2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

واقعا واقعا ممنونم ازتون بخاطر این همه مهربونی همدردی

دوستون دارم واقعا 

ایشاالله همه حاجت تون رو بگیرین

خداوند ب همتون کمک کنه 

صفت عزیز

ویهان عزیز

ایماهی عزیز

مامان رقیه عزیز 

آلا عزیز

ببخشید من الان مغزم کار نمیکنه اسم هر کدامتون رو نبردم منو ببخشید 

دامن همتون سبز بشه 

دنیاتون زیبا بشه... 

💐💐🌼💐💐🌼💐💐

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
احساس تو کاملا میفهمم خیلی سخته انگار دنیا تموم شده من همش مثل اینایی میمونم که یه چیزی گم کرده اصلا ...

قربونت برم ماهور عزیزم

من داغونم بخدا 

خداوند فقط صبر بهمون بده فقط همین 

روحیه برام نمونده... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😭😭😭😭😭😭

دوست عزیز ببین توتنها نیستی ناامیدنشو این دوماه اخرسالی رو به خودت و بدن ت استراحت بده و بعد تعطیلات عید پرانرژی و قوی تر دوباره شروع کن درمانو💪زندگی جاریست پس امیدوارباش گلم😊

نگار جان. خدا بهت صبر بده. فقط ما همدردها. درد هم را میدونیم. بخدا با هر منفی دوستان منم اشک میریزم. ...

عزیز دلمی

خدا حاجت دلت رو بده ایشاالله 

مرسی از همدردیت گل جانم... 

😭😭😭😭

نگار جان اخه تو میگی همه چیتون اکی هم خودت هم شوهرت  چرا دکترا دلیل منفی شدن روپیدا نمیکنن اخه

به من که بار اخرگفتن. علایم ناشناخته باعث سقط میشه. خدا میخواد صبزمون را تحمل کنه

عزیزم یهو توی این هفته متوجه شدی وزن بچه کمه؟ نرمالش چقد باید باشه؟ دلیل خاصی داره که کمتر میشه؟ من ...

تا قبل از هفته 28 بحث وزن گیری خیلی مهم نیس، از هفته 28 به بعد دیگه سونو رشد جنین می نویسن و رشدش باید چک شه، هفته 28 که گفت 1.300 هست و خوبه، 33 هفته رفتم 1.818 بود، گفت رشدش کمه نسبت به اون یک کیلو و سیسصدی که قبلا بود، باز دیشب بعد از یک هفته رفتم گفت 1.956، گفت کمه رشدش، بخاطر خون رسانی ضعیف به رحم، الان نگران وزن نباش، من خودمم خیلی درگیر تهوع بودم، بعد از تموم شدن تهوع هم 10 کیلو اضافه کردم، ولی رشدش فقط بخاطر همین خون رسانی کمه، انشاءالله که یه نی نی سالم و ناز و تپلی بیاد بغلت😍🙏

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
تا قبل از هفته 28 بحث وزن گیری خیلی مهم نیس، از هفته 28 به بعد دیگه سونو رشد جنین می نویسن و رشدش با ...

مرسی عزیزم خداعمرت بده خیلی نگران بودم 

چون الانم تووی انومالی۲۳۳ گرم بود که از۲۲۷ نرماله 

پیش خودم گفتم پس حتما خیلی کمه وزنش