2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
قربونت برم عزیزم .ممنونم که به یادمی .انشالله که همه دوستان نتیجه بگیرن و طعم مادر شدن رو بچشن .فرزی ...

عزیزمی خیلیییی مهربونی جانم من اون موقعه همش منتظر پریودم بودم که بشم که هی نمیشدم الان که قسمت شد. انشالله به زودی قسمته خودت فدات شم بازم ممنونم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

علایم امیدوار کننده ای داری. یبار قبل صبحانه چشام سیاهی رفت.چنبار هم دلم درد خففففففیف .چون من زیاد ...

عه

ممنون عزیزم امیدوارم کردی

توکل بر خدا

دعام کن

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
ممنونم شوره جان خیلی لطف کردی گلم ببخشید که اذیتت کردم از بس سوال پرسیدم، انشاالله بهترین ها سهم قلب ...

قربونت عزیزم هر سوالی داری بپرس . ان شالله بزودی فرزند صالح و سالم نصیبت بشه

خدایا شکرت

@wihan‍ 

@ssseffat    

@آناشید۹۹

سلام دوستای عزیزم انشالله که به دردتون بخوره کارایی که من کردم.
قبل انتقال دو تا آمپول میکرورلین زدم که حدود ۴ ماه پریود نشدم این آمپول برای کیست آندومتریوز و التهابات رحم هست.
توی این ۴ ماه روزی ۴۵ دقیقه ورزش، ۴۰ تا دراز نشست،هر روز پیاده روی، ویتامین هم سی، ای، دی، فرتیل سی ام، کیوتن، ال آرژنین، امگا۳، فولیک اسید، آمپول نوربین،پردنیزولون هم حدود ۷ ماه بود به تجویز دکترم میخوردم.
تغذیه هم کاملا سالم، مغزیجات هر روز، روغن سیاهدونه نزدم چون من پرولاکتینم لب مرزه هر شب حدود ۲ ماه کیسه آب گرم میذاشتم بعدشم شب تا صبح با شال میبستم،
سوم پریود رفتم برای شروع سیکل انتقال که دکترم برام خراش رحم انجام داد و روزی ۳ تا استرادیول خارجی رو شروع کردم از همون روز آنوکسا هم تزریق کردم و فولیک اسید میخوردم. قرص کابرلین برای پرولاکتینم داد که تا مثبت شدن خوردم و بعدش قطعش کردم. شیرسویا دوتا خریده بودم بعد انتقال بخورم ولی ترسیدم برای تیرویید قبلش خوردمشون. ۵ روز قبل انتقال انبه زیاد خوردم موز خیلی میخوردم کلا گرمیجات زیاد میخوردم از کاچی تا خرما و همه چی اذیتم نمیشدم به همین خاطر میخوردم. راستی دقیقا حدود ۱۰ روز قبل انتقال از صبح خونه نبودم تا شب نتونستم اصلا نه ورزش کنم نه پیاده روی.
جنینام سه روزه بودن که گذاشتن بلاست شدن دو تا بلاست و یه ۴ روزه انتقال دادم. ضخامت رحمم اخرین سونو ۱۱ بود.
روز انتقال فقط چسب جنین داشتم بقیه چیزا رو دکترم گفت لازم‌نیست. صبح انتقال توی راه انبه یه عالمه خوردم.
بعد انتقال یک ساعت خوابیدم روی تخت بعدشم تا ماشین هفت هشت دقیقه راه بود پیاده رفتم جلوی ماشین دراز کشیدم برعکس سری قبل اینسری خیلی چیزا دیگه برام‌مهم نبود اومدم خونه خیلی توی خونه آهسته راه میرفتم کاری اصلا نکردم.
بچه ها تو رو خدا از کسی الگو برداری نکنید هر چی که دوست دارید بخورید من صبحانه و نهار روز انتقال کله پاچه خوردم واسه شام تخم مرغ آب و سیب زمینی خوردم که گلاب به روتون تا خوردمش سریع همه رو بالا آوردم و چقد فشار بهم اومد. بعد اون من تغذیم نرمال و سالم بود همه چی خوردم. مربای به. ژله انار. و فرنی خوردم تا ۵روز. بستنی کیم زیاد خوردم خیلی دوس دارم🙈
نارنگی هم زیاد خوردم. شب سوم انتقال یه لک دیدم و دیگه ندیدم علایم هم از روز اول فقط درد پریود و کمر درد که الان فقط و فقط کمر درد دارم. سری قبل کلی علائم داشتم. همش پاپوش پام بود و پتو مسافرتی همش مینداختم روی خودم شبا با جوراب میخوابیدم. اول خدا و بعدم دکتر خیلی مهمه. واقعا انتخاب اولم که ابن سینا بود خیلیییی اشتباه بود و چقد از لحاظ روحی آسیب دیدم. هر کسی هم یه اعتقادی داره من چهله حدیث کسا برداشتم و چله سوره حشر. هر روز آیت الکرسی واسه سه تا نی نیم میخوندم. یاسین میخوندم گاهی. استغفار زیاد میگفتم و تمام توکلم به خدا بود و فقط سپرده بودم به خودش چون راضی بودم به رضاش.
دعا کنید قلب نی نیم برام بزنه و همه چی خوب پیش بره. انشالله که همه دوستای این تاپیک به زودی زود مامان بشن و هیچ زنی در حسرت مادر شدن نباشه❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
@wihan ‍  @ssseffat     @آناشید۹۹ سلام دوستای عزیزم انشالله ...

سلام عزیزممم الهیییی شکررررر خیلی خوشحالم برات لزف خدا شامل حالت شد و مامان شدی عاجزانه از خدا میخوام این 9 ماه رو با بهترین لحظه ها بگذرونی و سالم نی نی تو بغل بگیری میدونم چقدر سختی کشیدی تبریک میگممم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اکثرا اونایی که سقط داشتن بارداری بعدیشون سالم و موفقه انشالله خدا برات بهترینارو بخواد

ممنون عزیزمممم انشاالله که همینطوری باشه توکلم به خداست

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
جنین تو یادمه روزش کم بود.حتما دیر لانه گزینی کرده. منم به لک بینی افتادم.رفتم سرکار باعث شد.

آره دو روزه بودن گل جانم

ای خدا رفتی پیش دکترت؟! 

هیچ حسی هم ندارم 

بی حالم

سر معدم درد میگیره میسوزه سلام همین... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
نیکاد جان چرا سقط شد؟

چی بگم عزیزم قلبش تشکیل نشد سقط کردم آخرشم کورتاژ و اتاق عمل و هرچی سختی بود کشیدم تا سقط بشه

من حالتو درک میکنم عزیزم منم روز ۱۰ بتام ۲۵ بود تازه جنینام بلاست بودن مال تو دو روزس قربونت برم مطم ...

قربونت برم ک انقد مهربونی 

توکل ب خداست 

خداروشکر میکنم ک عشقایی متل شمارو خدارو آفریده برای یکی مثل من... 

❤️💋❤️💋❤️💋💋🙏🙏🙏🙏🙏🙏

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
ول کنید تو رو خدا... خواهر ندارید یکی کمتر زخم زبونتون میزنه. من خواهرم خیلی مظلوم و ساکته... خودش ه ...

عزیزم بمیرم برای دلت😔😔کاش ازش هیچ پولی رو قبول نمیکردی که بعدبخواد اینجوری کنه خوبه خودشم درد کشیدست😔واقعا متاسفم. مطمئن باش خدا بهترینارو برات کنار گذاشته گلم

خداياشكرت....❤️ 

دوستاي خوبم دكتر رزاقي به من گفت كه وقتي هيسترو كردم بافت رحمم سفت بوده و خونرساني خوب انجام نشده و بافت رحم فيبروز بوده.علت منفي شدن رو هم اين موضوع ميدونه .با هيسترو سپتوم رو برداشته ولي ميگه بافت رحم خوب نبوده كلا.به من پيشنهاد رحم جايگزين كرد.خيلي خيلي ناراحتم و اصلا نميتونم به اين موضوع فكر كنم.شماها تجربه اي داريد؟ چيكار ميتونم بكنم؟