه سالم بودن

امکان معلول بودن ی بچه ی عادی هم هست تو میکرو هم احتمالش همونقدر هست 

به اینترنت توجه نکن خیلی چیزا نوشته که درست نیستن