2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047243 بازدید | 684582 پست
نه نگفت خودم می خوام‌زودتر برم ویزیت بعدیم ۲اسفنده می خوام ۲۵ اینا برم 

عزیزم ۲۵ مطب موسی پور میخوای ویزیت بشی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسف شدم که سیکل انتقالتون لغو شد ان شاالله خیلی زود مشکلتون پیدا بشه و برطرف 😍

ممنونم عزیزم. لطف کردی.❤

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان عزیزم. این جنینای آخر من که میخوام انتقالشون بدم ۴ سلولی هستن خیلی نگرانم و استرس دارم از الا ...

ان شاالله مثبت میشین. من انتقال فبلی با ۳ تا گرید آ منفی شدم ولی بودن دوستان ک با گرید سی باردار شدن. اصلاااا نگران این چیزا نباشین

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره چرا ؟البته هنوز یا منشی هماهنگ نکردم نکنه نیست ؟

به من گفته بود تا بیستم هستم ،خدا کنه تا آخر اسفند باشه منم کارم راه بیافته ، اگه بیستم تعطیل کنه خیلی زود تعطیل میکنه آخه با این همه باردار و پانکچر و انتقال نمیدونم چه عجله ای داره

ممنون عزیزم  خدا نی نی همه رو حفظ کنه دامن منتظرامون سبز بشه به زودی

مبارک باشه عزیزم انشاءالله سالم بگیری بغلت دختر قشنگت..منم دختر خیلی دوست دارم😍😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
مبارک باشه عزیزم انشاءالله سالم بگیری بغلت دختر قشنگت..منم دختر خیلی دوست دارم😍😍😍

انشالله یه دختر شبیه همین عکسی که گذاشتی تو پروفایل نصیبت میشه ، خیلی خوشگل و بانمکه 

من هیچ دارویی مصرف نمیکنم بجز اینکه از ۴تا۷لتروزول خوردم و چن روزیم واس اقدامام فلوکونازول همین  ...

شاید بخاطر لتروزول باشه. تحریک تخمک گذاری می کنه؟ فلوکونازول که برای قارچه. عفونت هم‌گاهی لک میاره

خدایا شکرت
عزیزم منم اینجوریم  تو چرا آخه  به این حالت میگن آشرمن یا به قول دوستمون که گفت حالت چرو ...

نمیدونم چی بگم نیلو جون. خودمم موندم.

دلم برا همسرم بیشتر میسوزه باز من گریه می کنم اروم میشم.

برا همین سندروم آشرمن اصرار کردم هیستروسکوپی بشم ک ببینم قضیه چیه اخه.توکل ب خدا

عزیزم منم اینجوریم  تو چرا آخه  به این حالت میگن آشرمن یا به قول دوستمون که گفت حالت چرو ...

خود ماما هم خییلی تعجب کرد میگف انتقال قبلی ک همه چی عالی بود چرا اینجوری شده

نمیدونم چی بگم نیلو جون. خودمم موندم.  دلم برا همسرم بیشتر میسوزه باز من گریه می کنم اروم میشم ...

انشالله خیره عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
منم هیستروسکوپی رو ترجیح میدم چون سونو هیسترو بدون بیهوشیه، من کلا میترسم از اسپوکلوم و حالم خی ...

منم‌مثل‌شما‌ازسونوهیسترومیترسیدم.حالم‌بدبود

اماوقتی‌روتخت‌خوابیدم.وانجام‌دادن

دیدم‌اصلا‌هیچی‌نداشت‌وراحت

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻