2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست

ممنون ميشم اگه كسى اطلاعاتى داره راهنماييم كنه، اولين انتقالم هست، ٣٩ سالمه، خودم و همسرم هم مشكلى نداريم، سه ماه طبيعى اقدام كردم ولى چون نشد ديگه ترجيح دادم اى وى اف كنم،

عزیزم شما الان روزی چندتا دمیترون میخوری؟  من هر ۲۴ ساعت یکی میخوردم بدک نبود ولی الان سه روزه ...

اخ اخ خیلی وحشتناکه من فککن غذا که میخوردم غذا هم برام مزه تهوع داشت😞 من چون قرص برام جواب نمیداد دیگه امپول میزدم هروز تازه با اونم تهوع داشتم اما قرص ۳ تا هم اوکیه عزیزم 

اینکه تهوع نداشته باشی و بتونی غذا بخوری خیلی مهمتره تا تحمل کنی ( البته اصلا نمیشه تحمل کرد) بگی نمیخورم قرص . ایشالا بهتر شی اما اگه شدیدتر شی با قرصم جواب نگیری توهم امپولی میشی چون معلومه شدیدی😞😞😞 من الان ۱ دونه شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخ اخ خیلی وحشتناکه من فککن غذا که میخوردم غذا هم برام مزه تهوع داشت😞 من چون قرص برام جواب نمیداد د ...

ای خواهر تحمل چیه اصلا دارم میمیرم خیلی بده ساعت دو یکی خوردم یه ساعت بعدش همون شدم. دعام دعا در حق هم گیراتره. دلم همه چی میخواد بخورم اما نمیتونم لب بزنم 😭😭

حالا قرص رو میخورم ببینم چی میشه فدات مرسی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خانما کسی میدونه تو باردادی خوردن استامینوفن ساده پانصد هر شش ساعت مجازه یا نه؟  شربت دیفن هید ...

آنا جونم سلام حالت خوبه؟ بهتر شدی؟ عزیزم به نظر من درد پات بخاطر حاملگیته وسردردتم بخاطری که دیشب نخوابیدی پادرد ومنم با اینکه هفته ام پایینتره دارم شبا کلی باهاش داستان دارم هرطرفی میخوابم ماهیچه های رونم درد میگیره بخاطر همین مدام از این پهلو به اون پهلو میشم وبیدارم

درمورد کرونا مطمئن باش نداری این استرسش از همه بدتره برات دورت بگردم منم چندروز پیش گلودرد وسردرد داشتم به کرونا شک کردم رفتم بیمارستان فیروزگر چون باردار بودم دکتر زنان اونجا ویزیتم کرد اول که کلی دعوام کرد تو این وضعیت که انقدر مریضی زیاده تو این بیمارستان اون بیمارستان میچرخم بعدم علائممو گفتم پرسید آبریزش خونریزی لک بینی نداری گفتم نه خداروشکر گفت دارویی بهت نمیدم چون خفیفه احتمالا یه سرماخوردگیه کوچولو باشه ولی اگه یه وقت ادامه دار بود یا بدتر شدی اول حتما برو یه تست کرونا بده بعدش برو دکتر عفونی گفت اگه دیگه سردرد یا بدن درد خیلی اذیتت کرد فقط یه دونه استامینوفن ۵۰۰ بخور همین گفتش این مولتی وقرصای ویتامین وآهن که میخوری خودشون سیستم ایمنیتو قوی میکنه اگه خدایی نکرده ویروسی هم باشه رد میشه 

گفت فقط با رسیدگی ومایعات وغذاهای آبکی گرم سعی کن دوره اشو بگذرونی 

ببخشید طولانی شد عزیزم گفتم شاید به دردت بخوره این پادرد وسردردت بنظرم برا بارداریته اگه گلودرد داری با شربت عسل وآب نمک وشلغم و... چندنوبت در روز اوکی میشی عزیزم 

به امید خدا

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ای خواهر تحمل چیه اصلا دارم میمیرم خیلی بده ساعت دو یکی خوردم یه ساعت بعدش همون شدم. دعام دعا در حق ...

اخ اخ عزیزم واقعا سخته من تازه دارم میفهممم غذا یعنی چی🥴 ببین اگه دیدی فردا هم همینی زنگ بزن امپولشو بهت میده

چون الان حالت خوب میست اولاش میگن توو سرم بزنی امپولو من هروز هفته امپول داشتم تووسرم بعدش فقط خودش عضلانی میزدم

سلام به همه دوستان عزيز. من هفته ديگه انتقال دارم و ىه سوال داشتم از دوستان، من يه جنين پسر و دو جنين دختر بلاست دارم..  مسئله اى كه ذهنن رو درگير كرده اينه كه من اگه يه جنين انتقال بدم بهتره يا دوتا؟! متاسفانه يادم رفت از دكترم بپرسم، ممنون ميشم راهنمايي كنيد، اگه يه جنين انتقال بدم شانس لانه گزينيش بيشتره ؟

فدات شم عزیزم .. انشاءالله همگی باهم نتیجه بگیریم ..یه چیزی بگم بخدا یه شب چند سال پیش خواب بچه ام ر ...

انشالله همون خوابت واقعیت میشه برات ،منم به دلم افتاد گفتم یه دختر شبیه این عکس داشته باشی ،از ته دل میخوام به آرزوت برسی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نه برنامشو ندارم. میخواستم خود دکتر که پروندمو داره بگه که خیالم راحت شه که متاسفانه جوابگو نیست انگ ...

دکترم بمن گفت من توی دکتر ساینا هستم.توهم دکترت رو اونجا ببین میتونی پیدا کنی؟

😉

سلام به همه دوستان عزيز. من هفته ديگه انتقال دارم و ىه سوال داشتم از دوستان، من يه جنين پسر و دو جني ...

گلم دکتر من میگه دو تا جنین شانس موفقیتش بیشتر از یدونه ست ولی بازم بنا به شرایط بیمار تصمیم میگیرن که چند تا انتقال بدن، ان شاالله هرچنرتا که بذاری جواب مثبت بگیری عزیزم

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام خانومامن امروزرفتم دکترگفت پریودشدم برم برای اینکه دوباره دوره تخمک کشی روشروع کنن.فقط گفت اینسری سیکلت لانگه.۴۵روزس.یعنی چی؟بعداینکه برام اووبوست نوشت خیلی گرونه.یک ملیون و۳۰۰خریدم برای ۴۰روزمه ی بسته.نمیدونم ازکی شروع کنم؟وایستم پریودشم بعدشروع کنم بنظرتون؟دوهفته دیگه پریودمیشم.

سلام به همه دوستان عزيز. من هفته ديگه انتقال دارم و ىه سوال داشتم از دوستان، من يه جنين پسر و دو جني ...

اون بستگی ب نظردکترت داره اصولا خودشون تصمیم میگیرن چندتابزارن.بعداینکه یدونه یادوتافرقی نمیکنه بخوادبگیره میگیره.اگه کیفیت جنین هات خوب باشه یدونه میزارن

گلم دکتر من میگه دو تا جنین شانس موفقیتش بیشتر از یدونه ست ولی بازم بنا به شرایط بیمار تصمیم میگیرن ...

مرسى از اينكه وقت گذاشتيد و جواب داديد، اخه من اول مد نظرم اين بود يه دختر و يه پسر انتقال بدم، ولى ترسيدم جنين پسر شانس لانه گزينيشو از دست بده اينجورى، يكم مردد هستم، 

اون بستگی ب نظردکترت داره اصولا خودشون تصمیم میگیرن چندتابزارن.بعداینکه یدونه یادوتافرقی نمیکنه بخوا ...

دكترم نظر منو خواست، چيدى رو به من تحميل نكرد، بعد از اينكه از مطب اومدم بيرون مردد شدم