2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047244 بازدید | 684583 پست
خودمم امپول را بیشتر دوست دارم. ولی دگتر فقط 3 روز اول بهم امپول داده شما روزی چند تا امپول میزنی؟! ...

دکتر من گفت نمیشه اول امپول داد بعد شیاف ب لکه بینی میفتی☹️☹️☹️دکتر شما چرا عوض کرده؟

خودمم امپول را بیشتر دوست دارم. ولی دگتر فقط 3 روز اول بهم امپول داده شما روزی چند تا امپول میزنی؟! ...

من دوا باهم‌میزنم.ولی شیاف هم داشتم بدنم بونمیداد منوه هرسری دکترامپول داد خودم میگفتم شیاف بده

یا رب العالمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تقویتی به شوهرت دارو چی دادی ؟مورفو چند بود ؟خودم تقویتی از الان استفاده کنم تا موقعی که شرایط ...

والا شوهر من الیگو اسپرم بود تحرکش موروفو یک در صد بود تعداد ۴ میلیون. سلنیوم. امگا. ال آرژنین. کیوتن. ویتامین سی و ای. دی. اسپریژن بهش میدادم. آب هویج خیلی. موز خیلی. مویز. انجیر. فندوق. گردو. هر روز میخورد. خنک نگه داشتن بیضه. خودمم فقط ۴۵ روز ویتامین خوردم چون من بعد پانکچر اولم بلافاصله وارد سیکل پانکچر دوم شدم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دکتر من گفت نمیشه اول امپول داد بعد شیاف ب لکه بینی میفتی☹️☹️☹️دکتر شما چرا عوض کرده؟

نمیدونم والا. همیشه روال کارش همین طوره. و3 بار با اینکه مثبت شدم. بتام افت کرد و چنین ها را از دست دادم

نه دکترمنم گفت قبل انتقال امپول باید بزنی بعدش شیاف هم طوری نیس لکه بینی هم نداشتم ولی منفی شدم ایندفعه گفتم شاید امپول بهتره اینهمه دردسر میکشیم چندتا پروژسترون هم روش

یا رب العالمین
جنینام ۴روزه ضعیف نمیدونم چندسلولی منم دفعه هاقبل انگار دراین حدنمیشد ولی هرچی گشتم خیلیا اینجور بود ...

فردا صبح دوباره بزن همون جا وایسا تا چند دقیقه ببین شاید بندازه دقت کن. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نمیدونم والا. همیشه روال کارش همین طوره. و3 بار با اینکه مثبت شدم. بتام افت کرد و چنین ها را از دست ...

حتما صلاح این بوده عزیزم 

ینی سه بار مثبت شدینمونده؟؟؟؟خب دلیلش رو نمیگن؟