2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047238 بازدید | 684581 پست
Ana بالا بود مربوط به بیماری های خود ایمنی میشه ایمونولوژی منو فرستاد پیش دکتر روماتولوژی بیرون مرکز

برامنم‌‌بالاس.پس‌منم‌میفرسته‌روماتولوژی؟

روماتولوژی‌کجابایدبرم.؟

نوبت‌دهیش‌سخته؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
چیکا جون دکترت شیاف منو قطع کرد بعد گفت در صورت درد یه قرص نوشت برام گفت اونو بخورم من اصلا نمیدونم ...

قرص ایزوکسوپرین هستش حتما من اینو از ۲۷ هفته خوردم تا اخر. ببین دردی که مداوم باشه بگیره ول کنه تایمش منظم باشه یا شکمت سفت بشه شل بشه. ببین من به دکتر گفتم شیاف میذارم همچنان، گفت الان دیگه شیاف تاثیری نداره فقط از لحاظ روحی ارومت میکنه چون فکر میکنی تاثیر داره. ولی من میذاشتم🤪🤪🤪

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هر دوبار سه تا جنین داشتم که انتقال دادم، در واقع الان جنین ندارم باید باز پانکچر بشم و مجددا انت ...

دکترت‌عوض‌کن.این‌دفعه‌بایه‌دکتردیگ‌شروع‌کن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

خانما من فردا تست بتا دارم.بعد دوروز بعد مثبت شدن بی بی چک رفتم سرکار.سرکار کارم یکم فشار عصبی روم بود.امروز ساعت ۱۱ رفتم دسشویی متوجه شدم لباس زیرم خون قهوه ای هست.

حالا باید چکار کنم.اولش خیلی اعصابم خورد شد.بعد به خودم مسلط شدم.

حالا خانمایی که این مشگل مشابه رو داشتن حتما بهم بنویسن🙏

سوگلی هم یادمه اخیرا اینجوری بود.میشه تگ کنید و بیاد باهام همدردی کنه.

من بارداری قبلی اصلا لک بینی نداشتم.اون ای یو ای بود

ای وی اف خیلی احتیاج به مراقبت داره.

😉

مرسی عزیزم خوبم شکر خدا هم جسمی هم روحی بهترم به نسبت قبل فعلا در حال استراحتم تا بعد عید مرکز گفت ب ...

اکثرا اونایی که سقط داشتن بارداری بعدیشون سالم و موفقه انشالله خدا برات بهترینارو بخواد

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
قربونت گلم نه یکطرفه نیست درد تو رحمم هست ولگنم درست مثل قبل پریودم  خدا کنه فقط قلبش تشک ...

اینقدر باید این دردا و استرسشو بکشی تا ۹ ماه تمومشه اینا همیشه هست اصلا نگران نباش منکه هرماه سر تاریخ درد کامل پریودمو داشتم 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام چیکا جانم خوبی؟دوقلو ها خوبن؟ میگم من ۵ روره انتقال دادم عزیزم علائم خاصی ندارم فقط دیروز تو ...

علایم از هفته دوم شروع میشه.ولی منم هفته دوم که شیاف میزاشتم حس میکردم دهانه واژنم کمی تنگ شده.

😉

علایم از هفته دوم شروع میشه.ولی منم هفته دوم که شیاف میزاشتم حس میکردم دهانه واژنم کمی تنگ شده.

غیر از اون چه علائمی داشتی گلم..من دیروز روز چهارم سمت چپ تیر مزکشید و تو واژنم سنگین بود

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سلام عزیزم قربونت. خوبن الحمدالله. الهیییی بسلامتی مامان خانم من علائم خاصی نداشتم فقط روز ششم اینا ...

نمیدونم والا چیکا جون خیلی نگرانم

تروخدا دعام کن

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩