2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047266 بازدید | 684585 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان‌خواهران‌لطفا‌منوراهنمایی‌کنید من‌وقت‌دوزسومم‌رسیده‌.فرداهم‌پریودمیشم.میخام‌برم‌براشروع‌پانکچ ...

سلام عزيزم نزن لطفا

چون منم تو سیکل هستم برای پانکچر و پزشکفتن نزنید تا انتقال صورت بگیره 

دوستان‌خواهران‌لطفا‌منوراهنمایی‌کنید من‌وقت‌دوزسومم‌رسیده‌.فرداهم‌پریودمیشم.میخام‌برم‌براشروع‌پانکچ ...

منم رویان میرم صاحب جان روز یکشنبه دکتر تریاژ گفت نزن واکسن دوز سوم رو نگران نباش 

یه سوال داشتم اگه سینافکت رو توی سرنگ بکشم و باخودم ببرم برای تزریق روز بعدش مشکلی داره ؟خراب نمیشه ؟یا بمونم شبش که امدم خونه تزریق کنم ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اره دارم استراحت میکنم هماتوم چیه؟ چون من ماه پیش هیستروسکوپی کردم دو تا پولیپ داشتم که برداشتن&nbs ...

معمولا این روز می نویسن تا بتا کامل رشد کرده باشه. هماتوم یه خونریزی داخلی کنار جفت معمولا تو ای وی اف خیلی شایع هست. ان شالله خیره به خودت استرس نده اگه بدونی حجم خونریری من چقدر بود همینطور ازم خون میریخت. خدا رو شکر بچه رو برام نگه داشت 😍 

خدایا شکرت
یه سوال داشتم اگه سینافکت رو توی سرنگ بکشم و باخودم ببرم برای تزریق روز بعدش مشکلی داره ؟خراب نمیشه ...

کنارش یخ بزار البته نباید یخ بزنه دورش کارتن بزار بعد یخ کنارش بزار. من اینطوری بردم برا تزریق دفعات قبلی ۸ شب میرسیدم خونه میزدم اینبار با خودم برده بودم  ماما میگفت اشکال نداره دیر بشه ولی دفه اخر سعی کردم داروهام سر وقت باشه

خدایا شکرت

هیدروکس کلروکین مشکلی برای تزریق واکسن ایجاد نمیکنه چون منم میخورم از دکترم پرسیدم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستان اینجا کسی بیمارستان بهمن تخمک  اهدایی گرفته؟؟ کسی در  مورد بیمارستان بهمن اط ...

چه اطلاعاتی میخواین من خودم بهمن پانکچر شدم 

عزیزم ممنونم ایشالا که برات به خیر بگذره بهم خبر بده زدی حاتما تا منم ترسم بریزه بتونم با ترسم کنار ...

باشه عزیزم حتما

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام خانوما من آذر پانکچرشدم این ماه بایدبرم انتقال دومین پریودیمم هس اولی سرموعدحتی۴روززودتربودولی ...

عزیزم بهتره از دکارت مشورت بگیری چون دمنوش ها و داروهای گیاهی در زمان انتقال نتیجه ی خوبی ندارن، ولی اگه مطمئنی که باردار نیستی تا میتونی طناب بزن و بدو، دمنوش غلیظ زعفران و آویشن و دارچین با نبات هم خوبه برای باز شدن پریود، نزدیکی شدید هم خیلییییییییی ماثره عزیزم

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
کنارش یخ بزار البته نباید یخ بزنه دورش کارتن بزار بعد یخ کنارش بزار. من اینطوری بردم برا تزریق دفعات ...

خوب پس اگه اشکالی نداشته باشه فردا رو صبح میرنم پس فردا رو میزارم شب که رسیدم خونه بزنم اینجوری بهتر نیست ؟

روز هشتم انتقال هستم امروز لکه بینی داشتم  نه ازمایش ندادم برای ۲۳ ام برام آزمایش نوشتن ...

من ششم انتقال داشتم برام دو هفته بعد آزمایش نوشتن، جنین منم بلاست هست، لکه بینی که خیلی مهم نیست اونایی که مثبت شدن هم یسریاشون حتی خونریزی داشتن، با دکارت تماس بگیر مشورت کن شاید دوز داروهاتو بیشتر کنه نگران هم نباش اصلا شاید لانه گزینیه و خوش خیریه ان شاالله

خوب پس اگه اشکالی نداشته باشه فردا رو صبح میرنم پس فردا رو میزارم شب که رسیدم خونه بزنم اینجوری بهتر ...

عزیزم ساعت تزریق داروها خیلیییی مهمه، اگه بتونی توی شرایط دمایی و استریل مناسب با خودت ببری و تزریق کنی خیلی بهتره

نه گلم فقط پنج سال پیش زایمان زودرس داشتم

انشالله خدا دلت رو شاد کنه عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد