2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
ببخش با سوالم یادت میارم‌ اون روزا رو. عزیزم شما انوکسا و پردنیزولون داشتی؟ داروهات چی بود ؟

نه عزیزم راحت باش الان دیگه باهاش کنار اومدم خواست خدا بود.. نه هیچکدومو نداشتم. من سیکلم لانگ بود اول ال دی و بعدشم آمپول بوسرلین تو بازو و استرادیول دو میلی گرم روزی دو تا که قبل انتقال پروژسترون روزی یه آمپول شروع شد برام و انتقالم روز 19 سیکلم بودو بعد از انتقال داروهام شد روزی یه آمپول پروژسترون و دوتا قرص استرادیول و فولیک اسید و روزی یه دونه گلوکوفاژ همین

البته من خودم قبل انتقال ویتامین ایی دویست یه روز درمیون و ویتامین دیی هزار هر روز  و یدوفولیک میخوردم که بعده انتقال گفتن باید قطع کنی منم قطع کردم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نه عزیزم راحت باش الان دیگه باهاش کنار اومدم خواست خدا بود.. نه هیچکدومو نداشتم. من سیکلم لانگ بود ا ...

انشالله که خدا به زودی دلتو شاد میکنه.مرسی که اینقد کامل توضیح دادی جانم.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناشکری نکن عالیه منم کلا ۷ تا داشتم تو فقط یکیشون بستته خدا رو هزار مرتبه شکر انشالله انتقال میدی و ...

وای غلط بکنم سارا جیگر  خدا روشکررررر هزار بار شکر  فدات شم مرسی دلم یه جوری شد گفتی اینو 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم ناراحت نباش منم دکترم بهم‌گفته بود اگه با این ۷ تا جنینام مامان شدم که شدم‌ اگه نشدم رحم اجاره ...

چند تا انتقال دادی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
دوستاي خوبم دكتر رزاقي به من گفت كه وقتي هيسترو كردم بافت رحمم سفت بوده و خونرساني خوب انجام نشده و ...

عجب شما میکرو بودین یا حاملگی طبیعی 

اینکه دکتر رراقی خوبه شکی نیست ولی با عارفیم مشورت کن 

انشالله که خدا به زودی دلتو شاد میکنه.مرسی که اینقد کامل توضیح دادی جانم.

قربونت برم انشاالله.. فقط میخوام همه کارای لازمو انجام بدم ببینم مشکل از کجا بود من جنینم دادن آزمایش بعد از یه ماه جوابش اومد گفتن سالم بوده و بافتش مشکلی نداشته انگار مشکل از خودم بوده حس میکنم مشکل غلظت خون داشتم چون یه بار چندساله پیش  پیگیر بچه دارشدن بودم تو سهر خودم آز دادم گفتن مشکل غلظت داری و آسپرین 80 بهم دادن که بعدش مشکل همسرم معلوم شد و من دیگه راهی تهران شدیم و پیگیر نشدم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
قربونت برم انشاالله.. فقط میخوام همه کارای لازمو انجام بدم ببینم مشکل از کجا بود من جنینم دادن آزمای ...

آخی خیلی حیف شد قسمت نبود اشکال نداره ولی خب کاش دکترا اینقد بی خیال نباشن و همه جوانب رو در نظر بگیرن شما اگه آسپرین یا آنوکسا داشتی شاید اون اتفاق نمی افتاد دکترا اینقد بی خیالن که میگن بعد چند بار انتقال منفی یا چندتا سقط براتون این آزمایشا رو مینویسم. من خودم دفعه اول ابن سینا التماس دکتره کرده تا نوشت یه تعدادی رو میگفت دفعه اولته گفتم وا. اینام به فکر جیب خودشونن که هی ما منفی بشیم بریم پیششون 

نمیدونم والا چیکا جون خیلی نگرانم تروخدا دعام کن

چندتا تخمک  وجنین شد واست گلم ،انشاالله که مثبتی 

قربونت برم انشاالله.. فقط میخوام همه کارای لازمو انجام بدم ببینم مشکل از کجا بود من جنینم دادن آزمای ...

انشالله اینبار حتما ازمایشای ایمنی انعقادی سی دی مارکرا رو حتما بده. 

سلام بچه ها من متاسفانه ازمایشم منفی شد 

من مرکز ابن سینا با دکتر انصاری پور بودم 

بنظرتون بهترین مرکز برای ای وی اف کدومه من شاید بخوام عوض کنم 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
سلام به روی ماه تک تکتون به لطف خدای بزرگ من مامان سارای واقعی شدم خدا رو هزاران بار شکر میکنم عزیزا ...

وااای مامان سارا😭😭😭😭

چقدر خوشحال شدم برات انشالله این نه ماه هم به خوشی و سلامتی میگذرونی....بخدا همش بفکرت بودم...خیلی وقت بود تاپیک نمیومدم...پیامتو دیدم بخدا خیلی خوشحال شدم....از کارهای قبل و.بعد انتقالت برامون بگو منم تو سیکل انتقالم برام دعا کن😭😭😭