2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047186 بازدید | 684580 پست
فدات بشم سارای مهربونم  برام دعا کن فقط صبور باشم همین💔😭

حتما عزیزم

خودتو اذیت نکن😔😔😔

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نترس عزیزم تو تلاشتو کردی و مابقی دست بالاسریه هر چی امر کنه امر اونه  پس خودتو اذیت نکن ای ...

ممنون از دعای قشنگت خدا سوپرایزت کنه عزیز دلم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
😭😭😭😭😭😭 خیلی برام درده بزرگی بود هیوا جانم کاش مثبت نمیشد آزمایش هام

خیلی سخته درکت میکنم من تو اون دوروز کل فامیل و شیرینی دادم بعد انقد حالم بد شد که کارم کشید به بیمارستان انقد خودتو اذیین نکن سعی کن به همسرتم روحیه بدب اون حالش از تو بدتره الان ابن راهی که ما توش پا گذاشتم کفش اهنی میخواد من اینبار اصلا استرس ندارم هر چی شد شد توکل بخدا خانمی توی مرکزمون بود برای بار 12انتقال میداد میگفت انقد ادامه میدم تا نتیجه بگیرم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام گلم، ممنون، خداروشکر، تو خوبی عزیزم؟ اره بقیه فاکتوراش خوب بود خداروشکر، ولی در مورد رشدش گفت، ...

انشالله صحیح وسالم بیاد بغلت♥️ این نی نی ها ما رواز استرس کشتن تا به دنیا بیان هر روز یه ماجرای جدید داریم 😂

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
ممنونم عزیزم انشاءالله که پیششون نتیجه بگیرم والبته تمام منتظرا مخصوصا بچه های تایپیک.آزمایشاتم تابس ...

خب خوبه عزیزم. انشالله مطمین باش نتیجه میگیری عزیز دلم خیلی انتخاب خوبی کردی خیلی. اول خدا و بعدم خانم دکتر 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من سونوهای بیرون که میرفتم میگفتن درسته رشد دور شکم و ران بچه عقبه ولی خونرسانی بهش خوبه و داره رشدش ...

ممنون از راهنمایت عزیزم خدا نی نی تو برات حفظ کنه 😘❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
فدات شم تو عزیزی خداوند حفظ کنه نینیتو بخدا بقدری داغونم دنیا برام تموم شده انگار...  کاش از ...

عزیزم میدونم سخته درد داره غم داره گریه داره بشین هر چقدر دلت خواست گریه کن ولی چه میشه کرد من فکر میکنم ما بنده ها وقتایی میگیم خدایا شکرت خدایا واسه داده ها و نداده هات شکر وقتی میگیم خدایا راضی هستیم به رضای تو خدایا فرمون زندگیمون دست تو.. خدا میگه بزار ببینم این بندم چقدر صادقه تا کجا میگه خدایا راضیم به رضای تو یه اتفاق میفته ببینه بازم میگیم خدایا شکر بازم میگیم خدایا گرفته هاتو شکر اونجاست که میبینه این بنده خیلی صادق بود مطمئن باش جبران میکنه جوری دلتو شاد میکنه که خودتم باورت نمیشه 

فکر نکن این اتفاق تنها واسه تو افتاده نه تو اولی هستی نه اخری وقتی هزاران نفر این درد رو تحمل کردن من و تو هم میتونیم تحمل کنیم  بلاخره میرسه روزی که مامان میشی عزیزم 

این حرفها رو از دهن کسی میشنوی که خودش درد داره

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم برا ناباروراست که هزینه های ای وی اف وداروها زیر نظر بیمه هستن اول باید بری پرونده تشکیل بدی ص ...

میدونم برای نابار ورهاهست منظورم اینه از اول رایگانه یا هزینه ها کمتره یا اینکه باید هزینه هایی که کردی رو ببری تحویل بدی تاپولشو بدن ؟چطوریه؟برای داروهای ازاد هم هستش؟

سلام نسرین عزیز خیلی اذیت شدم بخدا این فاصله سه تا آزمایش انگار سه سال تموم شد هی ساعتو نگاه میکرد ...

خدابزرگه توکل کن به خدا صلاح بدونه به وقتش بهترین هاشو میده من تازه یک ماه منفی شدم ولی با قدرت دارم ادامه میدم و آنقدر تلاش می‌کنم تا بشه چون ما میتونیم، زن ها قدرتمند هستن، همسرتون شرایط سختی داره بهتره آروم باشید تا ایشون هم آرامش داشته باشند ما خانم ها بروز میدیم ولی آقایون تحمل می‌کنند 

تا خدارو داری ناامید نشی دختر جان 

کار خدا بی حکمت نیست 

به روزی به حکمتش پی میبری و ساعتها شکرگذاری میکنی 

به مرکزیت اطلاع بده و مجددا ادامه بده تا به زودی خبر بارداریتو با ما به اشتراک بزاری 

🤲🤲🤲🤲

خودمم میخونم عزیزم اما ای کاش گروهی هم بخونیم برا همدیگه دعا کنیم ،دعا در حق دیگران خیلی اثرش بیشتره

دوستان سوره بقره برای بارداری خیلی موثر من چندتا از دوستانم خوندن و جواب گرفتن پیشنهاد میکنم حتما حتما بخونید