2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام خانوما خداروشکر منم مثبت شدم امروز هم رفته بودم سونو خداروشکر همه چی خوب بود فعلا شروین جون از ...

مبارکت باشه عزیزم بارداری راحتی داشته باشی گلم 💃💃💃

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بارداری دیگه بلاخره رحمت داره جا باز میکنه معلومه که گاهی تیر میکشه و طبیعیه عزیزم نگران نباش

یه حسی خوب گرفتم از پیامت💃😍😍 ای خدا یعنی میشه درد من از حاملگی باشه

یه حسی خوب گرفتم از پیامت💃😍😍 ای خدا یعنی میشه درد من از حاملگی باشه

اره قشنگم چرا نشه

انشالله که بارداری قشنگم

من بارداری سری پیش و افت بتاتو یادمه

دعا میکنم انشالله خداوند دلتو شاد کنه

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
اره قشنگم چرا نشه انشالله که بارداری قشنگم من بارداری سری پیش و افت بتاتو یادمه دعا میکنم انشالله ...

ممنون عزیزم ایشالا شمام صحیح و سالم فندقتو بغل بگیری

دکتر بهت دوفاستون نداد چون دوفاستون خونریزیتو قطع میکنه و پریودت هم مرتب میشه

سلام طوطیا جون خوبی میگم یه سوال دارم چون توام متاسفانه مثل من سقط داشتی که اگه تونستی کمکم کنی نگرانم من تا حالا دوبار بعده سقطم پریود شدم این سری سر یه ماه پریود شدم ولی دو روز اولش لک بود چهار روز کلا خون داشتم اونم خون روشن اصلا مثل خون پریود نبود انگار دستم بریده و داره خون میاد!! و بعدش روز ۷ خوب شدم فک‌ کردم پاک شدم ببخش واضح میگم رابطه داشتم بعدش دستمال کشیدم و تو توالت خون روشن دیدم که بعدش قط شد من تا حالا بعده رابطه حتی لک هم نداشتم چه برسه به خون و همشم واژنم تیر میکشه و سنگینه میترسم مشکلی چیزی پیدا کرده باشم شما تجربه داری دراین مورد؟؟ 😓😓

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ممنون عزیزم ۶هفته و۴روزم بود بله قلب هم صداشو شنیدم خداروشکر

ای جان دلم خداروشکر

دعا کن قلب نی نی منم تشکیل شه زودتر

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سلام طوطیا جون خوبی میگم یه سوال دارم چون توام متاسفانه مثل من سقط داشتی که اگه تونستی کمکم کنی نگرا ...

سلام عزیزم خون روشن که اشکال نداره حتی خوب هم هست و یعنی اینکه رحم سرد نیست خون سیاه نشونه سردی رحم هست 

اینکه بعد رابطه خونریزی داشتی نمیدونم واسه چیه اگه تکرار  شد برو دکتر 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود