2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047232 بازدید | 684581 پست
وای جدی. باور کن درسته hcg که نداشتی. چقد خوشحالم برات جنینات چند روزه بودن؟؟؟؟

نمیدونم من انتقال فرش بودم.میگم اول منفی بود بعد دوساعت دیدم خیلی کمرنگ یه خط پیداس.اخه بیبی میگن تا نهایت ده دقیقه اعتبار داره دیکه امیدی ندارم.نه جنینام خوب بودن نه رحمم به چی دلخوش کنم

یا رب العالمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم خیلی خوبه بخور انشالله حالت بهتر بشه و با روحیه قوی دوباره شروع کنی اینجوری واسه زندگی مشت ...

خیلی روح و روانم داغونه ولی مجبورم روحیم قوی کنم که بتونم ادامه بدم خیلی روزای بدی میگذرونم فقط ما همو درک میکنیم ایشالا نی نی نازت بسلامت بغل کنی و خدا به منم رحم کنه از این کابوس لعنتی خلاص بشم 

نمیدونم من انتقال فرش بودم.میگم اول منفی بود بعد دوساعت دیدم خیلی کمرنگ یه خط پیداس.اخه بیبی میگن تا ...

آخه من توی این ده سال یه بارم بعد ۱۰ ساعت هاله الکی ننداخته. من که میگم درسته جنینات چند روزه بودن روز ۱۰ خیلی زوده من بلاست بودن روز ۱۰ هاله انداخت خیلیییی کمرنگ 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بدنم بخاطر استفاده از شیاف بو میده. با اینکه هر روز لباس زیرم عوضش میکنم. میتونم در دوران انتقال از ...

اگه میتونی امپول بزن.من دفعه هاقبل امپول خیلی سختم بود فقط قبل انتقال زدم اونم چقدر اذیت شدم بعدش شیاف میزاشتم شیاف هم اذیت میکرد همش انگار لباس زیرم خیس بود.ایندفعه ازاول امپول زدم دیگه پوستم‌کلفت شده اذیتم نمیکنه  

یا رب العالمین
خیلی روح و روانم داغونه ولی مجبورم روحیم قوی کنم که بتونم ادامه بدم خیلی روزای بدی میگذرونم فقط ما ه ...

میای بیرون از این کابوس فدات شم به خدا من با اون شرایطم اصلا فکرشو نمیکردم برام یه جور رویا بود اصلا امید نداشتم مطمینم مامان میشی به حق فاطمه زهرا فقط صبور باش و کم نیار به خدا من خودم خیلی روزای بدی رو گذروندم کسی از دل کسی خبر نداره که. فدات شم الهی آمین 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اگه میتونی امپول بزن.من دفعه هاقبل امپول خیلی سختم بود فقط قبل انتقال زدم اونم چقدر اذیت شدم بعدش شی ...

خودمم امپول را بیشتر دوست دارم. ولی دگتر فقط 3 روز اول بهم امپول داده

شما روزی چند تا امپول میزنی؟! 

آخه من توی این ده سال یه بارم بعد ۱۰ ساعت هاله الکی ننداخته. من که میگم درسته جنینات چند روزه بودن ر ...

جنینام ۴روزه ضعیف نمیدونم چندسلولی منم دفعه هاقبل انگار دراین حدنمیشد ولی هرچی گشتم خیلیا اینجور بودن ومنفی شده

یا رب العالمین