2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047188 بازدید | 684580 پست
وای وای سارا جونم مبااااارکت باشه عزیزم😍😍😍😍 بعد چند روز اومدم سایت چه خبر عالی دیدم، چقددددر خو ...

فدات شم دوستم من هنوزم باورم نمیشه ماما شدم برام عینه یه آرزو بود ممنونم از تبریکت قربونت برم. 

😂😂😂 من از همون روز ده بی بی چک مثبت نگرانیام شروع شد همیشه قبلش میگفتم  فقط یه هاله ببینم من دیگه خوشبختم اما تا الان هزار بار مردمو زنده شدم. دقیقا همه حرفایی که زدی درسته و همش نگرانیه. برام خیلیییییییی دعا کن که تا آخرش برام بمونه عزیز دلم. 

انشالله به سلامتی نی نیتو بغل بگیری و همه این روزا فراموشت بشه. 😚😚😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
پس این فقط هزینه های درشت و شامل میشه مثلا خرید ویتامین ها سونو و ویزیت ها امپول های پانکچر  م ...

ببین لاپراسکوپی یه جراحیه با بیهوشی و همه ریسک های معمول یه حراحی و امکان چسبندگی و عفونت و .....

کدوم دکتری وقتی مریض هیچ مشکلی نداره، میندازتش تو همچین ریسکی! هیستروسکوپی که هیچ برش و بخیه ای نداره و ریسکش خیلی پایینه رو همون اول انجام نمیدن چه برسه به لاپرا!!!

بعد تازه کسی که همسرش فقط مشکل داشته باشه🤦🏻‍♀️

اگر واقعا همچین حرفی زده اون دکتر نیست یه چیز دیگه اس با مدرک پزشکی فقط😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی نیلدا جونم😘🙏 خداروشکر که دوباره سینه ات رو گرفته، اذیت شدی حتما ولی دمت گرم که تلاش کردی، می ...

عزیزم اونت یعنی چی؟مدل ها مگه فرق داره؟یکم میشه توضیح بدی منم یاد بگیرم؟☺️

😉

عزیزم منم هیچ لک و خونریزی نداشتم.اتفاقا خیلی بهتره که لک نداری عزیزم.الانم هفته ۲۰ بارداری هستم

خیلی ممنونم ازتون که میاید میگید حقیقتا نگران بودم ولی الان هی با حرفای شما خیلی خیالم راحت شد فداتون بشم مرسی

فدات شم دوستم من هنوزم باورم نمیشه ماما شدم برام عینه یه آرزو بود ممنونم از تبریکت قربونت برم.  ...

وای منم میگفتم جواب آزمایش مثبت بگیرم دیگه چیزی نیست نگرانم کنه 😀  ولی هر دفه بهونه ایی برای نگرانی پیدا میشه ان شالله خدا حافظ بچه های ما باشه. 

ان شالله روزی دوستام بشه فرزند صحیح و سالم

خدایا شکرت
وای منم میگفتم جواب آزمایش مثبت بگیرم دیگه چیزی نیست نگرانم کنه 😀  ولی هر دفه بهونه ایی برای ن ...

دقیقا همینه خدا بهمون کمک کنه.

الهی آمین عزیز دلم 

خدا نی نیتو برات حفظ کنه 

نمیدونم فکرم درگیره این لکه که چرا ندارم آخه همه داشتن. ولی چشم سعی میکنم کمتر فکر کنم. تا دیروز گفت ...

عزیزم منم لک بینی و ترشح اصلا تا اینجا نداشتم پس جوش نزن 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
وای وای سارا جونم مبااااارکت باشه عزیزم😍😍😍😍 بعد چند روز اومدم سایت چه خبر عالی دیدم، چقددددر خو ...

چه پست ارامش بخشی😘😘

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
انشالله که دیگه اخرین بارته اه بهمن که میگن خوبه. والا منم از رفتارشون راضی بودم بد نبودن اما خیلی ب ...

ممنونم عزیزم. هر چی خدا صلاح بدونه

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نه عزیزم نا امید نباش قربونت برم منم روز ۷ که بی بی زدم منفی بود یکم نا امید شدم ولی بازم یکم امید د ...

خداروشکر عزیزم واقعا خیلی خوشحالم که نتیجه زحماتت رو دیدی. من دفعه دوم خیلی تو ذوقم خورد وقتی منفی شدم. الان دیگه دست خودم نیست و نمی تونم مثل قبل امیدوار باشم. ولی باز یاد خدا کمی آرومم می کنه و می گم حتما هر اتفاقی بیفته خیری درش هست.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم اونت یعنی چی؟مدل ها مگه فرق داره؟یکم میشه توضیح بدی منم یاد بگیرم؟☺️

حتما عزیزم

اونت یکی از مارک های شیشه شیر و ...ایناس avent

حالا دو مدل سر شیشه داره که جدیده رو بهش میگه طبیعی که ادعاش اینه که اگر بچه شیر مادر میخوره با این سر شیشه دیگه سینه مادر رو ول نمیکنه، چون بچه ها وقتی شیشه شیر بهشون میدن چون شیر خوردن باهاش راحت تر سینه مادر رو ول میکنن

سلام گلم شما مشکلتون چیه ؟ از موسی پور راضی بودید ؟ من اینبار میخوام با موسی پور ادامه بدم‌ دفعه پیش ...

عزیزم تو چه مرحله ای هستی پانکچر شدی یانه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
آره عزیزم درکت میکنم پوله کمی خرج نکردیم من یه بار ای وی اف واسم حدود ۱۹ تومن شد که ابن سینا بودم بر ...

واقعا همینجوریه هزیته ها خیلی بالاس درکنار این همه مشکلات.. ممنون عزیزم انشااالله تا ببینم خدا چی میخواد خداکنه مصلحت خدا با خواست دلم یکی باشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
قربون چشمات. خیلی توی تاپیک فعال باش و از تجربیات بچه ها کمک بگیر خیلی خوبه چون الان بیشتر باید خودت ...

چشم عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏