2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
خب روندش چطور بود رفتی پیشش ؟ چه آزمایشایی برات خواست ؟ چقد بعدش رفتی پانکچر ؟ برا شوهرت چیکار کرد ف ...

ممنون عزیزم منم همش به یادت همستم سری قبلی با هم انتقال دادیم ان شالله بزودی میای خبر بارداری میدی

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگار جون حتما آزمایشهای ایمنی انعقادی و کاریوتایپ رو بده . من دکتر برام کاریوتایپ‌نوشت با وجود اینکه ...

آزمایش ژنتیک رو فقط خودت دادی یا شوهرتم داد ؟ دکتر این آزمایش رو برای شوهرمن نوشت اما خودم نه ؟ لازمه که خودمم بدم ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزمی. ببین این دکترا واسه سقط مکرر هستن و نازایی بچه ها بهتر میشناسنش میاین کمکت میکنن. کاش جنینات ...

مطبشون کجاست عزیزم

مگه میشه انتقال داد

ب نظرتون کجا خوبه؟! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
فدات شم ممنونم انشالله به زودی روزی خودت. من همسرم دیگه نرفت اورولوژی یعنی دکتر گفت نیاز نیست اولش ک ...

خدارپشکر عزبزم جواب گرفتی دعا کن منم دلم خوش شه خونوادم خیلی منتظرن من ویزیت اولمو رفتم تو آبان پیش علیرضایی رقتم الان همسرم داروهاش تموم شده باید هفته آینده بره آز بده به دکتر نشون بده ببینیم میگه شروع کنین یا نه .. ایشالا همشون برات نی نی میشن 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
گلم اینجا که اکثرا با مام مثبت شدن و درکل آمار مثبت بالایی داره مرکز مام تو این سالها ولی در کل بنظر ...

با نظراتت کلا موافقم خیلی ممنونم عزیزم ایشالا تا آخرش بارداری خوبی داشته باشی منم همسرم ضعیفه خودم مشکلی ندارم خداروشکر ولی پانکچر قبلی نتیجه نگرفتم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
باورت میشه اینایی ک میگی نمیدونم چیه  بی سواد نیستما😂😂😂 ولی اینارو نمیدونم چیه  اون ...

ببین نگار الان دیگه باید خودت زرنگ باشی و تحقیی کنی باید خودت بشی یه پا دکتر زنان من باورت میشه حتی نمیدونستم تخمک چیه اما الان واسه خودت خبره شدم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام مهربونای من  خوبین؟!  یه سوال داشتم من علت ناباروریمو پیش چ دکتری باید برم که یه ج ...

سلام نگار جونم تو بهتری؟؟؟ راستشو بخوای منم زیاد اطلاع ندارم چون خودمم باید بعده عید اول قشنگ پیگیر بشم و از همه لحاظ بررسی بشم ببینم مشکلی ندارم که جنین قلبش تشکیل نشد بعد دوباره انتقال بدم منم مثل توام عزیزم وارد نیستم انشاالله سری بعد مامان میشی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام ممنون گلم..حالت خوبه؟عزیزم داشتم تایپیک هاتو میخوندم.او دفعه که بتات پایین بود بعدش چیشد؟

خداروشکر عزیزم 

سقط شد قلبش تشکیل نشد بتای اولم ۵۰ بود 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
ببین نگار الان دیگه باید خودت زرنگ باشی و تحقیی کنی باید خودت بشی یه پا دکتر زنان من باورت میشه حتی ...

آره فکر کنم باید همینکار کنم 

بخدا شلوغیه رویان جون ب لبم کرده عزیزم

و گرن هر روز اونجا

بد اخلاقیه منشی ها 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...