2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047236 بازدید | 684581 پست
رفتی دنبال درمان نتیجه نگرفتی؟یاکلا نرفتی ؟تاوقتی ایمنی بدنت و مشکلشو حل نکنی سخته باردارشدن

نه هنوز دنبال درمان ایمنی نرفتم شوهرمم که کلا میگه نه اگه خدا بخواد میده ولی بااین ایمنی کجا میشه دیگه بریدم بخدا

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
خوب پس اگه اشکالی نداشته باشه فردا رو صبح میرنم پس فردا رو میزارم شب که رسیدم خونه بزنم اینجوری بهتر ...

از ماما مرکز خودت بپرس شاید بگن سر وقت مهمه. ولی من دفه اخر با خودم بردم. خیلی راحتتر بود دیگه استرس اینکه نکنه بد باشه رو نداشتم

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ازمایش دومم دوباره افت بتا از 25 شد 13   خداحافظ بچه    

ای خدااا چقدر حیییف آخه چرااا خیلی ناراحت شدم میدونم چقد سختی کشیدی یعنی تو رنج آزمایشگاه ۱۳ یعنی منفی؟؟ 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
من ششم انتقال داشتم برام دو هفته بعد آزمایش نوشتن، جنین منم بلاست هست، لکه بینی که خیلی مهم نیست اون ...

منم مثل شما ۶ بهمن انتقال داشتم ک بلاستوسیت بود

زنگ زدم گفتن شیاف رو یدونه بیشتر کن

یعنی در روز ۳ تا شیاف یدونه آمپول

توکل به خدا

عزیز دلم 

چرا افت میکنه

قربون دلت برم😭

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
تو رو خدا منو آروم کنید خیلی استرس دارم ینی با ذخیره کم باردار میشم 😭😭😭اون موقع ک بالا بود نشدم ا ...

به امید خدا عزیزم باردار میشی. قسمت همه خانوم های منتظر باشه ایشا..‌. اولین قدم اینه که توکلت کن ب خدا. از ته دل خودت بسپار ب خدا.‌‌‌... تلاشت کن و بعد بگو خدایا من دارم تلاشم می کنم بقیه اش دست خودت. وقتی اینو میگی یعنی استرس و نا امیدی بزار کنار ..... باردارم میشی ولی وقتش دست خداست...

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
منم مثل شما ۶ بهمن انتقال داشتم ک بلاستوسیت بود زنگ زدم گفتن شیاف رو یدونه بیشتر کن یعنی در روز ۳ ...

دوست عزیز دیگه لکه بینی نداری؟میشه بپرسم این چند روز چه علایمی داشتین؟چندروز اولم لکه بینی داشتین؟

ای وای. سردرد اومد برام.نمیدونم چی بگم😭😭😭

الهی خدا ارامش بده ب دلت و خودش بزودی دلتو گرم کنه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
هیدروکس کلروکین مشکلی برای تزریق واکسن ایجاد نمیکنه چون منم میخورم از دکترم پرسیدم 

عزیزم شما پردنیزولون هم میخورین ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیز دلم  چرا افت میکنه قربون دلت برم😭

نمیدونم شانسه حکمته قسمت دیگه جنینم ندارم نه هزینه دارم نه دل ادامه دادن ایشالا شما نتیجه بگیرین

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ای وای. سردرد اومد برام.نمیدونم چی بگم😭😭😭 الهی خدا ارامش بده ب دلت و خودش بزودی دلتو گرم کنه

ممنون دیگه هیچی دل منو گرم نمیکنه تا چشم میوفته به شوهرم اشکام میریزن خیلی سخته برامون من حتی حلقه ازدواجمو فروختم برا اینکارم اوج بد شانسیه وقتی هیچ مشکلی ندارم و منفی میشم اونم با سه جنین گرید آ 

ایشالا شما مثبت میشی

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵