2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047185 بازدید | 684580 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم هیچ علائمی نداشتم ازمایش ادرار دادم فهمیدیم فقط دو روزه گاهی اوقات درد پریودی دارم میاد و ...

منم فکر میکنم یه بار اوایل بارداریم هفته ۹ بودم این آزمایشو دادم ولی خب هفته بعد برم دکتر میگم هم عفونت ادراری رو برام بنویسه هم مسمومیت بارداری 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نه عزیزم سرخود دارو نخور

باشه عزیزم چشم 

از ترشح متنفرم😣 یه چندوقت خوب بود باز ولی چندروزه خیلی زیاد شده هفته قبل پیش دکترم بودم معاینه کرد گفت عفونت نیست ترشحه بارداریه که طبیعیه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نمیدونم فدات شم موقته عزیزم دارو بدون نظر دکتر نخوری ی وقت 

باشه عزیزم چشم

آره فدات شم به لطف خدای مهربون. مرسی انشالله به زودی قسمت خودت ❤❤

چند بار اومدم تاپیک نگاه کردم ببینم چیشدی خداروشکررر.  ...حالا به شکرانه مثبت شدنت بهم بگو چه کارایی کردی.... قبل و بعد انتقال  چه داروهایی خوردی منم ان شاالله ماه بعدی انتقال میدم

چند بار اومدم تاپیک نگاه کردم ببینم چیشدی خداروشکررر.   ...حالا به شکرانه مثبت شدنت بهم بگو چه ...

ممنونم که به یادم بودی گلم. به سلامتی عزیز دلم انشالله با خبرای خوب میای فدات شم صفحه ۲۵۳۰۷ همه چی رو توضیح دادم گلم سوالی داشتی باز در خدمتم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
منم فکر میکنم یه بار اوایل بارداریم هفته ۹ بودم این آزمایشو دادم ولی خب هفته بعد برم دکتر میگم هم عف ...

تو حدود هفته ۲۵ اینا خودشون دوباره مینویسن

مسمومیت بارداری زوده عزیزم واسه هفته ۲۶ به بعده یه علائم خاصی هم داره مهم ترینش ورم ناگهانی دست و پا هست 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
باشه عزیزم چشم  از ترشح متنفرم😣 یه چندوقت خوب بود باز ولی چندروزه خیلی زیاد شده هفته قبل پیش ...

عزیزم منم حدود هفته های شما خیلی ترشح داشتم الان دوباره کم شده نگران نباش دو سه هفته دیگه نهایت کم میشه دوباره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
تو حدود هفته ۲۵ اینا خودشون دوباره مینویسن مسمومیت بارداری زوده عزیزم واسه هفته ۲۶ به بعده یه علائم ...

از علائماشون که هیچی ندارم خداروشکر پس دست نگه میدارم تا اونموقع 

نه نیاز نیست حتما تهران بری همون مرکز استان خودتون یا شهر خودتون اگه داشته باشه  اتفاقا شهرهای ...

مرکز استان خودمون گفتن باید اسم بنویسی ۴ ماه دیگه نوبت میشه منم میخام زودتر انتقال بدم ۴ ماه خیلیه اگه شما اطلاع دارید که تهران زودتر میدن تا برم تهران؟

😍😍خدایا شکرت
سلام فرزی جونم خوبی؟ چه خبر؟ دلم برات تنگ شده بود😘

سلام عزیزم

قربونت برم منم همینطور😘😘😘همش به یادتم. حسابی هم دلم برا خودت و بقیه ی بچه هایی ک درارتباط بودیم تنگ شده.

حیف که کمتر میاییم.

سلامتی عزیزم. دیگه نرفتم برای انتقال. احتمالا سال اینده شروع کنم

تو خوبی؟ تو چیکار میکنی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم خوبی چه خبر  کی میری دوباره واسه انتقال ؟؟ انشاالله به زودی مامان میشی

سلام طوطیا جوووون😘😘 خوبی عزیزم؟ بهتری؟

من خوبم قربونت. فعلا نرفتم برای انتقال احتمالا پنج شش ماه دیگه میرم

هر چند که دوست دارم زودتر از اینا برم ولی شرایطشو ندارم

انشالله دفه دیگه خوشحالیت موندگار میشه عزیزم غصه نخوریا

حالت چطوره؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من سه تا انتقال دادم نشد دیگه جنین ندارم مشکل از شوهرمه دیگه کم اوردم و افسرده شدم ..کاش یه معجزه بش ...

عزیزم سعی کن شرایطت رو بپذیری

ما چاره ی دیگه ای نداریم

منم خیلی ذهنم درگیر این موضوع بود و خودخوری میکردم دیگه به جایی رسیدم ک میگم هر چی شد، شد

فقط حیف که ازاین لذت محروم شدیم

شاید اگه اینجوری نمیشد زندگیمون شیرین تر میشد

به گمونم برای ما که مشکلمون اسپرم هست شرایط سخت تر و جدی تره. امیدوارم خدا در حقمون معجزه کنه❤