2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047232 بازدید | 684581 پست
خانم ها جنسیت تو ۱۷ هفته و ۲روز قابل اطمینانه ؟منم‌تیکر بذارم 🥰🥰🥰...ان شالله قسمت همه منتظرا ...ی ...

آره عزیزم مبارکه😍😍😍😍شما هم پرنسس دار شدی😍😍😍

الهی سالم و سلامت بغلش کنی واسه من ۱۶ هفته گفت

سرویکست چنده؟تو سونو واژینال گفت یخورده باز شده؟

استراحت کن حتما شیافم سر وقت استفاده کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنون که گفتی عزیزم، نمی‌دونستم که ممکنه پریود بشم ! توکل بر خدا هرچی خدا بخواد حتما بهترینه 🙏🌹

انشاالله که مامان شدی به پریودی فک نکن به مامان شدنت فکر کن عزیزمم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم مبارکه😍😍😍😍شما هم پرنسس دار شدی😍😍😍 الهی سالم و سلامت بغلش کنی واسه من ۱۶ هفته گفت ...

ممنون عزیزم خیردبا معاینه دست که انجام میدن گفتن سونوی واژینال طول سرویکس ۴۰ بود گفت خوبه امپولشو می زنم شیاف بهتره به نظرت؟ 

انا جونم منم‌از درد پا بیچاره بودم شبا هرکاری میکردم نمیتونستم از درد بخوابم حتی نمیتونستم خوب راه ب ...

سلام گلم مرسی ج دادی والا چی بگم پاشدم رفتم تا بیمارستان عرفان که از خود دکتر اسرافیلی برام بپرسن که اونم هیچ مسئولیتی گردن نگرفت و گفت برم دکتر داخلی و اگه کرونا باشه ما کاری نمیتونیم کنیم من موندم اگه خدای نکرده خانم باردار کرونا داشته باشه مگه نباید بیمارستانش بستریش کنن؟ خلاصه خیلی اذیت شدم منشیشم که قدرت خدا هیچ بار نشد جواب بده به من اینهمه پیام دادم هیچبار ج نداد آخر زد زنگ بزنم مطب ساعت ۱۱ زنگ زدم فقط گفت برو تست کرونا بده اگه بود یا نبود در کل برو داخلی همین. بعدش رفتم تست بدم همه جا چون پنجشنبس گفتن جواب چهلو هشت ساعت بعد من موندم با اینهمه درد من چجوری دو روز تحمل کنم بعد هرچقدررررر زنگ میزنم مطب و تلفن واتساپ دیگه منشی جواب نمیده خدا وکیلی من تا حالا ندیده بودم یه دکتر اینجوری در مقابل مریضش بی تفاوتی کنه. آخر پاشدم رفتم دکتر داخلی قرص استامینوفن پونصد داده و شربت دیفن هیدرامین همونجا هم از این تست ها که با کیت کرونا میگیرن گرفتم خداروشکر اون منفی شد ولی خیلی هم نمیشه به جوابش اطمینان کرد باز هر چی زنگ میزنم که بگم بهم این داروهارو داده بخورم یا نه باز جواب نمیدن تمام دکترهای بارداری یه تلفن درست حسابی میدن به مریض در مواقع ضروری زنگ بزنن و جواب بهشون داده باشه مخصوصا تو ماههای آخر ولی این دکتر متاسفانه....

چی بگم بیمارستان عرفانم که خدایی خیلی شلوغو بی درو پیکر بود هیچکی به هیچکی نبود موندم کلا...

چیکا جون توروخدا دعا کن بخیر بگذره این چند هفته و من کرونا نداشته باشم واااای ببخشید چقد طولانی شد

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام گلم میخواستم ببینم شما بعد هایپر شدن کلیه درد نگرفتی خدانکرده؟ من خیلی مایعات میخورم خیلی دستشو ...

سلام عزیزمم نه اصلا درد نداشتم ولی نگران نباش انشاالله ژودی پریود بشی همه چی تموم میشه و میشی مثل قبل

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نمیدونم والله هرچی میگم حرف حرفه خودشه میگه اکه خدا بخواد کار به ایمنیو اینچیزا نداره والله منم دیگه ...

درکت میکنم عزیزم انشاالله خدا به هم نظر میکنه ولی سعی کن غذایی که انتی تی پی اورو بالا میبره نخوری بزنی گوگل میاره برات 

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
درکت میکنم عزیزم انشاالله خدا به هم نظر میکنه ولی سعی کن غذایی که انتی تی پی اورو بالا میبره نخوری ب ...

عزیزم من آزمایش آنتی تی پی او ندادم سی دی مارکرام بالا هستن وسلول های Nkمثبت دراومده نمیزاره جنین لانه گزینی کنه بخدا دیونه شدم حتی به رحم اجاره ای فکرمیکنم.الان بهش گفتم بریم برا ۲۵اسفند نوبت زرنانی گرفتم گفت نمیام با بابات برو خیلی دلم گرفته😭توروخدا برام دعاکن

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
درکت میکنم عزیزم انشاالله خدا به هم نظر میکنه ولی سعی کن غذایی که انتی تی پی اورو بالا میبره نخوری ب ...

میتونم بپرسم چه داروی برات تجویز کرد واینکه چندماه بخوری؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ببخشید تو رو خدا ، همسرم گفت بریم سونوگرافی گفتم بزار اول از دوستام بپرسم . تو رو خدا دعا کنید خوب ش ...

کاش چند روز بستری نگه میداشتن .قطعا ازمایشاتت خوب بوده که مرخص شدی.

ولی من هایپر بودم و درد نداشتم

😉

عزیزم من آزمایش آنتی تی پی او ندادم سی دی مارکرام بالا هستن وسلول های Nkمثبت دراومده نمیزاره جنین لا ...

اهان پس مشکلت بامن فرق داره ،ناراحت نباش عزیزم قوی باش اگه پیش این دکتره ام رفتی هرچی ازمایش که جدیدا دادی ببر چه خودت چه شوهرت بگو از شهر دیگه ای اومده 

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
سلام هیوا جان تماس گرفتم گفت پروژسترون و پرتولون بزن فعلا نیا هر چند نگرانم چرا گفتن دهانه رحم باز ش ...

وای جان دلم دخملی 😍😍😍خداروشکر همه چی خوب بود عزیز دلم❤️❤️❤️اره دیگه وقتی همه چی و بهش گفتی گفته نیا خیالت راحت باشه اما خیلی خیلی استراحت کن رعایت کن درست میشه حتما خداروشکر چیز خطرناکی نبوده اون دهانه رحم که گفته نیا ❤️❤️❤️ نگفت کی بری چک کنه یا تا کی استراحت؟

نمیتونی از دکتر ساینا سوال کنی؟ برنامشو داری

نه برنامشو ندارم. میخواستم خود دکتر که پروندمو داره بگه که خیالم راحت شه که متاسفانه جوابگو نیست انگار

الان بهم دکتر داخلی قرص استامینوفن پونصد داده هر شش ساعت و شربت دیفن هیدرامین هم هر شش ساعت.

ولی نت که زدم جالب ننوشته بود که در روز بخوای انقد استامینوفن بخوری اون شربتم که راجع بهش ادمو ترسوندن.

نمیدونم الان فقط یدونه استامینوفن خوردم چون پونصده دیگه هم جرات ندارم بخورم

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت