وای وای سارا جونم مبااااارکت باشه عزیزم😍😍😍😍
بعد چند روز اومدم سایت چه خبر عالی دیدم، چقددددر خوشحال شدم❤️❤️❤️❤️❤️❤️
عزیزم چشمت روشن، ایشالا ۸ ماه دیگه صحیح و سالم بغلش کنی از وجودش لذت ببری🥰🥰🥰🥰
عزیزم به دوران استرس های بی دلیل خوش اومدی😁
اول میگی قلبش رو ببینم خیالم راحت میشه، بعدش که به سلامتی قلب کوچولوشو دیدی میگی غربال برم سالم باشه دیگه خیالم راحته، بعد که غربال سالم اومد میگی تکون بخوره دیگه نگرانی ندارم.....
خلاصه ۹ ماه نگرانیه برای ماها😅 ولی اگر میتونی از پس ذهنت بر بیای حیفه نکن این کارو با خودت! فکر کن اگر یه ماه پیش بهت میگفتن یه ماه دیگه با آزمایش مثبتت منتظر سونوی قلبی چه حال خوشی پیدا میکردی😍 با اون حال ادامه بده
من والا شکمم یه ماهیه بزرگ شده، تا حالا ۷ ۸ بار سونو شدم دیدمش، ولی تازه دو روزه شروع کردم به خرید و برنامه ریزی و باور کردن اینکه مثکه یه چیزی اون تو هست. باورت نمیشه بعد غربال اول خانوم برادرم براش کادو خرید به مناسبت سالم بودن بچه، من خودم هیچی نگرفتم!!!! اصلا این حال ها برای ما که سخت به دستش آوردیم طبیعیه، انگار این خوشی رو به خودمون نمیبینیم، طول میکشه باور کنیم😅
خلاصه که سعی کن کم خودتو اذیت کنی! در ضمن من تا همین الان هم خداروشکر هیچ لک و خونریزی و ... نداشتم، قرار نیست لزوما داشته باشی، لک یا بهم خوردن تعادل استروژن و پروژسترونه یا هماتوم، ربطی به قلب نداره اصلا
کلا راحتت کنم هیچ علامتی وجود نداره که تو ببینی بگی خوب همه چی داره خوب پیش میره! ما گشتیم نبود، تو هم بی خود نگرد نیست😁