2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا داروهام نسبت به 6 انتقال قبل فقط دوفاسیون اصاف کرده

یعنی آنوکسا. پردنیزولون‌. آسپرین این چیزا رو نداری؟ آزمایشای ایمنی انعقادی دادی؟ دکترتون کیه کدوم مرکز میری

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم چقدر تاثیر گذار بود الان پیدا کردم اینو  

اینقد که طبیعی باردار شدم🥴😜 فککنم تحرک و خیلی میبره بالا چون همسرم ۰ بود تحرکش اخرین ازمایشش شده بود۴۰ اینا که دیگه بعدش چند ماه بعدم که میخورد ازمایش ندادیم اما مورفوش تغییر نکرد صفر بود و دی اف ایشم کم نشده بود تا اخرین ازمایش اما تعدادشم برد بالا انگار بیشتر رووو زنده بودن اسپرما تاثیر داره

یه بار پانکچر شدم هیچی تشکیل نشد من خودم ذخیرام پایینه کیفیت تخمکام خوب نبود آره حتما تقویت کن هم خودت هم همسرت ،ورزش و پیاده روی هم انجام بده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خیلی روح و روانم داغونه ولی مجبورم روحیم قوی کنم که بتونم ادامه بدم خیلی روزای بدی میگذرونم فقط ما ه ...

تاریکترین لحظه،لحظه قبل شفقه.

انشالله حتما نتیجه میگیری.

🤲🤲🤲🤲

😉

یعنی آنوکسا. پردنیزولون‌. آسپرین این چیزا رو نداری؟ آزمایشای ایمنی انعقادی دادی؟ دکترتون کیه کدوم مر ...

این ها رو که دارم. روزی 5 تا استرادیول. دوتا شیاف. یک امپوا انوکسا. یک قرص ا اس آ. ویتامین دی. و فولیک