2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
ای خدا  فردا برم آزمایش ببینم چی میشه...

انشالله مثبت میشی عزیزم بخدا الان داشتم برات دعا میکردم ازخدا خواستم تا دری رو که به روت باز کرده دیگه نبنده اگه لایق باشم دیگه هرچی خواست خودشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
سلام عزیزززم خیییلی مبارکه.🤩🤩🤩 نه عزیزم شما تنها نبودی منم اسفند منفی شدم. ان شاالله من و همه من ...

سلام ممنونم انشالله شما هم اسفند امسال دیگه بارداری.دعاکن بتام خوب باشه

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا کنه همینجوریش هیچ مولتی ویتامینی چیزی نمیتونم بخورم به خاطر شرایطم اینم قوز بالا قوز شده

آره میدونم خیلی تهوع و بالا آوردن بده خیلیییبی. عزیزم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم چجوری باید تشکیل پرونده بدین بایوپد دقیق کجا بریم 

عزیزم گفتم که اول نامه از دکتر یا مرکزی که میری بگیر بعد برو سازمان تامین اجتماعی قسمت تحویل اسناد پزشکی

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

سلام عزیزم خوبی؟ گل پسرت خوبه؟ شادن جون یادمه وقتی باردار بودی سونو بهت گفت نی نیت iugr (محدودیت رشدی جنین) هست، منم الان 34 هفته ام (1 کیلو و 956 هست) و از هفته 33 سونو گفت رشدش کمه و تو برگه سونو نوشته iugr، دکتر گفت چون خون رسانی بهش کمه رشدش کمه و هفته 37 باید زایمان کنی

شادن جون می خواستم بدونم نی نیت با چه وزنی به دنیا اومد و چند هفته سزارین کردی؟ الان خوب وزن گرفته؟ خیلی نگرانم، ممنون میشم راهنماییم کنی😘

دوستان عزیزم هرکس در این زمینه اطلاعی داره ممنون میشم راهنماییم کنه🙏😘

@shadennn      ‍ 

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم گفتم که اول نامه از دکتر یا مرکزی که میری بگیر بعد برو سازمان تامین اجتماعی قسمت تحویل اسناد پ ...

مرسی خاهری کاره بزرگی برام انجام دادی

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
فککنم خودش عوض کنه برات اما میخوای پیشنهاد بده بهش اگه دیدی عوض نکرد

آخه شنیده بودم وقتی داروهای خارجی میاد (آمپولا)  زیاد شرایط نگهداریشو رعایت نمیکنن از این بابت هم آدم نگران میشه نمیذونم تا چه حد درسته ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام بچه ها من الان ۵ هفته و ۴ روزمه دکترم برام کلی آزمایش نوشته گفت آزمایشای روتین بارداریه شما همت ...

من بعد تشکیل قلب دادم ، همین حدود ۷۰۰ شد ولی ۵یا۴ روزه آماده شد ، آزمایشگاه نیلو برای باردارها زودتر میده جوابا رو یکم

من بعد تشکیل قلب دادم ، همین حدود ۷۰۰ شد ولی ۵یا۴ روزه آماده شد ، آزمایشگاه نیلو برای باردارها زودتر ...

مرسی عزیزم رفتم صبح دادم شد ۹۰۰ آزاد گفت یه هفته ای آمادس حتی شایدم زودتر. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم خوبی؟ گل پسرت خوبه؟ شادن جون یادمه وقتی باردار بودی سونو بهت گفت نی نیت iugr (محدودیت رشد ...

سلام عزیزم ابجی من پسرش با وزن دو کیلو هفته37 به دنیا اومد هزار ماشالا از نوزادیش تا الان از همه همسناش هم قدش بلنده هم وزنش بیشتره 

شوعرم به دنیا اومدنی یک و نیم بوده 😂😂😂

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ممنونم

ایشالا با بتای تپل مپل .😍😍😍😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم خوبی؟ گل پسرت خوبه؟ شادن جون یادمه وقتی باردار بودی سونو بهت گفت نی نیت iugr (محدودیت رشد ...

سلام،  گلم نگران نباش ان شالله ک تو همین چند هفته حسابی وزن میگیره

این نگرانیها انگار تمومی نداره،راستی  برنجک جون شما هم شیاف رو تا 23 هفته داشتی، از دیشب ک فهمیدم بیخودی تا الان شیاف زدم یه ترس افتاده ب جونم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد