2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
سارا تخم‌مرغم هر روز خوردی ؟ محلی یا معمولی؟

نه تخم مرغ اصلا دوس ندارم و نخوردم فقط بعد پانکچرم که دل درد زیاد داشتم دوتا سفیده خوردم به زور کلی دوغ شور خوردم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستاي خوبم دكتر رزاقي به من گفت كه وقتي هيسترو كردم بافت رحمم سفت بوده و خونرساني خوب انجام نشده و ...

عزیزم ناراحت نباش منم دکترم بهم‌گفته بود اگه با این ۷ تا جنینام مامان شدم که شدم‌ اگه نشدم رحم اجاره ای به نظرم پیش چندتا دکتر دیگه هم برو حتما 

نه تخم مرغ اصلا دوس ندارم و نخوردم فقط بعد پانکچرم که دل درد زیاد داشتم دوتا سفیده خوردم به زور کلی ...

من فکر میکردم‌خوبه . اون دوستم که مثبت شد هر روز تخم مرغ خام با دارچین و عسل و زعفرون میخورد 😏😏😏

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم ناراحت نباش منم دکترم بهم‌گفته بود اگه با این ۷ تا جنینام مامان شدم که شدم‌ اگه نشدم رحم اجاره ...

سارا جان شما چند تا انتقال قبل اين داشتي؟ علت اينكه ميكرو كردي چي بود؟

من فکر میکردم‌خوبه . اون دوستم که مثبت شد هر روز تخم مرغ خام با دارچین و عسل و زعفرون میخورد 😏😏😏

وای نه اصلا دوس ندارم دیدی که بعد انتقالم خوردمو بالا آوردم منم شنیدم ولی ول کن نخوریا🤢🤢

تخم مرغ خام اصلا نخور مخصوصا زمانی که تو سیکلی. حتما پخته باشخ من حتی عسلی خم نمیخوردم. بخاطر وجود میکروب حتما باید پخته باشه

خدایا شکرت
سارا جان شما چند تا انتقال قبل اين داشتي؟ علت اينكه ميكرو كردي چي بود؟

عزیزم‌من کیست آندومتریوز داشتم همسرمم اسپرمش داغون رفتیم‌ اول ابن سینا اونجا یه بار میکرو کردم کلا دو تا جنین شد و انتقال فرش دادم‌منفی شدم بعد رفتم پیش دکتر اسرافیلی که خدا خیرش بده برای کیستم بهم آمپول داد و دوباره کلا از اول پانکچر کردم و با با اولین انتقال پیش ایشون مثبت شدم ولی در اصل دو بار انتقال داشتم و دوبار پانکچر شدم

سلام عزیزان خوبین؟ من برای بار چهارم میخام برم میکرو ولی نمیدونم کدوم دکتر برم مشکلم آندومتریوز چسبن ...

سلام عزیزم 

دکتر رزاقی برای مشکل شما خوبه ولی الان نوبت جدید نمی ده میفته برای سال آینده. اگر عجله داری مطب دکتر عارفی برو. البته سرش خیلی شلوغه ولی برای سقط مکرر می گن خوبه.

البته دکتر رزاقی رو هم روزهای دوشنبه از ساعت ۲ تا ۳ زنگ بزن بگو مشکلت رو شاید وقت دادند.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم‌من کیست آندومتریوز داشتم همسرمم اسپرمش داغون رفتیم‌ اول ابن سینا اونجا یه بار میکرو کردم کلا د ...

سارا جان چه آمپولی برای کیستت دادن؟ واریوپپتیل بود؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سارا جان چه آمپولی برای کیستت دادن؟ واریوپپتیل بود؟

میکرورلین دادن عزیزم البته دکترم گفت دکاپپتیل یا واریوپیتیل میکرورلین هر کدوم بود بخرم که میکرورلین خریدم 

سلام.فدات شم‌نیکاد جان ممنونم عزیزم الهی آمین. انشالله که خودتم به زودی بعد اون سختی که کشیدی دلت ش ...

قربونت برم سارا جوووون مرسی قشنگم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏