2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047236 بازدید | 684581 پست
😔😔من میفهممت یه همچین روزی روکشیدیم منو همسرم    من اندازه موهای سرم از ۲۰ سالگیم تا حا ...

الهی عزیزم😞واقعا سخته اما من همیشه به خودم قول داده بودم تا اخرش برم عزیزم سخته اما مجبوریم ادامه بدیم 

مطمئنم نتیجه خوب میگیری تازه الان تو که هنوز ازمایشم نرفتی اگه نشد خدایی نکرده بعدش ناراحتی بگن❤️❤️❤️

اگه میخای دکتر برات وقت بزاره صارم برو .دکتر زندی.حتی شمارشو هم میده که بهش پیام بزنی

شروین جون جنسیت می دونی ؟تعیین جنسیت بودی ؟احه تیکر ابی گذاشتی ؟من جنسیت نمی دونم هنوز دل تو دلمم نیست بدونم 😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شروین جون جنسیت می دونی ؟تعیین جنسیت بودی ؟احه تیکر ابی گذاشتی ؟من جنسیت نمی دونم هنوز دل تو دلمم نی ...

جنسیت نمیدونم.خودم بشدت  دختر دوسدارم.ولی حدسم پسر بود . میبینی آبی رو شانسی زدم.تو چرا تیکر نمیزاری؟

😉

جنسیت نمیدونم.خودم بشدت  دختر دوسدارم.ولی حدسم پسر بود . میبینی آبی رو شانسی زدم.تو چرا تیکر نم ...

اخه نمی دونم گفتم معلوم بشه بعد ...دیشب گفتم خداجون تو خواب بهم بگو با یه نشونه ..‌خواب هلوی قزمز ابدار و شیرین دیدم دیگه نمی دونم معنیشو ....

فریتل سی ام رو از کی شروع کردین قبل از انتقال و از کجا گرفتین من از انتقال قبلیم یه چندتایی دارم است ...

من شهریور گرفتم الان نیست فکر کنم. من از شهریور میخوردم تا قبل انتقال 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عکس اون اووبوست رو که میخوای بزار اگه همون بود رفتم بخرم بهت بگم

عزیزم عکسی ندارم همین اسمش ابووست باشه

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
دلم نیومد بزنم 😣😣😣

سارا جون دکتر اسرافیلی کارای عملشو کدوم بیمارستان انجام میده بعد خودشون انجام میدن یا ماماها

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
248 @ من امروز رفتم سونو سرویکس خداروشکر 34 بود  تو ان تی 31 بود  گفتم بهت بگم ایشالل ...

وای چه خبر خوبی به سلامتی ان شاءالله  فهمیه جان ممنون به فکرم بودی دیگه کاری لازم نیست بکنی سرکلاژ اینارو میگم ؟استراحتت چطور بوداین مدت ؟😘😘😘

هیوا جان شوهر شما تا چند ماه اندروفرتی خورد؟ دارو دیگه ای نمیخورد؟خودت چی؟ذخیرت چندبود؟

تقریبا هشت نه ماه اما وسطش شده بود یکی دوماه نخوره 

نه هیچی نخورد چون همون اول که متوجه شدیم وضعیت و سه ماه براش الکارنتین و ویتامین و اینا نوشت که بدتر شد بعد دکتر اورولوژش میگفت همینه دیگه هیچ دارویی نداد اینم دکتر زنان من داد که گفت اصلا قطع نکنه ولی چون یه مدت کم شده بود توو بازار و گرون و ماهم بیخیال شده بودیم این وسطا کم خورد یا نخورد اما این اخر که میخواستیم پانکچر برم سه ماه روزی دو ساشه میخورد وگرنه هیچی دیگه نمیخورد چون همه چی داره توووش. من هیچ مکملی نخوردم حتی فولیک اسید ذخیرم هم نیلو دادم ۵.۹ بود اما چند ماه بعد یه جای دیگه دادم ۲.۷ اینا بود که دکترم گفت به تخمدانت میخوره همین۲ باشه