2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
[QUOTE=224191782]تو رو خدا بگو باردار شدی؟؟همه چی م اوکی هست فکر کنم فقط ذخیره م اومد پاین یهو تا پا ...

چن سالتونه؟؟انتقال دادید مثبت شده؟؟

چرا من نامیدم خدا 

دارو چیزی قبل ای وی اف خوردی ب من یکی 

سلام خانوما خداروشکر منم مثبت شدم امروز هم رفته بودم سونو خداروشکر همه چی خوب بود فعلا شروین جون از ...

مبارکت باشه ایشالله سالم بغلش کنی

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان خوبين؟

من امروز٢١ روز هست كه انتقال دادم،  از صبح كه بيدار شدم يكم ترشح قهوه اي رنگ دارم،،دسترسي به دكترم ندارم،كسي ميتونه راهنمايي كنه چيكار كنم؟

شياف پروژسترون هر ١٢ ساعت وقرص دوفاستون هر ٨ ساعت مصرف ميكنم

سلام بچه ها من فردا صبح انتقال دارم صبحونه بخورم؟ صبحونه چی بخورم بهتره؟ 

من روز انتقال ناشتا بودم تا ساعت ٢ كه برام انتقال دادن ضعف كردم ،واي دو سه تا ليوان شير سويا خوردم ،،ولي كساني كه با من همراه بودن همه صبح زود صبحانه خورده بودن

سلام خانوما خداروشکر منم مثبت شدم امروز هم رفته بودم سونو خداروشکر همه چی خوب بود فعلا شروین جون از ...

خداروشکر انشالله بسلامتی و خوشی مبارک باشه عزیزم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
سلام عزیزم خون روشن که اشکال نداره حتی خوب هم هست و یعنی اینکه رحم سرد نیست خون سیاه نشونه سردی رحم ...

نمیدونین برای برطرف کردن رحم سرد باید چکار کرد

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اره عزیزم میشه. چند تا از بچه های همین جا با بیهوشی انتقال دادن و مثبت هم شدن هرچند اگه میتونستم خی ...

وای منم دقیقا خیلی استرس میگیرم سری قبل سر اسپکولوم ضربان قلبم شدید رفته بود بالا .پس با دکترم صحبت کنم این جنینهای سری آخر  برای من رو هم با بیهوشی انجام بده امیدوارم البته انجام بده 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام بچه ها من فردا صبح انتقال دارم صبحونه بخورم؟ صبحونه چی بخورم بهتره؟ 

دوستان گفتن کله پاچه شب قبل و روز انتقال مصرف کنین .به لانه گزینی کمک میکنه .غذاهای نشاسته دار مصرف کنین