2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
خب خوبه عزیزم. انشالله مطمین باش نتیجه میگیری عزیز دلم خیلی انتخاب خوبی کردی خیلی. اول خدا و بعدم خا ...

انشاءالله دعام کنید واقعا راه سختی پیشورو دارم انشاءالله که خدا کمکمون کنه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونم برای نابار ورهاهست منظورم اینه از اول رایگانه یا هزینه ها کمتره یا اینکه باید هزینه هایی که ک ...

هزینه های که کردیو باید ببری.والله داروها مثل دوفاستون وسینال نوشته بود دیگه نمیدونم 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
من حتی ب ازمایشم نرسیدم پریود شدم😞 همه غمامو نگخ داشتم فردا عقد خواهرمه  بعدش با خدا خلوت می ...

عزیزم سیکلتون چی بود لانگ یا کوتاه منم رویان میرم😒

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
منم این بلا سرم اومد با النوا۴ تا دونه تخمک داشتم اما با سینال۱۲ تا بدن هرکس متفاوته واقعا

وای چقد زوره این همه هزینه کنی 

من سال 97گرفت دونه ی دومیلیون برج دو 97 

بیمه هم قبول نمیکنه یعنی 6ملیون شد با داروهای جانبی‌ش آخرش 4تا تخمک 

نه عزیزم، اصلا اصلا نگران نباش، تو انومالی هم رشدش خوب بوده برات، برای منم تو انومالی 260 بود، ببین ...

عزیزم ایشالله اوکی بشه این مشکل خونرسانی و تو سونو بعدی حسابی وزن گرفته باشه. شما انوکسا میزنید ؟ آسپرین چی؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
عزیزم بتا ۵ بیبی چک هم زدم منفی

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم انشالله طبیعی بارداربشی.

جنینات چطوربودن؟من جنینام ضعبف بودن بیبی چکم مثبت شده هنوز بتا ندادم میترسم بتام خوب نباشه

یا رب العالمین
آها احتمالا به ایرانی جواب نمیدی انشالله که خارجی جواب میگیری عزیزم 

نمیدونم واللا ،انشالله ،البته من چون ذخیره ام کمه دوز دارو رو خیلی بالا داده بود اینجا از دوستان شنیدم که برای ذخیره کم دوز پایین دارو جواب میده ،الان دیگه نمیدونم علتش چی بوده ،دکترا هم‌که با عجله فقط پانکچر میکنن دیگه نه دنبال علت هستن نه چیز دیگه اصلا براشون مهم نیست 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش