2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047238 بازدید | 684581 پست
اگه میخای دکتر برات وقت بزاره صارم برو .دکتر زندی.حتی شمارشو هم میده که بهش پیام بزنی

به نظر من اینکه دکتر وقت بزاره و به مریض آرامش بده خودش خیلی تاثیر گذار هستش چون این فرایند خیلی استرس زا است .من سر انتقال اولم چون با اسپوکولوم مشکل دارم دکتر عارفی یجوری برخورد کرد و من استرس گرفتم و اشکم درامد 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم .ان شاالله 🙏🏻🙏🏻 من بیمارستان بهمن میرم کارکنان و پرستارا و ماماهای بخش ivf اکثرا خوبن ...

بیمارستان عرفان جنین شناسش عالیه من همسرم الیگو اسپرم بود کلا ۴ میلیون تعداد اسپرمش بود ولی خدا رو شکر خوب بود جنینا همشون هم بلاست شدن. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بیمارستان عرفان جنین شناسش عالیه من همسرم الیگو اسپرم بود کلا ۴ میلیون تعداد اسپرمش بود ولی خدا رو ش ...

خداروشکر 🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من از روز اول انتقالم‌نخوردم. ولی بعضی بچه ها تا مثبت شدن خوردن  

فریتل سی ام رو از کی شروع کردین قبل از انتقال و از کجا گرفتین من از انتقال قبلیم یه چندتایی دارم استفاده کنم از الان خوبه یا دیر هستش 

اینجا داره میتونی بیا بخر عزیزم 

میشه فردا ادرس دقیق بهم بگی من شهرستانم ولی میگم یکی یرام بخره فقط مطمین باشم خودشه چون میگن مشابه دارن 

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
ممنون دعاکن برام دارم یزره امیدارمیشم دیگه تحمل پانکجر ندارم😭

ایشالا ایشالا عزیز دلم خیلی خوشحال شدم واقعا از ته دلم میگم ایشالا خبر بارداریتو بهمون میگی زود زود ❤️❤️❤️❤️

اینقد که طبیعی باردار شدم🥴😜 فککنم تحرک و خیلی میبره بالا چون همسرم ۰ بود تحرکش اخرین ازمایشش شده ب ...

هیوا جان شوهر شما تا چند ماه اندروفرتی خورد؟

دارو دیگه ای نمیخورد؟خودت چی؟ذخیرت چندبود؟

اینجا داروخونه اس مطمعنا اصله دگ جنساش 

اصل که اگه باشه هست ولی میگن مشابه اونه من چند جا زنگ زدم گفتن مشابه ابووست فرتیل سی ام 

درصورتی که اون واسه رحم و خونرسانی واسه انتقال خوبه

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
اینجا داروخونه اس مطمعنا اصله دگ جنساش 

حاالا فردا زنگ میزنه اگه همون باشه که میخرم

فدات. احتمالا شما به موقعه پریود بشی فرقی نمیکنه انشالله هر موقعه پریود شدی میری و شروع میکنی

مرسی سارا جون♥️♥️

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم