2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047234 بازدید | 684581 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو با یه دکتر دیگه مشورت کن

نميدونم والا آخه ميگن تشخيص رزاقي تو رحم خيلي خوبه.از طرفي دكتر پاكروش و نصر اصلا بهم اينو نگفتن.رزاقي هم نگفته بود وقتي منفي شدم بهم گفت البته ديدم از تو پروندم خوند

سلام عزیزممم الهیییی شکررررر خیلی خوشحالم برات لزف خدا شامل حالت شد و مامان شدی عاجزانه از خدا میخوا ...

سلام.فدات شم‌نیکاد جان ممنونم عزیزم الهی آمین.

انشالله که خودتم به زودی بعد اون سختی که کشیدی دلت شاد بشه و جای نی نیت سبز بشه قربونت برم ❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
@wihan ‍  @ssseffat     @آناشید۹۹ سلام دوستای عزیزم انشالله ...

سارا جون بعد انتقال وقتی که اون یکساعت دراز کشیدی ، پاهاتو بالاتر از بدنت گذاشتی ؟ شنیدم که میگن بالاتر بزاری خوبه . بعدش یه سوال دیگه شب قبل انتقال یا پانکچر دوش گرفتی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
نميدونم والا آخه ميگن تشخيص رزاقي تو رحم خيلي خوبه.از طرفي دكتر پاكروش و نصر اصلا بهم اينو نگفتن.رزا ...

عزیزم حتما برو با یه دکتر دیگه مشورت کن . اینجوری شاید داره کار خودشو توجیه میکنه

خدای من خدای معجزه هاست . 
من همه رو اسکرین شات گرفتم . مبااارکت باشه گلی 

آفرین عزیزم دقیقا منم از پیامای چیکا. برنجک. طوطیا. سیلویا. مامان سوفی. یاسین و یاسمن عکس گرفته بودم 🥰🥰🥰

ممنون سارا جون برام دعا كن 

خدا شاهده دعا گوی همتونم از دیروز همین جور هی اسما رو چند بار چند بار میگم. من خیلی ناراحت شدم منفی شدی ولی مطمئن باش جواب صبرتو بهترین زمان خدا بهت میده جونم 

سارا جون بعد انتقال وقتی که اون یکساعت دراز کشیدی ، پاهاتو بالاتر از بدنت گذاشتی ؟ شنیدم که میگن بال ...

روز انتقال من تمام تختای انتقال پر شده بود از مریضای یه دکتر دیگه منو یه خانم دیگه فقط مریض دکتر اسرافیلی بودیم که جا نداشتیم 🤭 بعد روی تختای عادی برامون انتقال دادن البته پا رو لحظه انتقال روی دوتا دسته تخت گذاشتم ولی بعدش آوردیم پایین ولی پامو دراز نکردم نه پاهام بالاتر از بدن نبود ابن سینا یه بالشت گذاشتن زیر باسنمون که دیدی منفی هم شد.

آره دقیقا ۱۱ شب رفتم دوش گرفتم و مرتب کردم برای هر دو 

خانما من فردا تست بتا دارم.بعد دوروز بعد مثبت شدن بی بی چک رفتم سرکار.سرکار کارم یکم فشار عصبی روم ب ...

گلم‌من کلا از اول دوتا امپول تو یه سرنگ میزدم ولی وقتی لک میدیدم دیگه استراحت مطلق میشم و یه شیاف هم خودم سرخود میزنم

اگه اسپرین میخوری تا لکت قطع بشه قطع کن اسپرین رو

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
ول کنید تو رو خدا... خواهر ندارید یکی کمتر زخم زبونتون میزنه. من خواهرم خیلی مظلوم و ساکته... خودش ه ...

دقیقا منم خواهر دارم فقط الکی دلسوزن. اینقد ناراحتم کردن که حتی بهشون نمیگم که مامان شدم. خدا خواهرشوهرامو برام حفظ کنه عینه فرشتن. باید آدم حسرت خواهر خوب داشتن رو بخوره نه هر خواهری 

چی بگم عزیزم قلبش تشکیل نشد سقط کردم آخرشم کورتاژ و اتاق عمل و هرچی سختی بود کشیدم تا سقط بشه

ببخش با سوالم یادت میارم‌ اون روزا رو. عزیزم شما انوکسا و پردنیزولون داشتی؟ داروهات چی بود ؟