2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047188 بازدید | 684580 پست
سلام دوستای گلم من وارد روز پنجم انتقال شدم از خدا میخام همگی مادر بشید❤

عزیزم انشاءالله تا الان جاشو محکم کرده نی نی قشنگت و مامان شدی🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام گلم مرسی ج دادی والا چی بگم پاشدم رفتم تا بیمارستان عرفان که از خود دکتر اسرافیلی برام بپرسن که ...

عزیزم فقط درد پا داری یا علائم دیگه هم داری؟ تب گلودرد سردرد بدن درد؟ درد پا به تنهایی نمیتونه نشونه کرونا باشه خدایی نکرده. من دوهفته به زایمانم تمام علائمشو داشتم اما چهاربار تست دادم منفی بود با یدونه علائم که تو بارداری شایع هستش فکر بد نکن گلی

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی قربونت برم انشالله که کلی جنین برات تشکیل میشه و همه هم با کیفیت عالی. بسپار به خدا خودش ب ...

چشم فدات شم😘😘🥰🥰

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
ان شاالله مثبت میشین. من انتقال فبلی با ۳ تا گرید آ منفی شدم ولی بودن دوستان ک با گرید سی باردار شدن ...

فاطمه جان بخدا این همه تأخیر میشه در انتقالت می‌دونم خدا یه چیز عالی برات در نظر گرفته و جواب این صبرت و با مامان شدنت میده انشاءالله 🙏🙏

ممنون عزیزم خیردبا معاینه دست که انجام میدن گفتن سونوی واژینال طول سرویکس ۴۰ بود گفت خوبه امپولشو می ...

خب پس چیزز نیست عزیزم اگه بود تو سونو واژینال معلوم میشد عزیزم

دکتر من میگه شیاف بهتره حالا نمی دونم باز نظر دکترته

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
قربونت برم دوست عزیزم انشاءالله همه چیز اونطوری که میگی بشه..پانکچر شدم و همسرم هم عمل شد تعداد فولی ...

قربونت

ان شاالله کلی جنین تشکیل شه براتون

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
انشالله یه دختر شبیه همین عکسی که گذاشتی تو پروفایل نصیبت میشه ، خیلی خوشگل و بانمکه  

فدات شم عزیزم .. انشاءالله همگی باهم نتیجه بگیریم ..یه چیزی بگم بخدا یه شب چند سال پیش خواب بچه ام رو دیدم دختر بود خدایی خیلی شبیه این عکس پروفایلم بود فقط لباساش سفید بود خیلی ناز و تپل و قشنگ بود میگفتم یعنی این مال منه😭😭😭قیافه اش همش تو ذهنمه🥺🥺🥺خدا تو رو هم به آرزوت برسونه🙏🙏🙏

قربونت ان شاالله کلی جنین تشکیل شه براتون

فدات شم انشاالله 😘😘😘

ایشالله قسمتت بشه 

قربونت برم انشاءالله 🙏🙏🙏

عزیز دلم ایشالا همه چی به بهترین نحو برات انجام میشه😍😍😍😍

فدات شم عزیزم انشاءالله 😘🙏🙏

سلام نیکاد جون چه کارا میکنی رژیمو شروع کردی نمیدونم تو خصوصی کجا پیام بدم یه پیام بهم بده یک روز در ...

سلام پروانه جونم سلامتی آره من الان یه ماهی میشه شروع کردم ماه پیش رفتم دکتر بهم هشدار داد که لاغر بشم و چربی دور شکمم باید آب بشه دیگه شروع کردم وایسا چشم بهت پیام میدم خوشحال میشم چطور اسفند سیکلتو شروع میکنی؟؟ مگه زود نیس فعلا

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام دوستان عزیزم مامانای حال حاضر ومامانای اینده  ی سوال دارم کسی اخیرا با دکتر طرازی بیمارست ...

منم بیمار ایشونم. هفته دیگه بیمارستان محب کوثر پانکچر دارم. دکتر دیگه همه رو میفرسته محب. خودشون اینطور گفتن که بین آبان و محب اولویت محبه.

کسانی بودن اینجا که از آبان انتقال دادن جای دیگه.

در مورد آمار مثبتهاشون من اطلاع ندارم کلی تو مطب بودن چندتایی.

سلام به همه دوستان عزيز. من هفته ديگه انتقال دارم و ىه سوال داشتم از دوستان، من يه جنين پسر و دو جنين دختر بلاست دارم..  مسئله اى كه ذهنن رو درگير كرده اينه كه من اگه يه جنين انتقال بدم بهتره يا دوتا؟! متاسفانه يادم رفت از دكترم بپرسم، ممنون ميشم راهنمايي كنيد، اگه يه جنين انتقال بدم شانس لانه گزينيش بيشتره ؟! 

قربونت برم دوست عزیزم انشاءالله همه چیز اونطوری که میگی بشه..پانکچر شدم و همسرم هم عمل شد تعداد فولی ...

به سلامتی ان شاالله که جنینهای زیاد و باکیفیتی داشته باشین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

من دیشب شمردم از روز سه سیکل تا امشب که باید آمپول آزادسازی بزنم جمعا ۴۲ تا آمپول تجویز شده برام!!

خودم گرخیدم از این حجم هورمونی که تو بدنمه. شبیه آبکش شدم😁

دیشب نیمه های شب از خواب پریدم تو همون عالم خواب با استرس کشو پاتختی رو باز کردم به همسرم میگم پاشو پاشو آمپولام دیر شد😂😂

خل نشیم صلوات🤪