2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
انقد مامانم اون روز پشت تلفن برام گریه کرد 😔 خسته ام خسته  برام دعا کنین عزیزم  ا ...

بخاطر مامانت و شوهرت قوی باش و با توکل به خدا ادامه بده الان دیگه نشد نداره ولی شاید زمان ببره تکرار بخواد ولی میشه مطمئن باش که میشه 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزییییزه دلم مامانیه قشنگ.فداتشم عزیزه دلم قلب قشنگ و کوچولوشم تشکیل میشه و میری میبینی صداشم می ...

فدات شم الهی آمین چشم حتما سپردم به خودش که تا حالا همه چی رو بهش سپرده بودم. ۱۰ روز دیگه میشه ۶ بهمن عزیز دلم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ای جااانم خیلی خیلی مبارک باشه انشاالله بسلامتی این نه ماه رو بگذرونی 

عزیزم فدات شم من الهی که به زودی زود جای فرزندت سبز میشه غصه نخور به خدا اون روز دیر نیست. قربون لطف و محبتت عزیزم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
وای ندا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 دیدی منم مامان شدم من باورم نمیشه به خدا. قربون چشمات برم چرا همتون ای ...

سارا جون دکتر اسرافیلی غروبا هم مطب هست؟

هزینه ویزیت و سونوش چقدره

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
سلام به روی ماه تک تکتون به لطف خدای بزرگ من مامان سارای واقعی شدم خدا رو هزاران بار شکر میکنم عزیزا ...

وای مباررررررک باشه عزیز دلم 🤩🤩🤩خدا رو هزاران مرتبه شکر خیلی برات خوشحال شدم یکی از علت های که به این تاپیک سر میزدم فقط برای خبر باردارشدن تو بود انشالله خدای مهربون بعد نه  ماه صحیح وسالم بزاره تو بغلت همیشه به یادت بودم عزیزم برات دعا کردم خیلی خوشحال شدم مبارکت باشه مامان سارای مهربون 😘😘😘

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
فدات شم الهی آمین چشم حتما سپردم به خودش که تا حالا همه چی رو بهش سپرده بودم. ۱۰ روز دیگه میشه ۶ بهم ...

به امید خدا 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم اینقد نا امید نباش شاید مثبت شدی روز چند انتقالی؟

روز ده انتقال 

روز مادر روز ازمایشمه روز انتقالمم روز شهادت حضرت فاطمه بود 😭😔

خدا داره باهام چیکار میکنه نمیدونم😢روز مادر برم ازمایش بدم که بگن مادر نشدی برو همه زحمتات هدر رفت 

انقد مامانم اون روز پشت تلفن برام گریه کرد 😔 خسته ام خسته  برام دعا کنین عزیزم  ا ...

گلم توروخدا انقدر ناامید نباش

میدونی که برا خدا هیچی نشد نداره

اصلا به گرید و علایم و این چیزا نیست

انشاللع به حق پنج تن مامان شدی

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
ممنون گلم بخاطر ذکرا والا من روز ده انتقال خونریزی داشتم از اون به بعدم‌مدام لک بینی دارم بخاطر همی ...

سوگل جان، اگر حتی احتمال خطر میدی رعایت کن

ان شاالله بزودی لک بینی کامل رفع میشه و بعد ایستاده میخونی

خودت باید شرایط را بسنجی. اینکه به دلت نمیشینه تلقین شیطانه. تو قصد کن کار درست را انجام بدی، ان شالله خدا میپذیره

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ