2777
2789
عنوان

چقدر قشنگ که وفاداری مد شده

1 بازدید | 48 پست

خیلی از این فرهنگ سازی داره خوشم میاد که همه با هر فرهنگی دارن متعهد بودنو تبلیغ میکنن . حتی خیلیا میان انواع خیانتو توضیح میدن و باعث میشن آدم حواسشو جمع کنه . دیگه کسی نمیاد از شیطنت و زرنگیاش بگه و بقیه ام بگن بابا تو چقدر خفنی . انگار با چند نفر بودن دیگه دورش تموم شده و متعهد بودن داره خیلی تبلیغ میشه. حتی این جو باعث شده خیلیا اگه تو گذشته شیطنت میکردن اونم گذاشتن کنار و خیانت قبح شده و این عالیه👌🏻

من ومپایر اعظم نیستم😄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم هر برنامه ایو باز میکنم دارن از آدمای خائن بد میگن و متعهد بودنو تبلیغ میکنن این خیلی خوبه باع ...

پس آمار خیانت چی میگه

پس اینهمه بیماری های مقاربتی چی میگه پس آمار طلاق بخاطر خیانت چی میگه

پس آمار خیانت چی میگهپس اینهمه بیماری های مقاربتی چی میگه پس آمار طلاق بخاطر خیانت چی میگه

فرهنگ سازی میشه و به نظرم تو این مورد پیشرفت کردیم . شاید اگه ببینن از نظر جامعه یه فرد منفورن درست بشن 

من ومپایر اعظم نیستم😄
دیگه کسی با افتخار نمیتونه از گند کاریاش بگه چون باهاش برخورد میشه و ته ذهنشون شکل میگیره که کار خوب ...

ببین این حرفت و نظریه ات بیشتر تو نی نی سایت

جواب میده 

چون اینجا کسی اجرا از خیانت و... بزنه زنده نمیزارنش 

و به خیانت شده خیلی دلگرمی میدن و پشتشن

نومرولوژیست هستم .. فالگیر و رمال نیستم

منم متوجه این مدل باب شدن شدم

حتی رپرها ها هم اینطوری شدن!!!!!

امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود
ببین این حرفت و نظریه ات بیشتر تو نی نی سایتجواب میده چون اینجا کسی اجرا از خیانت و... بزنه زنده نمی ...

اینجا که اره ولی تو اینستاهم هر روز کلی ویدیو میبینم که ادما با هر فرهنگی دارن بد میگن و تو کامنتا همه تایید میکنن . اگه کسیم حرفی بزنه مورد حمله قرار میگیره . انگار از اون حالت عادی بودنش در اومده 

من ومپایر اعظم نیستم😄