2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
8تا و هیچکدومشون باهام نموندن 

عزیزمم سقط شد 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
میدونه فک کنم حس من و خیلی از خانم های اینجا خیلی بهت مثبته ...من  چند بار اومدم ببینم چیکار کر ...

الهی من فداتون بشم انشالله به زودی خبر مامان شدنتو بهم بدی عزیز دلم قربون حست به خدا که همتونو دوس دارم. خیلی بهم محبت داری مرسی گلم ❤❤❤❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا نکنه عزیزم. خاله جونش قلبشم دیدم عزیزم تند تند میزد انشالله به زودی منم خاله سارا بشم جونم. قربو ...

عزیزززمممم مبارکه   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
الهی من فداتون بشم انشالله به زودی خبر مامان شدنتو بهم بدی عزیز دلم قربون حست به خدا که همتونو دوس د ...

ان شالله ممنون از دعات....ان شالله تولد نی نی یا نی نی هات نمیدونم چند تان)بتونه از غم تو و خانوادت کم کنه 

عزیزم قبلا مگه آندومترت بالا نرفته؟ من به دنبال کورتاژ آشرمن شدم و آندومترم بالا نمیره چسبند ...

چرا قبلا اندومترم حتی ضخیم تر هم بود. و خوب بالا میرف. فقط دو ماه پیش بالا نرفت. ماه قبلم ال دی داشتم.  این دفعه هم روز اول پریود رفته بودم که اینجوری گف. به نظرت امکانش هس چسبندگی باشه و ضخامت بالا بره؟ میخوام ببینم اگه هفته بعد ضخامتم بالا رفته بود ان شاالله میتونم مطمئن بشم ک چسبندگی نبوده؟

ممنونم نیلو جون ک جواب دادی. خیلی ته دلم خالی شد با حرف دکتر نمیدونم باید چیکار کنم. فقط همش دعا می کنم تشخیصش اشتباه باشه چون خودشم قطعی نگف.

چسبندگی باشه مگه نباید انتقال کنسل بشه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
پیگیری کردم جواب نمیدن متاسفانه 

وا تهرانی ؟من یبار زنگ زدم شهرستان اینقدر خوب جواب دادن  ،چند روز پیش زنگ زددم تهران میگم من چند ساله تو نوبتم اولویت بزارینم این جه قانونیه که میگن ثبت نامی شده ، میگه میخای بخاه نمیخای نخا خیلی بی ادبن  

چرا قبلا اندومترم حتی ضخیم تر هم بود. و خوب بالا میرف. فقط دو ماه پیش بالا نرفت. ماه قبلم ال دی داشت ...

دوباره رفتی دکتر یا همون قبلنا رو میگی 

ان شالله که چیزی نیست یبار وسط سیکل بهم گفتن کیست اندوزیمتر داری من و فرستادن داپلر کلی با دقت سونو ...

ممنونم عزیزم. خواهش می کنم دعا کن تشخیصش اشتباه باشه. تا هفته بعد پدرم در میاد از نگرانی.

هرچند خودمو اروم می کنم که اگه باشه هم ناراحتیم چیزی رو حل نمی کنه. توکل ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوباره رفتی دکتر یا همون قبلنا رو میگی 

نه عزیزم. جدیده. دیگه عادت کردم از اسفند پارسال ک منفی شدم هر بار که میرم برای شروع سیکل انتقال یه مشکل جدید پیدا میشه  

نه عزیزم. جدیده. دیگه عادت کردم از اسفند پارسال ک منفی شدم هر بار که میرم برای شروع سیکل انتقال یه م ...

اب زیاد بخور  

قربونت برم. راستی بهم یه ویتامین داد که مصرف کنم. باورت میشه نفهمیدم اینقد که استرس داشتم بعدم که قل ...

سارا جان شما امپول میزنی یا شیاف؟

با چه دوزی؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
نه خودشم موند! گفت همین روزی یکی بخور بعد مولتی ویتامینی که داد اونم گفت تووش ه دوباره یه ماه دیگه ا ...

د‍وستم من الان چهار روزی میشه که حالت تهوع داغونم کرده هیچی هم آرومم نمیکنه حالا امروز دکتر برام قرص دمیترون نوشت ولی داروخونه قرص اندانسترون داده که بخورم گفت نیم ساعت قبل غذا ولی الان زدم گوگل میگن خیلی ضرر داره روی جنین میگن شکاف کام ممکنه بگیره بچه. میخواستم شما اگه اطلاعی دارید بهم کمک کنید خواهرمم پرستاره هر روز هی میگه قرص نخوری ضرر داره ولی به خدا مردم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤