2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047238 بازدید | 684581 پست
اره هاله زد نتونستم تحمل کنم صبح بزنم🤣

مادر شدنت مبارک عزیزم😍

برای همه منتظرا دعا کن خصوصا دلشکسته های امروز

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام عزیزم خوبی؟ گل پسرت خوبه؟ شادن جون یادمه وقتی باردار بودی سونو بهت گفت نی نیت iugr (محدودیت رشد ...

سلام عزیزم، خوبی؟ قربونت پسرمم خوبه خداروشکر

بله پسر من iugr شد و اگه درست یادم باشه از هفته ی ۳۴ تا هفته ی ۳۶ که به دنیا اومد تقریبا ۱۰۰ گرم اضافه کرد و با وزن دو کیلو به دنیا اومد

ببین اکثر بچه هایی که با وزن پایین به دنیا میان عالی وزن میگیرن پسر من ریفلاکس پنهان شدید داشت خیلی خوب وزن نگرفت چون خوب شیر نمیخورد هنوزم همونجوره، الانم که ۱۰ ماهشه ۸ کیلو هستش ولی به نسبت وزن اولیه ش رشدش خوب بوده خداروشکر

فقط سونو داپلرو احتمالا باید هر هفته بدی من متاسفانه به تعطیلات آخر سال خوردم نشد سونو بدم بجاش هرروز ان اس تی دادم تا روز قبل از زایمانم

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم چشم شماهم دعاکنید ازمایشم هم مثبت باشه

دوتا انتقال قبلیات انتقالامون با هم بودیم اره؟

چندم انتقالی؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
نه بالا نبود ولی گلبول سفید مهمه چقدر بالاتر باشه، باید دکترت ببینه یادمه فردا وقت دکتر داشتی، نگر ...

فدات اره شنبه برم ببینم چی میگه اونم کل راها بسته اس ببینم فردا باز میشه 

سلام دوستان عزیز،من انتقال دومرحله ای داشتم،امروز روز ۶ انتقالمه، اما علایم خاصی ندارم،کسی انتقال دو ...

سلام عزیزم

من ۴تا انتقال تک مرحله ای داشتم همشون منفی انتقال پنجمم دو مرحله ای بود و خداروشکر باردار شدم

انشاالله شما هم مثبت میشی🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام برنجک جون خوبی نی نی حالش خوبه خوب منم تو ۳۴ هفته بهم گفت شکمت خیلی کوچیکه و مشکوک شد به iugrرف ...

عزیزم من ۴ یا ۵ تا قوطی لیدی میل خوردم اصلا تاثیر نداشت برام😶

نگران کم وزن بودن نی نیاتون نباشین مهم سالم بودنشونه درسته نگهداری از بچه ی کم وزن سخته اما میگذره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام گلم خوبی؟؟میگم من فکرامو کردم با توجه به نظراتی که درموردش خوندم ونظرات شما تصمیم گرفتم انشاءال ...

سلام به سلامتی عزیزم. همون عرفان آز اسپرم میگیرن. نه قبول داره اگه جدید باشه و خیلی قدیمی نباشه. بله بلدن خودش هر چیزی که واسه ایمنی انعقادی باشه بهت میده نگران نباش‌. انشالله بهترین نتیجه رو میگیری 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم من ۴ یا ۵ تا قوطی لیدی میل خوردم اصلا تاثیر نداشت برام😶 نگران کم وزن بودن نی نیاتون نباشین م ...

عزیزم من رفتم سونو همه چی رو برسی کرد گفت خونرسانی خوبه بعد علائم شما چی بود تو سونو معلوم شد نی نی تون iugr هست یعنی باز م سونو باید برم من امیدم به این لیدی میل بود 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

ببخشید این آزمایش بتا جدید را حتما باید تو همون آزمایشگاه ک دوتا آزمایش بتا قبلی را انجام دادم انجام بدم؟؟

میشه آزمایشگاه مو عوض کنم؟

آخه حس میکنم آزمایشگاهش خوب نبوده

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷