2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
وای خداروشکر خداروشکر خداروشکر  ان شاءالله باردار میشی ان شاءالله  چقدر امیدوار شد ...

باشه عزیزم حتما توکلت به خدا باشه استرس نداشته باش انشالله همه کسایی که اینجا هستن و کسایی که توی مراکز درمان رفت و آمد میکنن نتیجه بگیرن برای منم دعا کنید منم برای همه شما دعا میکنم 

باشه انشالله حتما میام میگم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخی عزیزم خداروشکر این روزها همه خوش خبرین😍😍😍 واقعا مثبت شدی🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 مبارک عزیزززززززززز ...

مرسی عزیز دلم مرسی انشالله به زودی قسمته خودت میشه منم برات اشک شوق بریزم خیلی برات دعا کردم عزیزم. خیلی لحظه شماری میکنم بهت تبریک بگم گلم. ممنون از محبتت😚😚😚😚😚😊

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم خوبی  دیروز دیدم نوشتی سه ماهه که پریودی  میوم نداری عزیزم ؟

نه عزیزم سه ماه پیش هیسترو شدم چیزی ندارم

سونوهام اوکوی هستن 

چسبندگی رو هم ورداشتن

تو این یه سال خیلی هورمون گرفتم شاید بخاطر اونه همه چی بهم ریخته

یه بخشش هم میتونه استرس باشه

اما اینم بگم یه دردی سمت راست رحممه همش

اما هر چقدر به دکترا میگن میگن چیزی نیست

گفتم برم عکس رنگی که گفتن ممکنه عفونت بگیری

فعلا باید همینجوری مدارا کنم گویا

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
حس میکنم‌اصلا براشون مهم‌نیست دیروز پریناتولوژ گفت اینو سرکلاژ نکن ببین چطور میشه اگر اتفاقی افتاد د ...

آاااخ امان ازین مدل حرفا 

نمیدونن با روح و روانمون دارن چیکار میکنن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
آاااخ امان ازین مدل حرفا  نمیدونن با روح و روانمون دارن چیکار میکنن

میگم نیلو جان میدونم خیلی تلاش کردی ولی کاش یه سر هم پیش دکتر اسرافیلی میرفتی فدات شم من خیلی قبولش دارم خیلی 

مرسی عزیز دلم مرسی انشالله به زودی قسمته خودت میشه منم برات اشک شوق بریزم خیلی برات دعا کردم عزیزم. ...

قربونت عزیززززززم خیلی خیلی ممنونم ازت

انشالله 

💋💋💋الهی هزار برابرش به خودت برگرده و صحیح و سالم نی نی رو بغل بگیری❤❤❤👶👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه عزیزم سه ماه پیش هیسترو شدم چیزی ندارم سونوهام اوکوی هستن  چسبندگی رو هم ورداشتن تو این ی ...

دکتر بهت دوفاستون نداد چون دوفاستون خونریزیتو قطع میکنه و پریودت هم مرتب میشه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
میگم نیلو جان میدونم خیلی تلاش کردی ولی کاش یه سر هم پیش دکتر اسرافیلی میرفتی فدات شم من خیلی قبولش ...

خودم بهش فکر کردم

ولی میدونی فکر میکنم اونم بگه رحم جایگزین

چون من همه جور سیکل رو امتحان کردم

دکتر بهت دوفاستون نداد چون دوفاستون خونریزیتو قطع میکنه و پریودت هم مرتب میشه

بعد از هیسترو سه ماه دوفاستون خوردم مرتب بودم بعدش دیگه قطع نمیشه

خودم بهش فکر کردم ولی میدونی فکر میکنم اونم بگه رحم جایگزین چون من همه جور سیکل رو امتحان کردم

اگه بهش فکر کردی پس بیا حالا یه بارم بیا پیش این. میدونی چون اصلا آدمی نیست وقت مریض رو بگیره اگه بشه میگه میشه اگه نه راحت حقیقت رو میگه من میگم بیا، ببخش دخالت کردم چون دوست دارم همتون نتیجه بگیرید